Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

Sveikos mamytes, gal yra skaitanciu si forumeli ir is musu grupes kiskuciu? As galvoju, kad apsirikau pasirinkdama si darzeli... Kol aukletoja Jurate neatostogavo, tai dar nemaciau tu problemu, bet dabar... Kristina... Mano dukryte pasiurpsta kai ja pamato, puola i isterija. Kelis kartus skambinausi, kaip mano vaikas jauciasi grupeje, jos atsakymas buvo kad viskas puiku, o jei netikiu, tai galiu kameras pastatyt, kad pamatyciau... Siaubas... Is kur toks priesiskumas??? Uz tai kad mano vaikas per du menesius pusantro menesio sirgo??? Paskambinau paklausti grupes komiteto tel nr, tai buvo atsakyta, kad netrukdyciau, be jokiu mandagumo zenklu.... As tuoj pati imsiu verkti graudziu balsu, kaip vaikas... Nuo kada taip elgiamasi? Vaikas nei is sio nei is to taip nesielgia. Kodel prie Jurates ne karto nebuvo panasiu situaciju ir viskas mandagiai buvo atsakoma kada bepaskambinciau...
Tiesa, man sokas vos neistiko, kai buvau paprasyta aukletojos Kristinos gruodzio 24 neatvesti vaiko i darzeli, pasak jos kiek jau metu dirba nei vienas vaikas neateina. O jei mes su vyru dirbam ir neturiu pas ka palikti, nuo kada cia tokios tradicijos??? Siaubas! Esu pasibaisejus! Ka tokiu atveju daryti neisivaizduoju ir vaiko gaila ir paciai sunku.
Reiks ryt paskambinti Juratei, paklausiu kada grys is atostogu, nes be jos ten pragaras mano vaikui, as taip jauciu. Gryzta nemiegojus ir pan...
Dar sito negirdejus ir nemacius...
Atsakyti

Sery,
tai čia jūs mūsų šauniąją auklėtoją Juratę nuviliojote wink.gif
Klausimas, ar jūsų mergaitė ir seniau Kristiną matė, ar Kristina neseniai dirba ar ji tik pavaduoja Jūratę?
Jei tik pavaduoja, tai reikia išlaukti tą laiką, jei dirba, ir jei toks elgesys ne pirmą kartą, tai reiktų kažką daryti. Bent jau akis į akį drąsiai su ta auklėtoja pakalbėti.
Netylėti, o kovoti už savo vaiką!
Nu dėl 12 24d. tai ta auklėtoja pavarė. Aš paprašyčiau parodyti kažkokį darželio įsakymą, kuriame rašo, kad 12 24d. darželis nedirbs.
Įdomu ar tik jums ta auklėtoja negera, ar ir kiti turi nusiskundimų?
Kaip bebūtų, dabar mažai kas eina dirbti tokį sunkų ir mažai apmokamą darbą, tad, kad pasikeis auklėtoja, gal ir nereiktų tikėtis, bet svarbiausiai, jei yra problema, reikia ją spręsti.
Mano vaiką pvz. viena auklėtoja buvo užsimaniusi grąžinti į "pampersų" laikus, turbūt nenorėjo terliotis. Na bet viskas, kaip sakant, kontroliuojama.
Darželio vienas iš tikslų, yra tėvų ir auklėtojų bendradarbiavimas.
Na vienžo, galiu čia daug kalbėti, bet manau, kad jūs susitvarkysite wink.gif Viskas bus gerai wink.gif

"Nykštukų" tėveliai, per susirinkimą nuspręsta tik apie dovanas vaikučiams, o apie dovanas auklėtojoms?
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 28, 20:10)
"Nykštukų" tėveliai, per susirinkimą nuspręsta tik apie dovanas vaikučiams, o apie dovanas auklėtojoms? [/i]

o apie dovnėlę auklėtojai tai nea doh.gif Tai kad net nebuvo kaip,nes visi tuoj čiupo saviškius rengti ir kas greičiau išlėks biggrin.gif Jokiu kaip sakant namiokio nė ne buvo g.gif Aš aplamai buvau pirmą kart blush2.gif tai nelabai norėjau reikštis,po to sakys kažkokia piemenė vadovauja,kurią matom pirmą kart blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 28, 19:23)
o apie dovnėlę auklėtojai tai nea doh.gif Tai kad net nebuvo kaip,nes visi tuoj čiupo saviškius rengti ir kas greičiau išlėks biggrin.gif Jokiu kaip sakant namiokio nė ne buvo g.gif Aš aplamai buvau pirmą kart blush2.gif tai nelabai norėjau reikštis,po to sakys kažkokia piemenė vadovauja,kurią matom pirmą kart blink.gif

