na, mano pupa irgi museika ir cia niekuo negaliu jai padeti-kaip tik prie mane vaidindama ir lupa vaikus, bet,kad visa grupe musasi pastebejau..
Papasakosiu saviškės bajerį - ji prieina prie auklytės sūnaus, trinkteli jam ir pati rėkia
Velnių gauna vargšas berniukas ir nesupranta už ką
Bet kol auklytė susigaudė, kur čia kampas
Nu ir sumąstyk tu man, tikrai niekur nenusižiūrėjo.
Nors šiaip tai ir pati gauna gerai į kailį - berniukas tai vyresnis, jėgos turi, tai ir vožia negalvodamas. Žodžiu, karo laukas

Nors šiaip tai ir pati gauna gerai į kailį - berniukas tai vyresnis, jėgos turi, tai ir vožia negalvodamas. Žodžiu, karo laukas

QUOTE(jurgaval @ 2007 07 05, 09:00)
As manau kad taip daro kiekvienas tokio amziaus vaikas, tik aisku nereikia nusileisti ir praleisti visa tai pro sali. Musiskis kai negali suduoti su ranka duoda is galvos
mes su vyru labai stipriai barames del tokiu dalyku, aisku uzsigauna bando dar mustis, bet greitai ir aprimsta. O kai pabuna pas vyro tevus, tai ten viskas galima, vaiko neatpazystu, musasi spardosi ir taip toliau.

pas mus lygiai tas pats. aš ją apsuku 180 laipsniu kampu ir pasakau su mušeikom nedraugauju. tada ji pradeda verkti ir tuoj puola ant kaklo ir bučiuojasi -čia ji taip atsiprašo

laba diena,
1,5 metu sunelis pradejo labai mustis.trenkia per veida,o po to stebi mano rekcija.o as kai pasakau kad ,,negeras vaikas''vaidina kad verkia,o po to ir vel ta pati daro.nezinau kaip reiku i tai reguoti kad sis iprotis dingtu.
1,5 metu sunelis pradejo labai mustis.trenkia per veida,o po to stebi mano rekcija.o as kai pasakau kad ,,negeras vaikas''vaidina kad verkia,o po to ir vel ta pati daro.nezinau kaip reiku i tai reguoti kad sis iprotis dingtu.
Vienas dalykas, tai nesakyk, kad vaikas yra bloga, jo poelgis yra blogas, bet ne vaikas blogas. Taip ir sakyk, Taip elgtis nedera, man skauda, man patinka tave apkabinti ir pabuciuoti, padaryk ir man taip. Parodyk, kad rankytes moka ir glostyti, ir zaisti, ir kutenti. Drausdama vaikui kazkoki elgesi, veiksma, veikla, turetum pasiulyti gera alternatyva. Jis bando ribas, nori pazinti pasauli, tu esi tas zogus, kuris turi paaiskinti, kas ir kodel, ypac tokiam amziuje svarbu paaiskinti, kodel.
Sekmes
Sekmes
mūsiškis agresyvus darosi
gaunam su vyru ir iš galvos, ir drąsko veidą,
gauna per nagus kaip reik,bet nieks kol kas nesikeičia

gauna per nagus kaip reik,bet nieks kol kas nesikeičia

Manoji irgi griebia auskarus, lupa akis, nosį ir ką tik galima. Kartais patapšnoja per veidą, net ir nelabai švelniai
bet matyt ne iš blogos valios
Kartais peša plaukus, tai ir aš jai papešu truputį, va sakau, skauda, kai peša. Nesakau, kad reikia vaiką prilupt, bet mokymo tikslais galima "atkeršyt" tuo pačiu ir paaiškint, kad ir mamytei skauda.

Musu sunelis karts nuo karto megsta mustis ir nei is sio nei is to kandziotis. Gal kas zinote,kaip elgtis tevams tokiu atveju? As jauciu,kad mano kantrybe senka

QUOTE(emigravusi @ 2008 03 27, 22:39)
Musu sunelis karts nuo karto megsta mustis ir nei is sio nei is to kandziotis. Gal kas zinote,kaip elgtis tevams tokiu atveju? As jauciu,kad mano kantrybe senka 

Truksta demesio, nepriglaudziat prie saves, jauciasi ne mylimas... atstumtas, neisklausot , perdaug naudojat zodzius "Negalima"...ne...ne...ir t.t.
2metu vaikas taip isreiskia savo nepasitenkinima. Su vaikais reikia daug kantrybes, kalbetis, ramiai aiskinti, be jokiu emociju ir kaltinimu.
Jis mokosi, o mokosi is Jusu.
QUOTE(emigravusi @ 2008 03 27, 21:39)

Mano dukra mustis pradejo kai pradejo eiti i lopseli

Vat butent reikia kantrybes

Papildyta:
QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 27, 21:43)
Truksta demesio, nepriglaudziat prie saves, jauciasi ne mylimas... atstumtas, neisklausot , perdaug naudojat zodzius "Negalima"...ne...ne...ir t.t.

QUOTE(emigravusi @ 2008 03 27, 21:39)

as irgi esu toje padety,nezinau kaip jau su savo dukryte ir elgtis,paema ir uzmeta su rankyte man i veida nei is sio nei is to, kandziotis nesikandzioja,bet ka gali zinot gal ir dar kandziotis prades

QUOTE(Nosferatu @ 2008 03 27, 21:43)
2metu vaikas taip isreiskia savo nepasitenkinima. Su vaikais reikia daug kantrybes, kalbetis, ramiai aiskinti, be jokiu emociju ir kaltinimu.
na as nesutinku su siuo manymu