Įkraunama...
Įkraunama...

Svetainės - viskas apie jas

http://www.bogfran.e...dex.php?lang=Ru
yra ir svetainiu ir virtuviniu baldu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
gal galit patarti kaip pagyvinti savo kuklią svetainę? blush2.gif Net pagalvėlių neišsirenku, tai per ryškios, tai be ryšio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 19 gegužės 2008 - 20:53
Man tai labai trūksta užuolaidų... Sienoje virš sofos gal paveikslo kokio reikėtų. Ir išvis labai vienodi atspalviai dominuoja reikia kokio išsiskiriančio akcento. Pas mano draugę panaši svetainė, tai ji išsprendė tą bėdą įvedus bordo spalvytę. Suderino kelis daiktelius, pagalvėles,lempą, paveikslą ir labai pagyvino visą vaizdą. Aišku jei nepatinka bordo galima pagalvoti ir apie kokią kitą spalvytę 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 20, 09:15)
Man tai labai trūksta užuolaidų... Sienoje virš sofos gal paveikslo kokio reikėtų. Ir išvis labai vienodi atspalviai dominuoja reikia kokio išsiskiriančio akcento. Pas mano draugę panaši svetainė, tai ji išsprendė tą bėdą įvedus bordo spalvytę. Suderino kelis daiktelius, pagalvėles,lempą, paveikslą ir labai pagyvino visą vaizdą.  Aišku jei nepatinka bordo galima pagalvoti ir apie kokią kitą spalvytę 4u.gif

man labai patiko tapetai. o as vargstu su savo tapetais. nes nezinau ar vienspavius ir kokius derinti prie gelvos sienos. bet dar kliutis kaminas su salia esancia sienel bus apdetas plytelems gelsvoms su rausvais krasteliais (lyg rusvi lyg rudi neina suprasti tos spalvos ax.gif ), tai bijau kad nebutu per marga. jei siandien atvez plyteles imesiu parodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 20 gegužės 2008 - 15:02
užuolaidas pirkau anksčiau nei tą sieną kitais tapetais ištapetavom, nežinojau kokia spalva bus, tai derinau prie sienų: dramblio kaulospalva. Kol kas neturiu galimybės pakeisti blush2.gif
Pirkau oranžines pagalvėles, bet netiko, į "miegamąjį" išnešiau, galvoju irgi apie bordo spalvą, nes kita vargu ar tiks. Bet nenoriu vienspalvių, o margų nerandu gražių, visur ieškau cray.gif
Paveikslas, sutinku, kad tiktų, bet neįsivaizduoju kur tinkantį rasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2008 05 20, 16:01)
man labai patiko tapetai. o as vargstu su savo tapetais. nes nezinau ar vienspavius ir kokius derinti prie gelvos sienos. bet dar kliutis kaminas su salia esancia sienel bus apdetas plytelems gelsvoms su rausvais krasteliais (lyg rusvi lyg rudi neina suprasti tos spalvos ax.gif ), tai bijau kad nebutu per marga. jei siandien atvez plyteles imesiu parodyti.

Bet prie gelsvos spalvytės tiek daug galima priderinti ir persikas, ir žalsva ir rausva ir oranžas ir rusvi visi tonai... Galima gamtoje įžvelgti kaip kad gėlės žiedas turi daug atspalvių gelsva, geltona, oranžas, rusva kol galiausiai net iki raudonos... Tiesiog gal nereikia labai skirtingo tono atspalvio... Jei gelsva gavosi švelni, tai ir kitą spalvytę švelnią dėkit tada nesigaus makalynė ir nesipjaus su baldais... Tuomet galėsit dekoruoti ryškesniais akcentais būtent remiantis tų švelnių atspalvių tema thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2008 05 20, 20:40)
užuolaidas pirkau anksčiau nei tą sieną kitais tapetais ištapetavom, nežinojau kokia spalva bus, tai derinau prie sienų: dramblio kaulospalva. Kol kas neturiu galimybės pakeisti blush2.gif 
Pirkau oranžines pagalvėles, bet netiko, į "miegamąjį" išnešiau, galvoju irgi apie bordo spalvą, nes kita vargu ar tiks. Bet nenoriu vienspalvių, o margų nerandu gražių, visur ieškau cray.gif
Paveikslas, sutinku, kad tiktų, bet neįsivaizduoju kur tinkantį rasti verysad.gif

