Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Pakalnutė

QUOTE(meeglee @ 2008 09 03, 18:10)
Sveikos mamytės, mes irgi lankom šį darželį, nykštukų grupę. Dar tik 2 dieną palieku mažių, bet kolkas viskas klostosi puikiai. Kiek žinau mūsų pagrindinė auklytė dabar serga ir nežinia kada grįš  unsure.gif

tai jus lankot tą pačią grupę kaip ir manoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 09 04, 08:17)
tai jus lankot tą pačią grupę kaip ir manoji ax.gif

thumbup.gif jūs gal ilgiau už mus lankot, papasakokit ka nors daugiau apie grupę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meeglee: 04 rugsėjo 2008 - 09:47
QUOTE(meeglee @ 2008 09 04, 11:47)
thumbup.gif  jūs gal ilgiau už mus lankot, papasakokit ka nors daugiau apie grupę  ax.gif

nu taip,mes jau metai kaip einam ax.gif Aš patenkita auklėtoja,bet ji pastaruoju metu serga verysad.gif Tai kaitaliojasi auklėtojos.Daba galvoju,kad per metus apie 4 pasikeitė g.gif Bet nieko,svarbu kad nori į ji eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linapukas @ 2008 09 03, 21:55)
Trubut musu grupe Zuikuciu, tiksliai ir nezinau  blush2.gif  Sunelio vardas Adomas  mirksiukas.gif

aj tas fainuolis didelem graziom akim wub.gif su mano mergina bendrauja, sian apsikabine buvo biggrin.gif antradieni vaikas vaikas tyliai asara rideno, o siandien kai atejau tai sau graziai zaide, kaip jau grupes senbuvis thumbup.gif maniske tai verke ir vakar, ir siandien, nors tik kelioms minutems isejau, nezinau kaip cia bus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 09 04, 11:31)
nu taip,mes jau metai kaip einam ax.gif Aš patenkita auklėtoja,bet ji pastaruoju metu serga verysad.gif Tai kaitaliojasi auklėtojos.Daba galvoju,kad per metus apie 4 pasikeitė g.gif Bet nieko,svarbu kad nori į ji eiti 4u.gif

mes tik po pietų miego ateinam, bet šiandien maniškis jau pietų nenori miegot, sako lialia lialia, atseit nori pas vaikus eit doh.gif o tos jaunos auklytės man patiko, bent jau pirmas įspūdis geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2008 09 04, 13:48)
aj tas fainuolis didelem graziom akim  wub.gif  su mano mergina bendrauja, sian apsikabine buvo  biggrin.gif  antradieni vaikas vaikas tyliai asara rideno, o siandien kai atejau tai sau graziai zaide, kaip jau grupes senbuvis  thumbup.gif  maniske tai verke ir vakar, ir siandien, nors tik kelioms minutems isejau, nezinau kaip cia bus...  doh.gif

Kaip smagu wub.gif As tai labai ir nematau kaip jis su kitais vaikais zaidzia, aiduodu verkianti i rankas aukletojai ar seimininkelei ir iseinu, nes aukletojos sako , kad be manes vaikas geresnis smile.gif Ir tikrai, tik iseinu pro duris ir paklausau kaip sekas, tai nutyla visi verksmai biggrin.gif Ziuresim kaip kita savaite bus, kai palikinesim pietu miego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linapukas @ 2008 09 05, 21:21)
Kaip smagu  wub.gif  As tai labai ir nematau kaip jis su kitais vaikais zaidzia, aiduodu verkianti i rankas aukletojai ar seimininkelei ir iseinu, nes aukletojos sako , kad be manes vaikas geresnis smile.gif Ir tikrai, tik iseinu pro duris ir paklausau  kaip sekas, tai nutyla visi verksmai biggrin.gif Ziuresim kaip kita savaite bus, kai palikinesim pietu miego smile.gif

siandien kai atejom, tai Adomas irgi zaide normaliai, lopselinukas kaip reikalas thumbup.gif o maniske tik iseinu ir bliauna, po 5 min vel ateinu ir likusi laika bunam abi... doh.gif nezinau, per kiek laiko mes priprasim unsure.gif
Atsakyti
mes šiandien jau ir pietų miegelio likom, vyras miegojo kaip didelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2008 09 05, 23:02)
mes šiandien jau ir pietų miegelio likom, vyras miegojo kaip didelis  wub.gif

O as savo pupyte, tai dar nepalieku miegeliui, ateinam papusryciavusios namie ir buna iki pietu valgio. Vis dazniau kyla mintis palikt ja vis ilgiau ir ilgiau... Lankom lopselio grupe, pas Kristina ir Jurate. Siaip gal neblogos aukletojos. Teko su Jurate labiau bendraut, tai kolkas man ji ir labiau prie sirdies, ir daugiau zaidzia, uzsiima labiau su vaikais. O su Kristinele teko keleta kart susidurt, tai neuzmaciau zaidziancios ar kaip kitaip uzsiimancios su vaikais...
Ryt mums susirinkimas, idomu ka pasakys... Rinkliavos?
Atsakyti
iš mus rinko po 100lt, nes grupė buvo tusčia tai reikėjo viską supirkti
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 09 10, 15:37)
iš mus rinko po 100lt, nes grupė buvo tusčia tai reikėjo viską supirkti

Viskas aisku. Reiks ateit ne tuscia pinigine lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo, į darželį niekad negalima eiti tusčiom smile.gif)))
Atsakyti