Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

QUOTE(inesak @ 2008 12 01, 17:24)
o gal tada čekius geriau g.gif kokios nors pardės ax.gif Nes bijau,kad su kosmetika konkrečia galim nepataikyti doh.gif po to tik vargo apturėsim biggrin.gif

O gal tu turi skype 4u.gif

skype esu tokiu pat vardu kaip cia mirksiukas.gif
o rinkinukus tai galima universalius kokius nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 12 01, 19:28)
skype esu tokiu pat vardu kaip cia  mirksiukas.gif
o rinkinukus tai galima universalius kokius nors  4u.gif

tuoj pasikviesiu tave biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(meeglee @ 2008 12 01, 19:28)
o rinkinukus tai galima universalius kokius nors  4u.gif

aš tai tokiais dalykais nelinkusi eksperimentuoti schmoll.gif Nes pati turiu problematiška oda,tai susilaikau nuo tokių dovanų.Man priimtinesnis variantas tada čekiukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 30, 14:08)
jau pakviečiau tave pas save į skype  mirksiukas.gif

nematau kvietimo...:/

Ingakalni,
dėl tėvų komiteto, tai taip, būtų visiems lengviau.

Dėl tv, tai ir man keista, kaip čia taip sugalvojo? Na, bet yra, tai yra, bet manau, kad čia vienas žmogus už visus nusprendė. Auklėtojoms darbą palengvino unsure.gif

Mes kol kas tenkinamės vieną kartą į savaitę muzikos ir šokių pamokėle.
O vėliau, bus matyt. Mes nuo mažens yamaha lankėm, tai bus matyt, kokia kruptim mums čia eiti, bet faktas, kad reikės užsiėmimo, kad visą savo energiją išeikvotų wink.gif

QUOTE(meeglee @ 2008 12 01, 17:07)
Mano mintis buvo kosmetikos rinkinukus padovanot  ax.gif

kaip tik savaitgalį teko kalbėti su auklėtoja ( ne mūsų darželio), tai kalėbėjom ir apie dovanas, ir t.t. tai turiu dabar daugiau pasiūlymų, bet gal reikų Nykštukų potemę sukurti ir ten kalbėti, nes čia bendra tema apie darželį.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 12 01, 19:03)

nematau kvietimo...:/

Ingakalni,
dėl tėvų komiteto, tai taip, būtų visiems lengviau.

Dėl tv, tai ir man keista, kaip čia taip sugalvojo? Na, bet yra, tai yra, bet manau, kad čia vienas žmogus už visus nusprendė. Auklėtojoms darbą palengvino  unsure.gif

Mes kol kas tenkinamės vieną kartą į savaitę muzikos ir šokių pamokėle.
O vėliau, bus matyt. Mes nuo mažens yamaha lankėm, tai bus matyt, kokia kruptim mums čia eiti, bet faktas, kad reikės užsiėmimo, kad visą savo energiją išeikvotų wink.gif
kaip tik savaitgalį teko kalbėti su auklėtoja ( ne mūsų darželio), tai kalėbėjom ir apie dovanas, ir t.t. tai turiu dabar daugiau pasiūlymų, bet gal reikų Nykštukų potemę sukurti ir ten kalbėti, nes čia bendra tema apie darželį.

labai idomu bus isgirst thumbup.gif gal tada sukuriam skype chata ir ten tokius reikalus aptariam, arba cia nauja temele atidarom g.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 12 02, 01:20)
labai idomu bus isgirst  thumbup.gif gal tada sukuriam skype chata ir ten tokius reikalus aptariam, arba cia nauja temele atidarom  g.gif

Aš siūlyčiau gal gmaile kokiam susikurti paštadėžę bendrą darželio, ten galėsim visą info mesti ir bendrauti grupės reikalais ir nebus taip vieša ax.gif
Jau turiu visų tėvelių duomenis wink.gif
Atsakyti
Informacija "Nyštukų" grupės tevėliams ir mamytėms:
yra sukurtas bendras grupės paštas, jei negavote duomenų, prašome kreiptis - atsiųsiu į AŽ.
Labai laukiame prisijungiant ir bendradarbiaujant bendrais grupės klausimais;)
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 12 02, 22:09)
[i]Informacija "Nyštukų" grupės tevėliams ir mamytėms:
yra sukurtas bendras grupės paštas, jei negavote duomenų, prašome kreiptis - atsiųsiu į AŽ.

negaliu prisijungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 12 03, 10:36)
negaliu prisijungti g.gif

del to kad slaptazodyje vienos raides truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 12 03, 13:23)
del to kad slaptazodyje vienos raides truksta  mirksiukas.gif

gal gali parašyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos mirksiukas.gif
kaip Jusu leliai gyvena, laukia jau Kaledu senio? biggrin.gif
Maniske jau laukia eglute kada namie puosim biggrin.gif
Tiesa, prie progos noriu pasitaisyti del Kristinos (musu aukletojos). Buvau klaidinga nuomone susidarius. Gal dar kelis kartus nenuotaikoj buvo ir griezciau ka atsake, bet siaip moteris lyg ir myli vaikus. Dar pora nuogirdu isgirdau, tai ir susidariau bloga ispudi. Gal ka ir izeidziau savo pasisakymu, bet tuo metu tikrai nekaip galvojau. Dabar issiaiskinom ir tikiuosi tokiu nesusipratimu daugiau nebebus ir maziau klausysiu svetimu nuomones biggrin.gif
O mano mergaite, gal daugiau verke issiskiriant, del to kad mazokai lankem darzeli, del ligos.
Oi, kaip nefaina, kad viskas taip isejo... Bet mes zmones ir klystam ir klaidingai galvojam, kol patys neisitikinam. Ji gal siek tiek grieztesne ir tiek.
Visiems geros nuotaikos! Ir maziau pykciu ir slogiu nuotaiku! Juk taip nesinori pries sventes tampytis draskytis, del ivairiausiu nesusipratimu...
Atsakyti
Sery,o koks tavo mergytes vardas
Atsakyti
O kodel klausi? smile.gif
Atsakyti