Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

Sveikos, jungiuos ir as prie jusu... thumbup.gif
remontuojam svetaine, siuo metu jau sienos paruosinejamos... kadangi auginam du padauziukus mazus, dazyt nedazom, o tapetuojam (kiti kambariai dazyti ir greitu laiku teks perdazyt doh.gif ). Viena siena desim fototapeta... Viska turim susipirke, laukiam darbininku... O jie "tormazuoja" verysad.gif doh.gif butinai ikelsiu jusu teismui svetainyte savo...
dar pirkom vat tamsius tapetus, ir grindys bus tamsios... Uzsinorejau tamsesnio kambario... Niekada nesu macius tokio rudo, pilko ar net juodo kambariuko... Tai isbandysim thumbup.gif tikiuos diena sviesos degt nereikes doh.gif thumbup.gif

Atsakyti
Supermamos, reikia jūsų patarimų ax.gif

Gal kampas išeitų pastatyt prie radiatoriaus- sienos, atsilaisvintų erdvė kambario viduryje. Pas mane tokio išplanavimo butas, tai kampas ir stovi būtent taip:
http://www.supermama...?...i&img=33960

Mes atsikratėm sekcijos - pastatėm ten 140 cm sofa-fotelį,- o šalia tilpo spintos-lentynos... g.gif

O kavos staliukas pas mus transformuojasi - viršus ant ratukų- ir taip gali prasiilgint arba prisitraukt prie savęs,žodžius sukas apie savo ašį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geraszmogus: 22 gegužės 2009 - 11:43
QUOTE(geraszmogus @ 2009 05 22, 12:37)

Gal kampas išeitų pastatyt prie radiatoriaus- sienos, atsilaisvintų erdvė kambario viduryje

Galima perstumti kampą smile.gif Bet kaip tada išnaudoti atsilaisvinusią vietą? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

žiūriu čia taip intensyviai diskutuojatė apie svetaines...sakau gal ir man padėsite? 4u.gif visai susipainiojau...planuojam pirkti odinius baldus. Mūsų kambariai gelsvai oranžiniai...pastelinė švelnio spalva. svetainė sujungta su holu....tai dabar nebežinau kokį kampą statyti...ar tokį smėlio spalvos, į morkavumą, beveik tokia kaip mūsų sienos, ar geriau ir praktiškiau būtų juodas kampas. nes lentynas planuojam ir tamsias daryti...visai neturiu dizainerės gislelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2009 07 01, 19:27)
Sveikos merginos,

žiūriu čia taip intensyviai diskutuojatė apie svetaines...sakau gal ir man padėsite?  4u.gif  visai susipainiojau...planuojam pirkti odinius baldus. Mūsų kambariai gelsvai oranžiniai...pastelinė švelnio spalva. svetainė sujungta su holu....tai dabar nebežinau kokį kampą statyti...ar tokį smėlio spalvos, į morkavumą, beveik tokia kaip mūsų sienos, ar geriau ir praktiškiau būtų juodas kampas. nes lentynas planuojam ir tamsias daryti...visai neturiu dizainerės gislelės  doh.gif

Tikrai nemanau, kad juodas kampas butu praktiskiau unsure.gif As rinkciausi tik sviesu smile.gif Zinoma, kiekviena is siu spalvu turi trukumu, bet juodo kampo as tikrai nenoreciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 02 liepos 2009 - 08:25
QUOTE(FLEXE @ 2009 07 01, 19:27)
Sveikos merginos,

žiūriu čia taip intensyviai diskutuojatė apie svetaines...sakau gal ir man padėsite?  4u.gif  visai susipainiojau...planuojam pirkti odinius baldus. Mūsų kambariai gelsvai oranžiniai...pastelinė švelnio spalva. svetainė sujungta su holu....tai dabar nebežinau kokį kampą statyti...ar tokį smėlio spalvos, į morkavumą, beveik tokia kaip mūsų sienos, ar geriau ir praktiškiau būtų juodas kampas. nes lentynas planuojam ir tamsias daryti...visai neturiu dizainerės gislelės  doh.gif

oi ne, sienų spalvos nedėk. derink kokia kitokią. šiaip ne juodą, nes juoda-orandžinė toks truputėlį lengvai psichopatinis derinys biggrin.gif
tai va, reikia žiūrėt, gal kokia žalsva-samaninė-ruda sofa tiktų. reikia atspalvius derinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2009 07 01, 18:27)
Sveikos merginos,

turint tokias israiskingas, silto atspalvio sienas, kurios yra gana aktyvios (net jei ir yra sviesios), man atrodo, kad butu labai grazu minkstus baldus pasirinkti kuo sviesesnius, pieno, grietineles spalvos, visai balti butu per salti, tai pat prie sviesiu minkstu baldu butu grazu toks pat sviesus kilimas..