Bandyk pavaikščioti po audinių parduotuves ar užuolaidų gal rasi tinkamos medžiagytės,o tada tik paprastų pagalvėlių nusipirk ir pasiūsit sau mielas pagalvytes thumbup.gif Nėra sudėtinga apvilkti galima ir rankomis pasiūti drinks_cheers.gif
O kas dėl paveikslo užeik į rankdarbių skyrelį SM, aš irgi kelis metus knisausi sau paveikslo,o kažkaip užėjau ir užsisakiau... Dabar turiu simpatiškus drugelius thumbup.gif , kuriais labai džiaugiuosi. Nes kai ieškojau parduotuvėse kažko pastelinio arba kainos doh.gif arba netikdavo spalvos, kelis kartus net nešiau atgal nes atrodydavo, kad lyg ir tinka, bet realiai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 21, 09:24)
Bet prie gelsvos spalvytės tiek daug galima priderinti ir persikas, ir žalsva ir rausva ir oranžas ir rusvi visi tonai... Galima gamtoje įžvelgti kaip kad gėlės žiedas turi daug atspalvių gelsva, geltona, oranžas, rusva kol galiausiai net iki raudonos... Tiesiog gal nereikia labai skirtingo tono atspalvio... Jei gelsva gavosi švelni, tai ir kitą spalvytę švelnią dėkit tada nesigaus makalynė ir nesipjaus su baldais... Tuomet galėsit dekoruoti ryškesniais akcentais būtent remiantis tų švelnių atspalvių tema  thumbup.gif
Papildyta:
Bandyk pavaikščioti po audinių parduotuves ar užuolaidų gal rasi tinkamos medžiagytės,o tada tik paprastų pagalvėlių nusipirk ir pasiūsit sau mielas pagalvytes thumbup.gif Nėra sudėtinga apvilkti galima ir rankomis pasiūti drinks_cheers.gif
O kas dėl paveikslo užeik į rankdarbių skyrelį SM, aš irgi kelis metus knisausi sau paveikslo,o kažkaip užėjau ir užsisakiau... Dabar turiu simpatiškus drugelius thumbup.gif , kuriais labai džiaugiuosi. Nes kai ieškojau parduotuvėse kažko pastelinio arba kainos doh.gif arba netikdavo spalvos, kelis kartus net nešiau atgal nes atrodydavo, kad lyg ir tinka, bet realiai ne g.gif

turbūt taip ir teks padaryti, liepą eisiu atostogų tai reiks paieškoti tokių parduotuvių. Tikėjausi, kad "gatavas" rasiu SBA ar kokiam Jyske, deja verysad.gif
Vienu metu buvau įlindusi į rankdarbių skyrelį, bet neradau kažko patinkančio. Reiks dar kartą pažiūrėti bigsmile.gif
Dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
mūsų svetainė sujungta su virtuve ir mini-koridoriumi. Čia svetainės dalis iš virtuvės salos pusės...
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2009 02 06, 09:46)
mūsų svetainė sujungta su virtuve ir mini-koridoriumi. Čia svetainės dalis iš virtuvės salos pusės...

ten uz televizoriaus kaip suprantu yra nisa? noretusi kad ji visa matytus, nes dabar lyg ir tv uzstoja, o siaip spalvos pastebejau pas jus vyrauja zemiskos, ramios wub.gif wub.gif
Atsakyti
*re* pastebėjau dar vaiko kambary, kad pastatas su aura, ir plytos, matyt, ne pirmą dešimtmetį čia. Labai jauku wub.gif Nors tiesą pasakius, sunku susidaryt pilną vaizdą iš tų dviejų atkarpėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 02 06, 13:23)
ten uz televizoriaus kaip suprantu yra nisa? noretusi kad ji visa matytus, nes dabar lyg ir tv uzstoja, o siaip spalvos pastebejau pas jus vyrauja zemiskos, ramios  wub.gif  wub.gif

na nišos kitokios pasidaryti negalėjome - kokia buvo, tokia smile.gif O kituose kambariuose tai visokių spalvų yra smile.gif

QUOTE(Spyglienė @ 2009 02 06, 13:36)
*re* pastebėjau dar vaiko kambary, kad pastatas su aura, ir plytos, matyt, ne pirmą dešimtmetį čia. Labai jauku  wub.gif Nors tiesą pasakius, sunku susidaryt pilną vaizdą iš tų dviejų atkarpėlių  mirksiukas.gif

dar miegamojo, virtuvės ir vonios kambario nuotraukos yra tam skirtose temose wink.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 05 19, 22:49)
gal galit patarti kaip pagyvinti savo kuklią svetainę? blush2.gif 

man irgi cia uzuolaidu truksta g.gif
Atsakyti