Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

QUOTE(inesak @ 2008 11 30, 11:12)
gal viešai nenori savo įdėjų skelbti g.gif  biggrin.gif

Nevedam,nes nenorim traumuoti lelkos,nes girdėjau atsiliepimų nekokiu doh.gif O ir sakė MB kad jam nesunku nuvežti ir pasiimti,nes jam į darbą pakeliui cool.gif

Manau,kad reiktų suburti kaip nors mamkas į vieną vietą g.gif Galėtume nebūtinai darželyje,gal kokį savaitgalį-pasiderinti prie daugumos kažkaip reiktų  ax.gif .Aš tai galiu betkada ir betkuriuo laiku biggrin.gif Tai jei kas,kur aš visada atlėksiu 4u.gif (kitas savaitgalį negalėčiau nes lekiu į floristų parodą blush2.gif )

Gal reikėtų kokį skelbimuką parašyti ar į spinteles sudėti,kad mamytės pastebėtų ir atsišauktų g.gif

Galima ir gyvai susitikt, bet aš siūlyčiau ir virtualioj erdvėj savo forumą pasidaryti, kad kiekvienam būtų patogu prieiti ir pasisakyti, galėtume spręsti einamuosius klausimus.
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 30, 13:20)

Galima ir gyvai susitikt, bet aš siūlyčiau ir virtualioj erdvėj savo forumą pasidaryti, kad kiekvienam būtų patogu prieiti ir pasisakyti, galėtume spręsti einamuosius klausimus.

manau kai gyvai susitiktume,susipažintume cool.gif Tai tada ir virtualiai lengviau būtų bendraut thumbup.gif
O tu gal skype turi g.gif Nes kartais net nepribėgu prie pc doh.gif O gal ir kitos Nykštukų mamytės turit ax.gif Galėtume ir per skype pasidaryti konferencinius pokalbius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 30, 11:01)
[i]
Kaip čia suprast?

Tai jei slepiam idėjas, tai apie bendras dovanas auklėtojoms net nėra ką kalbėti.

aš jų neslepiu, tik nelabai įsivaizduoju kokios dovanėlės paprastai auklėtojoms dovanojamos švenčių proga blush2.gif nes maniškis variantas praktiškas, bet be išliekamosios vertės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 11 30, 14:34)
aš jų neslepiu, tik nelabai įsivaizduoju kokios dovanėlės paprastai auklėtojoms dovanojamos švenčių proga blush2.gif nes maniškis variantas praktiškas, bet be išliekamosios vertės  rolleyes.gif

tai tą nepraktiška gal šeimininkėliai galėtų būti g.gif ax.gif
Pernai,kai rinko pinigus grupei nupirko televizorių ir muzikinį centrą su DVD ax.gif O auklėtojai berots čekį,tik nepasakysiu kur doh.gif blush2.gif (nežinau).
Atsakyti
Sveikos,
mano sūnus taip pat eina į šį darželį bet į kitą grupę, ne pas Nykštukus, su auklėtojų dovanų pirkimu tyla - visus metus organizavau aš o dabar vėl matomai laukia kol kas nors sugalvos viską... dėl komiteto tai Jus gerai galvojate, jo tikrai reikia, bet mes beveik tris metus jau vaikštome į šį darželį - o apie komiteta jokių žinių, manau tai turėtų ir auklėtojos paorganizuoti.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 30, 15:35)
Sveikos,dėl komiteto  tai Jus gerai  galvojate,  jo tikrai  reikia, bet mes beveik  tris metus jau vaikštome į šį darželį - o  apie komiteta jokių žinių, manau tai turėtų ir auklėtojos paorganizuoti.

Labukas
tai kad pas mus tos auklėtojos kaitaliojasi doh.gif Nu tikuosi jau pastovios bus g.gif Tai nelabai tas suinteresuotumas buvo dėl komiteto cool.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 11 30, 11:56)
O tu gal skype turi g.gif

Inesak, turiu skypą, galim apsikeist wink.gif

QUOTE(meeglee @ 2008 11 30, 12:34)
aš jų neslepiu, tik nelabai įsivaizduoju kokios dovanėlės paprastai auklėtojoms dovanojamos švenčių proga blush2.gif nes maniškis variantas praktiškas, bet be išliekamosios vertės  rolleyes.gif

Visos idėjos laukiamos, kad ir kokios jos bebūtų wink.gif

QUOTE(inesak @ 2008 11 30, 13:07)
tai tą nepraktiška gal šeimininkėliai galėtų būti g.gif  ax.gif
Pernai,kai rinko pinigus grupei nupirko televizorių ir muzikinį centrą su DVD ax.gif O auklėtojai berots čekį,tik nepasakysiu kur doh.gif  blush2.gif (nežinau).

