Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

QUOTE(Jomato @ 2008 05 09, 09:47)
g.gif  Šitaip geriau? Kitaip

o aš sakyčiau, kad negerai, nes TV tada iš šono žiūrėti, nebent ant fotelių visada sėdėsit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2008 05 09, 11:02)
Ech, kaip gerai tas supermamų forumas  smile.gif Ačiū mamos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gal dar patartumėt dėl apšvietimo  ax.gif Lubos nuolaidžios. Virš valgomojo stalo nuleisiu porą šviestuvų. O kaip gražiai apšviesti vietą prie TV? Aš manau, kad ten bus daugiausiai laiko praleidžiama šeimoje ir su draugais.

ant sienos virš sofos pakabink kelis šviestuvus, yra tokių, kurie šviečia "į viršų", labai jaukiai atrodo, pabandysiu paieškoti foto apie ką kalbu smile.gif kažkas panašaus į šitą user posted image
jų visokių formų yra, ir bent man asmeniškai, gražiai labai atrodo, kai ant tamsios sienos pakabinti būna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewute: 09 gegužės 2008 - 11:11
Iškilo man dabar klausimas toks... virtuvę darau balta - juoda, vonią taip pat balta - juoda... Svetainė atskirta nuo virtuvės visiškai, bet dabar galvoju ar būtina jau taip labai tą vientisumą visame name išlaikyti ar bent jau pagrindinėse patalpose? Ar nebus labai lieva , jei svetainei parinksiu pastelines gelsvas, šampanines ar smėlio spalvas? Kaip pas jus, ar visos labai derinot, kad visi kambariai būtų panašių spalvų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 05 09, 11:10)
Iškilo man dabar klausimas toks... virtuvę darau balta - juoda, vonią taip pat balta - juoda... Svetainė atskirta nuo virtuvės visiškai, bet dabar galvoju ar būtina jau taip labai tą vientisumą visame name išlaikyti ar bent jau pagrindinėse patalpose? Ar nebus labai lieva , jei svetainei parinksiu pastelines gelsvas, šampanines ar smėlio spalvas? Kaip pas jus, ar visos labai derinot, kad visi kambariai būtų panašių spalvų?  4u.gif

tai kaip tik neįdomu ir liūdna tada, jei visas butas vienodas smile.gif reikia spalvom pažaisti, bet nereikia labai skirtingai daryti, esmę palikti - jei šviesus butas, tai ir visas patalpas tokias daryti, jei tamsus tai daug maž viską tamsiai, bet nekaitalioti per daug, jei virtuvė klasikinė šviesi, tai salionas modernus ir ryškus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewute: 09 gegužės 2008 - 11:13
wub.gif wub.gif wub.gif

Sofkutės
Atsakyti
Labas,Merginos!

Ateinu su savo svetaine gerokai uztrukusi ( vis tas lesu stygius) ax.gif ,dar ne visi baldai supirkti ir uzuolaidu truksta ,bet sioks toks vaizdelis jau matosi.Fotografavau kolkas tik dienos sviesoje ,todel nuotraukos nelabai rysios ,bet pazadu kiek veliau imesti ir "vakariniu" nuotraukyciu.
Na ,vertinkit mirksiukas.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazu, stilinga, modernu smile.gif man tik uzkliuvo tos gelytes visos vienam kampe - gal ju maziau ten, ar kazkur jas isdelioti kitaip, ar vazonus oakeisti... nu kazka reiktu ten pakeisti ax.gif
Atsakyti
O jau ta ruda kaip gražiai žiūrisi thumbup.gif Ir apšvietimas toks įdomus ir modernus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2008 05 10, 11:26)
O jau ta ruda kaip gražiai žiūrisi  thumbup.gif Ir apšvietimas toks įdomus ir modernus  wub.gif

Tikrai apšvietimas labai liuksiškai,o čia patys taip sugalvojot??? Tikrai labai gražiai, o tik norejau pasiteirauti kokia kvadratūra svetainės. Kažką panašaus galvoju miegamajame daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2008 05 10, 11:21)
grazu, stilinga, modernu smile.gif  man tik uzkliuvo tos gelytes visos vienam kampe - gal ju maziau ten, ar kazkur jas isdelioti kitaip, ar vazonus oakeisti... nu kazka reiktu ten pakeisti ax.gif

QUOTE(Betule @ 2008 05 10, 11:26)
O jau ta ruda kaip gražiai žiūrisi  thumbup.gif Ir apšvietimas toks įdomus ir modernus  wub.gif

Aciu ,Merginos! blush2.gif
Pastaba del gelyciu labai teisinga - bet tai tik laikinas variantas ,joms numatytos kitos vietos ,bet kol nera visu baldu,tenka joms kruveleje draugiskai gyventi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2008 05 10, 09:45)
Labas,Merginos!

Ateinu su savo svetaine gerokai uztrukusi ( vis tas lesu stygius)  ax.gif  ,dar ne visi baldai supirkti ir uzuolaidu truksta ,bet sioks toks vaizdelis jau matosi.Fotografavau kolkas tik dienos sviesoje ,todel nuotraukos nelabai rysios ,bet pazadu kiek veliau imesti ir "vakariniu" nuotraukyciu.
Na ,vertinkit  mirksiukas.gif :
user posted image
user posted image

Man labai grazu, taip pat wub.gif Jauciasi spalvu vientisumas. Kuculi, mano nuomone, tavo labai geras skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2008 05 10, 08:45)
Labas,Merginos!

Ateinu su savo svetaine gerokai uztrukusi ( vis tas lesu stygius)  ax.gif  ,dar ne visi baldai supirkti ir uzuolaidu truksta ,bet sioks toks vaizdelis jau matosi.Fotografavau kolkas tik dienos sviesoje ,todel nuotraukos nelabai rysios ,bet pazadu kiek veliau imesti ir "vakariniu" nuotraukyciu.

Laaaabai jauku wub.gif thumbup.gif Man dar vaizdas pro langa patiko, zalia, grazu wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2008 05 09, 11:13)
tai kaip tik neįdomu ir liūdna tada, jei visas butas vienodas  smile.gif  reikia spalvom pažaisti, bet nereikia labai skirtingai daryti, esmę palikti - jei šviesus butas, tai ir visas patalpas tokias daryti, jei tamsus tai daug maž viską tamsiai, bet nekaitalioti per daug, jei virtuvė klasikinė šviesi, tai salionas modernus ir ryškus

Ačiū už nuomonę 4u.gif bet aš labiau linkus paderinti spalvas patalpų tarpusavyje

QUOTE(Kuculis @ 2008 05 10, 08:45)
Labas,Merginos!

user posted image

Galiu labai pagirti 4u.gif Gal gali parašyti kokiais dažais dažėte kambario sienas, spalvos pavadinimas gal yra, numeriukas koks ar pan. ? 4u.gif
Tavo sofa man labai patiko.
Atsakyti