Įkraunama...
Įkraunama...

Padangos. Viskas apie jas

o man iskilo toks klausimas...
Tik siandien persimontavau padangas vasarines..O senas ziemines,kurios jau tikrai nuzulintos...ir kurias reik mest von...palikau tiem montuotojams...ar jie neturi ju surinkti ir kazkur spec utilizuoti uz dyka ???? ta prasme jei man ju nereik ar jie neprivalo ju pasilikti ???? nes is manes uz viena padanga paprase 6lt..!!!! tipo jiem tiek kainuoja jas utilizuot...
tai kai atidariau zodyna savo branguji...ir paaiskinau kad ju verslas - ju bedos...uz kiek jas utilizuoja...ir kad tikrai as ju neimsiu ir net nezadu moket..ir juo labiau nezadu kazkur "netycia" ismest,nes per akcija DAROM 2009 pririnkom kruvu kruvas padangu...tai tik tada pasiliko..
Tai gal as cia biski ne i tema..Bet tai ar jie cia teisus ar as wub.gif ?
Atsakyti
Taip,uz padangu surinkima aikstelese reikia moket,bet ne visose.Vilniuje yra pora man rodos kur surenka padangas nemokamai.Ten,kur perku devetas ir palieku senas ismetimui irgi uz tai moketi nepraso.
Atsakyti
tai reiskias pasiliko tik del to kad garsiai rekiau... blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Stambiagabaričių atliekų surinkimas
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2009 05 15, 15:50)
Tik siandien persimontavau padangas vasarines..O senas ziemines,kurios jau tikrai nuzulintos...ir kurias reik mest von...palikau tiem montuotojams...ar jie neturi ju surinkti ir kazkur spec utilizuoti uz dyka ????

Jeigu perkat padangas - padangu pardavejas privalo paimti senas padangas be jokiu papildomu mokesciu. To reikalauja istatymai.

Padangos Internetu
Atsakyti
perku kur pigiau, bet ir į kokybę atsižvelgiu, kad netektų mokėti vėliau .
ir va dar straipsniukąradau apie ratų suvedimą.
Tai irgi svarbus dalykas, kad padangos ilgiau tvertų ir saugu važiuoti būtų.
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2009 07 30, 10:52)
perku kur pigiau, bet ir į kokybę atsižvelgiu, kad netektų mokėti vėliau .

Geras straipsniukas.Siaip suvedima labai nesunku pasitikrinti-vaziuojant lygiu tiesiu keliu,pvz.,autostradoj,paleisti vaira,ir jei masina ir toliau eina tiesiai-su suvedimu viskas gerai,jei paleidus vaira pradeda traukti i sona-suvedimo nera,reikia daryt.Siaip paprastai vairuojant jauciasi,kada tie dalykai netvarkoj.
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2009 07 30, 10:52)

O man naujas padangas "nugrauze", nes pasirodo reikejo daryt ratu suvedima. Servise sako, kaip jus isvis dar vaziavot. Tai jie sukeite padangas, t.y galines ant priekio uzdejo.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2009 08 04, 11:33)
O man naujas padangas "nugrauze", nes pasirodo reikejo daryt ratu suvedima. Servise sako, kaip jus isvis dar vaziavot. Tai jie sukeite padangas, t.y galines ant priekio uzdejo.

smile.gif man tas pats buvo...tik padangos jau nuo lapkricio buvo...bet kai sekmadieni pamaciau priekines - tai issiziojau blink.gif
pas mane masina zema - is isores protektorius nenusidevejes, o va is vidaus - lygu...kazkaip visada palikdavau masina tiesiais ratais ir nematydavau kas ten darosi...
tai vakar ir padangas pasikeiciau ir suvedima padare
Atsakyti
Kalbant apie padangas ir neišvengiamai artėjant žiemos sezonui noriu pasiteirauti,- ar susiduriate su tokia problema, kaip "kur laikyti žiemą vasarines padangas"? Ypač jei šeima turi ne vieną, o kelis automobilius?
Jei ši problema aktuali, manau pasiūlysiu jos sprendimą ax.gif bet pradžiai noriu įsitikint ar kam nors tai tikrai aktualu ir ar neaušinsiu burnos (nemaigysiu mygtukų) veltui...
Atsakyti
Na man nekyla problemos su padangų laikymų.. smile.gif

O jei tęsiant temą, tai artėja žiema, ir įtariu teks pirktis naujas jau..Dar kadangi ratai R16 iškeliavo su kita auto (su kuriais aš važinėjau dvi žiemas) tai gali tekti imti originalius R17 ratus ir padangas 17kines pirktis...vyras pasikaustęs ant padangų, (būna važiuojam iš galo mašinai, ir tas pagal raštą jau pasako padangų pavadinimą, aplenkiam pažiūriu akurat biggrin.gif ) taigi perkamės tik geras padangas..Ir dabar išeis kažkur apie porą tūkstančių lt... smile.gif Bet saugumas svarbiausia, be to mes užmiestyje gyvenam, kur keliai ne per dažniausiai valomi, tad padangos geros yra be galo svarbu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2009 09 30, 11:19)
O jei tęsiant temą, tai artėja žiema, ir įtariu teks pirktis naujas jau..Dar kadangi ratai R16 iškeliavo su kita auto (su kuriais aš važinėjau dvi žiemas) tai gali tekti imti originalius R17 ratus ir padangas 17kines pirktis...

Žiemai geriau pirktis mažesnius ratus. Pasižiūrėkit ką rekomenduoja gamintojas. Paprastai žiemai siūlo R15, vasarai R17. Originalūs tai lieti ratai? Žiemai nepatarčiau, ypač jei bus normalios šalnos, galima suskaldyti. Žiemai skardiniai, vasarai - lieti.
Atsakyti