Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

Labai aciu ,Merginos ,uz ivertinimus.

QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 10, 11:38)
Tikrai apšvietimas labai liuksiškai,o čia patys taip sugalvojot??? Tikrai labai gražiai, o tik norejau pasiteirauti kokia kvadratūra svetainės. Kažką panašaus galvoju miegamajame daryti g.gif

Ne pati sugalvojau,ideja is interneto ax.gif .Kvadratura - apie 18 kv.m.

QUOTE(balandele1 @ 2008 05 10, 15:42)
Laaaabai jauku  wub.gif  thumbup.gif  Man dar vaizdas pro langa patiko, zalia, grazu  wub.gif  rolleyes.gif

Del vaizdo pritariu,dabar retai kur toki peizaza per langa pamatysi.Labai dziaugiames juo.Balkone turim staleli su kedemis ,labai smagu ten kava gerti ax.gif

QUOTE(Nanda @ 2008 05 11, 09:33)
Gal gali parašyti kokiais dažais dažėte kambario sienas, spalvos pavadinimas gal yra, numeriukas koks ar pan. ?  4u.gif
Tavo sofa man labai patiko.

Sienos dazytos Viva Color dazais (tiek sviesi,tiek tamsi spalva).Tamsiai rudos spalvos kodas - K462 .Dazus Senukuose pirkom mirksiukas.gif .O sofa - Juodojo Alksnio.
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2008 05 10, 09:45)

Uzklydau as i sata temele visai atsitiktinai, tai ta proga pagirsiu Kuculi svetaine smile.gif Tikrai sauniai viskas sutvarkyta 4u.gif
Kuculi, o kas ten padaryta aplink televizoriu? Ar tai tapetas, ar dazyta???
Atsakyti
QUOTE(Cica @ 2008 05 11, 11:18)
Uzklydau as i sata temele visai atsitiktinai, tai ta proga pagirsiu Kuculi svetaine smile.gif Tikrai sauniai viskas sutvarkyta  4u.gif
Kuculi, o kas ten padaryta aplink televizoriu? Ar tai tapetas, ar dazyta???

Mačiau senukuose ir statybų alėjoj tokių tapetų, bet pati svetainės šeimininkė geriau pasakys. patiko svetainė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 04 21, 15:00)

kas tokio tipo sofkuciu kur uzmatet normaliom kainom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 05 11, 21:39)
kas tokio tipo sofkuciu kur uzmatet normaliom kainom  bigsmile.gif

Ir man ir man bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Kuculis @ 2008 05 10
Na ,vertinkit  mirksiukas.gif

Labai thumbup.gif Neperkrauta, skoninga, spalvos labai man patinka (pas save irgi panašias rinkomės biggrin.gif ) Smagiai įsikūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDI: 12 gegužės 2008 - 01:44
QUOTE(Kuculis @ 2008 05 11, 08:49)
Sienos dazytos Viva Color dazais (tiek sviesi,tiek tamsi spalva).Tamsiai rudos spalvos kodas - K462 .Dazus Senukuose pirkom  mirksiukas.gif .O sofa - Juodojo Alksnio.

Aš tos šviesios spalvos kodo noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 05 11, 21:39)
kas tokio tipo sofkuciu kur uzmatet normaliom kainom  bigsmile.gif

Šiandien SBA balduose, pramonės Senukuose mačiau, tie kur man akys užkliuvo-foteliukas 799, sofa-1200 berods. g.gif
Iki gegužės 25 perkant minkštus baldus -aksesuarai dovanų.(tikriausiai pagalvėlės).
Ir kaip nekeista, tie baldeliai visai tvirtai atrodo thumbup.gif .Nes šiaip SBA man pasitikėjimo nekelia.(staliukas pirmą dieną sulūžo). schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuculis @ 2008 05 10, 07:45)
Labas,Merginos!

Ateinu su savo svetaine gerokai uztrukusi ( vis tas lesu stygius)  ax.gif  ,dar ne visi baldai supirkti ir uzuolaidu truksta ,bet sioks toks vaizdelis jau matosi.Fotografavau kolkas tik dienos sviesoje ,todel nuotraukos nelabai rysios ,bet pazadu kiek veliau imesti ir "vakariniu" nuotraukyciu.
Na ,vertinkit  mirksiukas.gif :

grazi svetaine, kuo toliau tuo labiau matau, kad ruda spalva geras pasirinkimas interjere, kazkaip maloniai ziurisi
Atsakyti
Pries savaite ir mes baigem savo svetaines remonta. Uz keliu dienu turetu jau atvezt minkstus baldus. O pakolkas kambarys beveik tuscias - tik TV ir geles.
Pabandziau padaryt kelias foto, taciau turbut geriau butu paveiksluot vakare...
Na, bet vis tiek kelias nuotraukytes idesiu jusu apziurai smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

[IMuser posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2008 05 14, 12:05)
Pries savaite ir mes baigem savo svetaines remonta. Uz keliu dienu turetu jau atvezt minkstus baldus. O pakolkas kambarys beveik tuscias - tik TV ir geles.
Pabandziau padaryt kelias foto, taciau turbut geriau butu paveiksluot vakare...
Na, bet vis tiek kelias nuotraukytes idesiu jusu apziurai  smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

[IMuser posted image

user posted image

Super spalvytės, gal gali parasyti kokie dažai ir koks kodukas ju??? wub.gif
Atsakyti
Cia ne dazai, o tapetai dvieju spalvu - vanilines ir rudos. Kadangi nuotraukas pamazinau, tai gerai nesimato.
Tuoj idesiu viena didesne, kad aiskiau matytusi.

user posted image
Atsakyti