user posted image

bet jei yra pakankamai sviesios ir grindys, tai tiktu ir tamsesnio atspalvio minksti baldai, jei norisi tamsiu, tik jie turetu buti lengvi, ne gremezdiski, o prie ju taip pat reiketu paieskoti tinkamu detaliu:

user posted image

user posted image

o siaip tai pasiulyciau pavartyti kokiu zurnalu, paieskoti internete, juk dabar tiek daug info smile.gif
Atsakyti
Del spalvu ir man reiktu patarimo, as kaip ir viska turiu susideliojusi galvoje, bet nezinau ar realybeje nebus pernelyg nyku g.gif Virtuve sujungta su svetaine, tai baldus: virtuve, valgomojo stalas, sofa bei moderni sekcija sokolado spalvos (noriu tokios kaip juodos), valgomojo stalo kedes sviesios, kremines spalvos, sofos pagalveles irgi, uzuolaidos baltos, naktines irgi tamsos, sienos sviesios, kremines spalvos, laminatas tamsus ax.gif Nenoriu daug spalvu maisyti, ypac ryskiu ax.gif
Atsakyti
vis dar neprisiruošiu įsirėminti šios reprodukcijos

user posted image
kaip manot, man jis tiks jei viena siena tokia, nesipjaus? Ar patartumėt tapetus keist į ne tokius ryškius (nusibodo jau šios spalvos)

user posted image

virš šios kampo kabės (staliuko jau nebėra, kaip ir gėlės, AtA jai blush2.gif ) Kokybė tai baisi nuotraukų doh.gif

user posted image
user posted image

sekcija irgi kita
user posted image

užuolaidų lig šiol nepasikeičiau, nežinau kas tiktų verysad.gif
Atsakyti
Man paveikslas tai fainas visai smile.gif Bet man atrodo, kad prie tavo tos rastuotos sienos nelabai tiks.
Atsakyti
Mūsų virtuvė ir svetainė bus kartu, tai dabar suku galvą kokių noriu grindų, kokių sienų, baldų ir t.t... Norisi kažko tokio, kas nėra įprasta ir nusibodę...
Pvz., pas vienus mano giminaičius naujai įrengta virtuvė+svetainė+valgomasis...Visi baldai suderinti, spalvos suderintos (rudos atspalviai), gražu, bet nuobodu rolleyes.gif Pati noriu kažko, kad įėjus taip ir norėtųsi pasakyti "Wou" blush2.gif
Kolkas apsistojau ties tokiomis spalvomis: balta, pilka, juoda, raudona... Bet nuomonė dar gali keistis ax.gif Tai nepažadu, kad čia galutinis apsisprendimas lotuliukas.gif
Pasirodysiu, kai jau bus ką parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal cia man kas nors patars rolleyes.gif Planuojame pertapetuoti savo svetaines sienas, senieji tapetai nusibodo, vietomis apsidraske ir tt. Musu svetaine apie 20kv, grindys - "plaukiojancios" lenteles, sviesios. Baldai - komplektas raudonu plytu spalvos masyviu baldu - sofa, du foteliai ir pufikas. Dar stovi keletas geliu tamsiuose vazonuose, masyvi raudonmedzio spalvos sekcijs, juodas televizoriaus stalelis su televizoriumi. Kambarys pereinamas, tad aktualu, kad atrodytu kiek imanoma erdvesnis. Dabar tapetai yra baltos spalvos, taciau si mums nepatinka, bet nebezinome, kokia dar rinktis g.gif Kazka is rudu atspalviu? Smelio? Kakavine? O gal svelniai oranzine? Buciau labai dekinga uz patarimus.
Atsakyti