Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

QUOTE(Nanda @ 2008 05 12, 09:13)
Aš tos šviesios spalvos kodo noriu  4u.gif

Aš irgi ax.gif
Atsakyti
Gaila,o taip koduko norėjosi... Mes bandysim derinti dažytas sienas su sienu danga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 05 11, 22:49)
Ir man ir man  bigsmile.gif  wub.gif

Panašaus stiliaus sofomis, tik gal masyvesnėmis, prekiauja viena firma Klaipėdoje Dubingių parduotuvėje liepų gatvėje. Dabar ten išpardavimas, tai neaišku kas belikę. Tos sofos buvo vokiškos.
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 05 14, 12:11)
Cia ne dazai, o tapetai dvieju spalvu - vanilines ir rudos. Kadangi nuotraukas pamazinau, tai gerai nesimato.
Tuoj idesiu viena didesne, kad aiskiau matytusi.

user posted image

labai gražūs tapetai drinks_cheers.gif
kur pirkot? kiek kainavo? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
gal patarsit kaip siaurą ir pailgą kambarį apstatyti galima????
Atsakyti

QUOTE(Nanda @ 2008 05 12, 09:13)
Aš tos šviesios spalvos kodo noriu  4u.gif

QUOTE(čelsė @ 2008 05 14, 13:30)
Aš irgi  ax.gif

Nepykit,mergytes- striuka su laiku.Sviesios kodas - G462,VivaColor palete ,pirkom Senukuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 05 14, 15:04)
labai gražūs tapetai  drinks_cheers.gif
kur pirkot? kiek kainavo?  blush2.gif  ax.gif

Tapetus pirkom Gargzduose, specializuotoje tapetu parduotuveje "Gardemas". Vieno ritinelio kaina 25 Lt.

Taciau tokiu tapetu maciau ir kitose parduotuvese - "Ermitaze" tai tikrai... Tik ten jie man nesiziurejo.
Pastebejau, kad labai svarbu, kaip tapetai parduotuveje eksponuojami - vienur jie visai nesiziuri, o kitur is karto krinta i aki.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 05 13, 23:35)
Šiandien SBA balduose, pramonės Senukuose mačiau, tie kur man akys užkliuvo-foteliukas 799, sofa-1200 berods. g.gif
Iki gegužės 25 perkant minkštus baldus -aksesuarai dovanų.(tikriausiai pagalvėlės).
Ir kaip nekeista, tie baldeliai visai tvirtai atrodo thumbup.gif .Nes šiaip SBA man pasitikėjimo nekelia.(staliukas pirmą dieną sulūžo). schmoll.gif

Ten užsisakant reikalaukit, kad sutarty būtų delspinigiai už kiekvieną veluojamą dieną pristatant prekes. Aš taburečių laukiu nuo vasario 4 dienos, o jų dar nėra schmoll.gif Taigi verta gerai pagalvoti unsure.gif Būtent toj pačioj vietoj užsisakinėjau blush2.gif
Atsakyti
Savo būsimoje svetainėje noriu pasidaryti sienoje nišą susidėti mieliems daikteliams. Bet nesugalvoju kaip ir kur. Gal turite kokių idėjų ar kažkur kažką esate matę. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 05 14, 19:41)
Tapetus pirkom Gargzduose,  specializuotoje tapetu parduotuveje "Gardemas". Vieno ritinelio kaina 25 Lt.

Taciau tokiu tapetu maciau ir kitose parduotuvese - "Ermitaze" tai tikrai... Tik ten jie man nesiziurejo.
Pastebejau, kad labai svarbu, kaip tapetai parduotuveje eksponuojami - vienur jie visai nesiziuri, o kitur is karto krinta i aki.

tokie gražūs ir tokie nebrangūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 05 15, 10:55)
tokie gražūs ir tokie nebrangūs  thumbup.gif

Is tikro nebrangu. Musu svetainei (17.5 kv.m) tereikejo 8 ritineliu. Viso tik 200 Lt. As pati buvau nustebusi, kad taip pigiai "prasisukom"... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 05 15, 12:48)
Is tikro nebrangu. Musu svetainei (17.5 kv.m)  tereikejo 8 ritineliu. Viso tik 200 Lt. As pati buvau nustebusi, kad taip pigiai "prasisukom"...  4u.gif

tikrai lb pigiai, mūsų kambarys irgi apie 18 kvadratų, buvom nusižiūrėję tapetus, tai gaunasi 632 lt (po 79lt). manau reikės dar paieškot smile.gif
Atsakyti