Aš nebuvau susirinkime, bet MB buvo.
Sakė, kad jis ten labiausiai reiškėsi, visi kiti tylėjo ax.gif
Tai reiktų pagalvoti ir apie auklėtojas, joms taip pat reiktų dovanėles nupirkti.
Aš pabandysiu gauti visų tėvų kontaktus, ir apie tai visiems pranešti.
Tik reiktų nuspręsti kiek pinigų auklėtojoms skiriam, ką maždaug pirktume, ir kas tai apsiims padaryti...
Turime, berods, tris auklėtojas: Elvyrą, Juliją ir Vaidą ir vieną šeimininkutę wink.gif
Šiaip, tai geriausiai būtų, kad bent jau mamos prisijungtų čia ( arba reiktų kokią potemę "Nykštukų" grupei sukurti), kad galėtume drauge spręsti einamuosius klausimus.
Iš "Nykštukų" grupės, berods, penkias mamas žinau, prisijungusias čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 28 lapkričio 2008 - 19:50
Sveki visi is Nykstuku grupes.

Mes labai dziaugemes, kad mums teko buti su jumis visa laika nuo pernai rudens, bet musu Rugile (tamsioji) sio darzelio nebelankys.
Pasikeitus aukletojoms nusprendeme pervesti vaika - pavyko gauti vieta arciau namu. Nors musu mergaite labai liudi be abieju Rugiliu ir Ursules, ir Pauliaus, ir Karolio... ir kitu.

Linkim visiems geru svenciu ir geru santykiu su aukletojomis.
Atsakyti
QUOTE(gytaute_forever @ 2008 11 29, 21:40)

Mes labai dziaugemes, kad mums teko buti su jumis visa laika nuo pernai rudens, bet musu Rugile (tamsioji) sio darzelio nebelankys.
Pasikeitus aukletojoms nusprendeme pervesti vaika - pavyko gauti vieta arciau namu. Nors musu mergaite labai liudi be abieju Rugiliu ir Ursules, ir Pauliaus, ir Karolio... ir kitu.

Sveiki,
gaila, kad nebelankysite "Nykštukų" grupės...:/
Mes t.p. pasiilgsime tamsiosios Rugilės...
Sėkmės naujame darželyje ir t.p. gerų švenčių! wink.gif
Atsakyti
mamytės tai kaip su dovanėlėm auklėtojom darysim? bent jau iš kokios operos tos dovanėlės turėtų būti rolleyes.gif
QUOTE(gytaute_forever @ 2008 11 29, 21:40)

neliūdėkit friends.gif nors mes irgi pasiilgsim jūsų 4u.gif
svarbiausia kad naujam darželyje gerai sektųsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meeglee: 29 lapkričio 2008 - 23:12
QUOTE(meeglee @ 2008 11 29, 23:10)
mamytės tai kaip su dovanėlėm auklėtojom darysim? bent jau iš kokios operos tos dovanėlės turėtų būti  rolleyes.gif

pirmiausiai, manau, reikia nuspręsti ar mes bendrai pirksime, ar rinksime pinigėlius ir kiek rinksime, o kai žinosime, kiek surinksime, tai galbūt tuomet spręsime, ką pirkti?
Jei nuo visos grupės, galima būtų kokią knygą padovanoti ( ale "Lietuva iš paukščio skrydžio" ar kažką pan.). Dar geriau būtų, kiekvienai auklėtojai čekis apsipirkti knygyne. O šeimininkei nžn...
Kokios būtų jūsų idėjos?
Bet dėmesį tikrai reikėtų parodyti.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 30, 00:46)
pirmiausiai, manau, reikia nuspręsti ar mes bendrai pirksime, ar rinksime pinigėlius ir kiek rinksime, o kai žinosime, kiek surinksime, tai galbūt tuomet spręsime, ką pirkti?
Jei nuo visos grupės, galima būtų kokią knygą padovanoti ( ale "Lietuva iš paukščio skrydžio" ar kažką pan.). Dar geriau būtų, kiekvienai auklėtojai čekis apsipirkti knygyne. O šeimininkei nžn...
Kokios būtų jūsų idėjos?

