Nereikia taip isizeisti. Jai klausiate , bandau atsakyti, o Jums spresti. O jai nenorite isgirsti kitu nuomoniu, nera ko atidaryri temos, kreipkites pas gydytoja ar vaistininka.
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 28, 09:01)
Nereikia taip isizeisti. Jai klausiate , bandau atsakyti, o Jums spresti. O jai nenorite isgirsti kitu nuomoniu, nera ko atidaryri temos, kreipkites pas gydytoja ar vaistininka.
Niekas neisizeidzia..Tik pagal tave kuriu tevu vaikai kandziojasi,musasi juos tevai nelb myli,skiria mazai demesio ir pan...

O temos autorei reikia patarimu,kitu pasisakymu ka tokiu atveju daro ir pan,tai ir atidare tokia tema..
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 03 28, 11:17)
Niekas neisizeidzia..Tik pagal tave kuriu tevu vaikai kandziojasi,musasi juos tevai nelb myli,skiria mazai demesio ir pan...
man cia grini ''kliedesiai''..
O temos autorei reikia patarimu,kitu pasisakymu ka tokiu atveju daro ir pan,tai ir atidare tokia tema..

Na mamos kaip mazi vaikai pacios

QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 28, 10:31)
Na mamos kaip mazi vaikai pacios
, na gi parasiau, kad kazkokias isvadas padarytu, pamastymui
, o ne priimt asmeniskai sau, parasiau, tai atrodo butent taip ir gali buti . Aisku , kad NE, bet vienas is variantu pamastymui, kodel taip vaikai elgiasi ir tiek 

Cia net mastyt nereikia ar as myliu savo vaika ir pan...
Tai gal geriau pamastymui galejei pvz parasyt kad kai vaikas musasi,tevai nusijuokia..tada ir jam linksma ir vel musasi..ar kazka panasaus..bet tik jau kad nemylim vaiku

Nejau tavo vaikas nera trenkes ne karto?Gal irgi nesijaucia mylimas ir pan?..

QUOTE(Sandruliukas @ 2008 03 28, 12:21)
Cia net mastyt nereikia ar as myliu savo vaika ir pan...
Tai gal geriau pamastymui galejei pvz parasyt kad kai vaikas musasi,tevai nusijuokia..tada ir jam linksma ir vel musasi..ar kazka panasaus..bet tik jau kad nemylim vaiku

o kiek pykcio Tavyje, nera ko stebetis kad vaikai pesasi, jai mama sirse

Pesesi aisku , bet aiskini ir kalbi vaikui, kad kitam vaikui skauda, asareles bega, nes nuskriaudei. Na gi imi meskiuka ir kazkaip aiskini, isiklauso i meskiuko nusiskundimus ir pan. Zaidimo budu reikia paaiskint vaikui, kas ir kodel yra negerai. Bet kaip matau, mamai cia pagalbos reikia , o ne vaikui. Kazkoks siaubas

paskutiniu metu tai visi vaikai museikos pasidare
maniskis irgi musasi ir kazkodel tik mane o vyro ne
ejom pas neurologe irgi klaust ka daryt,bet ji tik Sedalija sirupeli sake pagert ir viskas.Reik tiketis kad isaugs nes nieko cia nepadarysi,bandem su vyru ir graziuoju ir piktuoju bet nieko neiseina

mano mazyle irgi musasi ir kandziojasi
man net nepatogu ja isivest i kiema,nes jei kas ko neduoda tuoj seria,o jei gauna atgalios,tai tada pribegus kanda
isbandem ir sedalia sirupa ,ir melisu arbata,niekas nepadeda,tai tikimiems,kad isaugs
o ,del tos nuomones,kad vaikas musasi ir kandziojasi jei yra nemylimas,tai tikrai nesutinku,man kaimynes sako,kad as per daug lepinu ir leidziu jai,todel ji taip ir elgiasi

QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 27, 21:43)
Truksta demesio, nepriglaudziat prie saves, jauciasi ne mylimas... atstumtas, neisklausot , perdaug naudojat zodzius "Negalima"...ne...ne...ir t.t.
2metu vaikas taip isreiskia savo nepasitenkinima. Su vaikais reikia daug kantrybes, kalbetis, ramiai aiskinti, be jokiu emociju ir kaltinimu.
Jis mokosi, o mokosi is Jusu.
2metu vaikas taip isreiskia savo nepasitenkinima. Su vaikais reikia daug kantrybes, kalbetis, ramiai aiskinti, be jokiu emociju ir kaltinimu.
Jis mokosi, o mokosi is Jusu.
Labai patogus ir dazniausiai neteisingas atsakymas, prasau autore neisizeisti

