Įkraunama...
Įkraunama...

Padangos. Viskas apie jas

[quote=Julius3,2006 11 07, 08:51]
Negi taip sunku paziuret mano duota nuoroda? smile.gif
Tai kurios sustoja ant asfalto staigiai stabdant? smile.gif
Papildyta:

Toj nuorodoj jokios kalbos apie staigų stabdymą nėra,o užkirtus stabdžius prie tokio greičio stabdymo kelias ir metro nesiekia,tik jei mašinoj bus neprisisegusių saugos diržais-išlėks pro priekinį langą doh.gif .Vasarą važinėjau su padėvėtom Nokian universaliom.Kartais toks stabdymas gali nuo rimtų nemalonumų išgelbėti,man yra tekę tuo pasinaudot porą kartų doh.gif mirksiukas.gif Tik tokių dalykų reikia pasimokyt prieš tai kur nors ne gatvėje...
Atsakyti
mano ratai sipuoti. man tas patinka. uzia truputi, bet ne taip baisiai, kad ikyretu. Siryt buvo taip slidu (ledas po vandeniu), o neslidinejau nei biskiuko tongue.gif Aisku, jau buvo kalbeta, kad geriau be sipu ir sipuotos turi pranasuma, kai reikia vaziuot ledu, bet... Juk Lietuvoj taip retai valo kelius, dazna oru kaita (atodrekis - atsalimas), tad plikledzio neisvengsi..
Atsakyti
Taip,aš irgi dėjau su šipais tik todėl,kad už miesto dažnai išvažiuoju,ir kad kieme neslidinėti.Tai ant apledėjusio kelio tikrai nė trupučio neslysta. thumbup.gif Bet vis dėl to geriau norėčiau gerų žieminių be šipų,tik kad neįperku tokių.Be to,ir tas padangų ūžesys gerokai knisa...radiją tenka garsiai pasileist...
Atsakyti
a mums 17 audikei reikėtų,gal net ne naujų,mažu kas ką pasiūlyti galit ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2006 11 08, 00:15)
a mums 17 audikei reikėtų,gal net ne naujų,mažu kas ką pasiūlyti galit  ax.gif ?

Atrodo garaže lyg ir turiu R17 keturias padangas. Nesu 100% tikras. Jūs čia apie žiemines? Iš kokio miesto esate?
Atsakyti
smile.gif+2006 11 08, 01:20-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 08, 01:20)
Atrodo garaže lyg ir turiu R17 keturias padangas. Nesu 100% tikras. Jūs čia apie žiemines? Iš kokio miesto esate?

būtent bigsmile.gif Aie žiemines.Net nesitikėjau atsakymo,teisybę pasakius,tik šiaip užklausiau blush2.gif Mes iš Šilutės,bet daug giminaičių Vilniuj turim,paimtų jei ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2006 11 08, 00:23)
būtent  bigsmile.gif Aie žiemines.Net nesitikėjau atsakymo,teisybę pasakius,tik šiaip užklausiau  blush2.gif Mes iš Šilutės,bet daug giminaičių Vilniuj turim,paimtų jei ką  ax.gif

Tai, kad aš iš Panevėžio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 11 07, 22:39)
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 07, 08:51)

Negi taip sunku paziuret mano duota nuoroda? smile.gif
Tai kurios sustoja ant asfalto staigiai stabdant? smile.gif
Papildyta:
Toj nuorodoj jokios kalbos apie staigų stabdymą nėra,o užkirtus stabdžius prie tokio greičio stabdymo kelias ir metro nesiekia,tik jei mašinoj bus neprisisegusių saugos diržais-išlėks pro priekinį langą doh.gif .Vasarą važinėjau su padėvėtom Nokian universaliom.Kartais toks stabdymas gali nuo rimtų nemalonumų išgelbėti,man yra tekę tuo pasinaudot porą kartų doh.gif  mirksiukas.gif Tik tokių dalykų reikia pasimokyt prieš tai kur nors ne gatvėje...

Nepyk, bet juokingas komentaras, kaip manai jie stabdo tuose testuose? Aishku ten buvo stabdoma staigiai.
'prie tokio greičio stabdymo kelias ir metro nesiekia' blink.gif nu cia tau jau suskelei.... Ten greitis 60 km/h
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 08 lapkričio 2006 - 09:05
jei vienos GEROS padangos kaina virs 300 lt kaip ten kazkur buvo rasyta,tai mes tokiu brangiu neipirksim,mes orentuojames i vienos padangos kaina mazdaug uz 170 lt,kad uz keturais mazdaug 700 lt iseitu,nes dar diskus pirksim ax.gif na kolkas vyras vienas juk dirba,tai kitaip mums cia suktis ir neiseina,visgi galvojam pirk sipuotas,nes uzmiesti gyvenam,ir reik daug vazineti i miesta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 08 lapkričio 2006 - 11:21
QUOTE(kristyyynyte @ 2006 11 08, 11:20)
jei vienos GEROS padangos kaina  virs 300 lt kaip ten kazkur buvo rasyta,tai mes tokiu brangiu neipirksim,mes orentuojames i vienos padangos kaina mazdaug uz 170 lt,kad uz keturais mazdaug 700 lt iseitu,nes dar diskus pirksim ax.gif na kolkas vyras vienas juk dirba,tai kitaip mums cia suktis ir neiseina,visgi galvojam pirk sipuotas,nes uzmiesti gyvenam,ir reik daug vazineti i miesta 4u.gif

Kaina nuo padangos ismatavimu priklauso, jei padanga 17 coliu reikalinga, tai ir 400 lt padangai gali neuzhtekt. O 13 coliu padanga galima gera uzh 200 lt nupirkt.
Kokiu tiksliai ishmatavimu padangos reikia?
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2006 11 07, 21:57)
o kokios cia yra?

goodyearai ultragrip500
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 11 08, 15:11)
Kaina nuo padangos ismatavimu priklauso, jei padanga 17 coliu reikalinga, tai ir 400 lt padangai gali neuzhtekt. O 13 coliu padanga galima gera uzh 200 lt nupirkt.
Kokiu tiksliai ishmatavimu padangos reikia?

14
Atsakyti