O tai čia tv ir muzikinis centras Kalėdų proga buvo? Ir dovana tik vienai auklėtojai buvo? Jų berods, visos trys? g.gif

QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 30, 13:35)
Sveikos,
mano sūnus taip pat eina  į šį darželį bet į kitą grupę, ne pas Nykštukus, su auklėtojų dovanų pirkimu  tyla -  visus metus organizavau aš o dabar vėl matomai laukia kol kas nors sugalvos viską... dėl komiteto  tai Jus gerai  galvojate,  jo tikrai  reikia, bet mes beveik  tris metus jau vaikštome į šį darželį - o  apie komiteta jokių žinių, manau tai turėtų ir auklėtojos paorganizuoti.

Ingakalni, taip suprast, kad lankėte "Nykštukus", bet pabėgote į kitą grupę? Kodėl ( jei ne paslaptis?)
Tai žinok, visą laiką taip būna, kad visi laukia, kad kažkas kažką padarys, mažai kas patys veiklos imasi...:/
O dėl tėvų komiteto, tai aš čia konkrečiai apie "Nykštukų" grupės tevėlių komitetą kalbu, bet ne viso darželio ax.gif blush2.gif

Na, reikia tik pirmą žingsnį žengti, surinkti visus realioj ar virtualioj erdvėje, o paskui, manau, pajudėtų ledai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 30 lapkričio 2008 - 13:53
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 30, 15:52)
Inesak, turiu skypą, galim apsikeist wink.gif
O tai čia tv ir muzikinis centras Kalėdų proga buvo? Ir dovana tik vienai auklėtojai buvo? Jų berods, visos trys? g.gif

jau pakviečiau tave pas save į skype mirksiukas.gif

Tas centras buvo nuo tevelių grupei biggrin.gif Rinko pernai po 50lt berots g.gif O ką auklėtojoms\jai pirko reiktų paklausti kitų mamyčių arba Valerijos mamos,tėčio ax.gif nes jie ten rūpinosi ir jū dėka atsirado telikas (nes jie taip nusprendė ) doh.gif Mes sužinojom jau po visko unsure.gif
Atsakyti
Mes einame į kitą grupę (pagal amžių pas Nykštukus netiktumėme) 4u.gif
komitetus manau galėtų turėti visos grupės, taip būtų daug lengviau tiek auklėtojoms, tiek tėveliams.

P.s pirkti Tv darželiui į grupę tai mano akimis, absurdas. Centras ar radio imtuvas kita kalba, bet sakyčiau jei tėvai norėjo kažka gero padaryt, metėsi pinigus, geriau būtų naujų gerų žaislų arba pagal poreikį, žaliuzės, kiliminė danga, plastikiniai langai ( jei suma tiktų ir didesnė) ...

savo vaiko grupės auklytėmis negaliu skųstis, yra kas patinka, yra kas ne, vieną vaikas labiau mėgsta - kitą ne taip, bet nusiskundimų neturiu.

P.s ar leidžiat vaikus į šokių būrelį? man labai gaila, kad tik vienas burelis pas mus yra, sakė kad daugiau būrelių būtų jeigu susirinktų vaikai, bet dažnai tėvai gaili pinigų ir nesutinka mokėti papildomai už burelius
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 30, 21:26)
P.s ar  leidžiat vaikus  į  šokių būrelį? man labai gaila, kad tik vienas burelis pas mus yra, sakė kad daugiau būrelių būtų jeigu susirinktų vaikai, bet  dažnai tėvai gaili pinigų ir nesutinka mokėti papildomai už burelius

nu dar burialiams per maža biggrin.gif bet gal nuo kitų metų vasaros bandysime keramiką palankyti,kad labiau koncentruotusi į vieną daiktą,darbą o ir mamytė\ei tuo pačiu kompaniją palaikytų rolleyes.gif
O kur tie šokių būreliai vyksta?
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2008 11 30, 13:52)

Mano mintis buvo kosmetikos rinkinukus padovanot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 12 01, 19:07)
Mano mintis buvo kosmetikos rinkinukus padovanot  ax.gif

o gal tada čekius geriau g.gif kokios nors pardės ax.gif Nes bijau,kad su kosmetika konkrečia galim nepataikyti doh.gif po to tik vargo apturėsim biggrin.gif

O gal tu turi skype 4u.gif
Atsakyti