QUOTE(Rucelie @ 2006 05 09, 13:37)
rašau ir nežinau - o gal visi tie mažiukai tokie?gal čia normalu?maniškiui dabar metai ir 3mėn, o jis jau TOKS muštukas

kartais nesuprantu - nei vaikas supykęs, nei ką, paimi jį ant rankų - ir tvoja per veidą

gerai dar jei tik rankyte, o kartais šeria ir bet kuo, kas pasitaiko, pvz mašinyte, žaisliuku

tvoja ir tvoja ir tvoja. subari - dažniausiai nepadeda. griežtai, piktai - nepadeda. kelis kart pliaukštelėjau per rankytę - papūtė lūpą, ir vistiek toliau mušasi. stipriau nenoriu suduot - nemanau kad jis dar tą supras

šiaip jau kai ką iškrečia ir pabaram dažniausiai sureaguoja, o va muštis nenustoja net išbartas

kaip su tuo kovot?muša visus - ir mane, ir tetį, ir senelius, ir auklę...

man sūnus su žaisliniu mobiliu įstatė mėlynę po akim ,žiebė nuo dūšios iš didelės meilės -tikrai ir aš išbučiuodavau ir jis išmyluodavo.
O mažiukė 1,4 metų duoda į nosį tėčiui ir broliui , tada kai jai per rankytę suduoda, tadu iškart šliopt atgal, va teip -va jokių lupimų , aiškinti ir dar kartą aiškinti,ir mušeiką patraukti iš žaidimų aikštelės,pamažu suvoks ,kad negalima muštis.Tik kantrybės noriu palinkėti mamytėms ir bus okei

, nereikia norėti , kad iškart pasitaisys -laiko reikia suvokti , išmokti.
Mane tik žnaibo ir apgamą drąsko , kai žinda, tada aš ją paleidžiu ir pasakau ,kad man skauda

O dar kandžiojosi ,tikkai dantukai išdysta ir nebekanda,o norėjau jau nutraukti žindymą.