aš savo idėją paskiausiai pasakysiu. o dėl sumos manau po 20 lt galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(gytaute_forever @ 2008 11 29, 23:40)

labai gaila,kad jau jūsų nebematysime.Mums ir buvo malonu ir smagu lankyti drauge darželį ir tikiuosi permainos tik į gerą 4u.gif
Mes ir sulaukėm vietos arti namų,bet nevedam ax.gif

Linkiu,kad būtų kitame darželyje kuo mažiau ašarėlių,daug mažiau ligelių ir daug daug draugų 4u.gif 4u.gif Linksmų ir šiltų švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 30, 02:46)
O šeimininkei nžn...

dėmesį parodyti tai tikrai reikėtų ir vertėtų drinks_cheers.gif Aš tai neturiu niekieno kontaktų schmoll.gif Anksčiau dar su Ugnės mamyte bendravome,bet nutrūko dabar bendravimas unsure.gif
Aš prisidėsiu pinigėliais prie bendros dovanos,tai gal apsistojam ties 20lt g.gif O po to žėsime.
jei reikės kokios pagalbos kažką darant,gaminant tai prašom kreiptis-PADĖSIU 4u.gif
Auklėtoja klausė dėl tėvų komiteto g.gif Ar jis toks yra ax.gif Tai manau reiktų tokį įsteigti jei jo nėra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 11 30, 01:08)
aš savo idėją paskiausiai pasakysiu.

Kaip čia suprast?

Tai jei slepiam idėjas, tai apie bendras dovanas auklėtojoms net nėra ką kalbėti.

Inesa, ką tu manai?

Papildyta:
QUOTE(inesak @ 2008 11 30, 10:48)
Mes ir sulaukėm vietos arti namų,bet nevedam ax.gif

Auklėtoja klausė dėl tėvų komiteto g.gif Ar jis toks yra ax.gif Tai manau reiktų tokį įsteigti jei jo nėra cool.gif

O kodėl nevedat šalia namų? bigsmile.gif

Įtariu, kad "Nykštukų" grupė neturi tėvų komiteto.
Aš galiu apsiimti jį įsteigti t.y. surinkti visus į vieną vietą, ir t.p., kaip tu sakai, prisidėti, padėti.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 30, 13:01)
Tai jei slepiam idėjas, tai apie bendras dovanas auklėtojoms net nėra ką kalbėti.
Inesa, ką tu manai?[/i]
O kodėl nevedat šalia namų? bigsmile.gif
Įtariu, kad "Nykštukų" grupė neturi tėvų komiteto.
Aš galiu apsiimti jį įsteigti t.y. surinkti visus į vieną vietą, ir t.p., kaip tu sakai, prisidėti, padėti.

gal viešai nenori savo įdėjų skelbti g.gif biggrin.gif

Nevedam,nes nenorim traumuoti lelkos,nes girdėjau atsiliepimų nekokiu doh.gif O ir sakė MB kad jam nesunku nuvežti ir pasiimti,nes jam į darbą pakeliui cool.gif

Manau,kad reiktų suburti kaip nors mamkas į vieną vietą g.gif Galėtume nebūtinai darželyje,gal kokį savaitgalį-pasiderinti prie daugumos kažkaip reiktų ax.gif .Aš tai galiu betkada ir betkuriuo laiku biggrin.gif Tai jei kas,kur aš visada atlėksiu 4u.gif (kitas savaitgalį negalėčiau nes lekiu į floristų parodą blush2.gif )

Gal reikėtų kokį skelbimuką parašyti ar į spinteles sudėti,kad mamytės pastebėtų ir atsišauktų g.gif
Atsakyti