Mano pana irgi musasi ir kandziojasi , labai pavydi . Aisku tai erzina bet tikiuosi tai praeis su laiku

QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 28, 11:36)
o kiek pykcio Tavyje, nera ko stebetis kad vaikai pesasi, jai mama sirse
Pesesi aisku , bet aiskini ir kalbi vaikui, kad kitam vaikui skauda, asareles bega, nes nuskriaudei. Na gi imi meskiuka ir kazkaip aiskini, isiklauso i meskiuko nusiskundimus ir pan. Zaidimo budu reikia paaiskint vaikui, kas ir kodel yra negerai. Bet kaip matau, mamai cia pagalbos reikia , o ne vaikui. Kazkoks siaubas
Atsiprasau jai izeidziau, bet is pasisakymo kitos isvados neizvelgiau. Iskart pult ir gintis, na kam taip reikia ? 

Gal psichologe busi?Man kas pasakytu i akis tokius dalykus kad nemyliu vaiko ir pan akis isplesciau...
Pati metaisi tarp nuomoniu

mano panele irgi baisi museika
ir taip periodais eina,buvo jau pamirsus,nebesimuse..praejo 2men ir vel tas pats
duoda visiem ne tik is ranku,bet dar pasiema koki kieta daigta ir vozia
ir vaikam(net jei ir atgal gauna,jai dzin,tik dar stipriau duoda tada) ir suaugusiems trenkia
ir nezinau jau kaip kovot su ja
ir znaibosi,ir kandziojasi...zodziu daro viska kad tik nuskriaust
as tai manau kad cia tik toks perodas,isaugs... gi kai paaugs jau labiau supras ta zodi negalima ir supras musimosi blogybe-skauda!

as tai manau kad cia tik toks perodas,isaugs... gi kai paaugs jau labiau supras ta zodi negalima ir supras musimosi blogybe-skauda!

Paskaiciau visus komentarus. Manau, kad mamytes, nemylincios savo vaikuciu sitoj svetainej is vis nebuna, komentaru neraso ir t.t. O kad vaikas musasi ir kandziojasi, cia visiems buna, paklausinekit visu aplinkui-tikrai buvo panasiu "bedu" tokiame amziuje. Kandziojasi ziurint kokiom aplinkybem... gal dantys dygsta, ir jiems taip suskausta, kad kanda bet kur. Musasi, nes nori atkreipt demesi, o ne todel kad jie blogi. pamato, kad tevai i sita reikala "reaguoja", vienaip ar kitaip, ir taip jie bando save isreiksti, parodyt savo emocijas. As stengiausi nukalbet, kai musesi, po to kai suduodavo, nei bardavau, nei ka, sakydavau jai kad as busiu labai laiminga, jei mane paglostysi, kokia tu gera kai nesimusi ir t.t. nusivesdavau ka nors daryt ka ji megsta ir t.t. zodziu kaip atsaka i toki elgesi-duodavau demesi. Nebesimusa. Bet kai "truksta demesio" eina ir drasko mano geles
nes zino kad as 'pykstu" labai, kai pamato kad ziuriu, tada pradeda "uostyt" tas geles, atseit "as gera "

Sveikos mamytes, perskaiciau visus komentarus, ir is dalies galeciau sutikti su Nosferatu nuomolne. Tik, kaip ji ir pasake, nereikis is karti visu isvardintu priezasciu taikyti sau asmeniskai. Is tikruju, daugeliui vaiku, paastreja agresyvumas ir kiti pykcio priepuoliai, kai gauna maziau demesio nei priprate, kai dazniau girdi zodzius negalima ir pan. Atkreipkite demesi i savo elgesi. As pati pastaruoju metu pastebejau, kad mano vaikas pradejo neklausyti, man priesginiauti, ir padariau isvadas...jam truksta mano demesio, o girdi tik negalima ir pan.. dabar taisau klaidas kol nevelu. Is tikruju pirmiausiai reikia paziureti i save ir savo elgesi, o po to kaltinti tik vaikas, nes viskas kyla is seimos.