QUOTE(_Dominika_ @ 2010 11 21, 11:33)
Gal kas nors eme paskola uz uzstata. Mes lakstom va po bankus pildom paraiskas, bet kazkaip kelios vadybininkes nenoriai is vis bendravo, remontui jie duoda 600lt kv. -1000lt. Musu suma per didele (norim 55000lt) jinai sako kurios prasom, bet mes nesuprantam mes gi norim paimti paskola ne busto ,o kaip vartojamoji su uzstatu. Kuri kaip parasyta dideliu galymibiu ir t.t. Kuria gali naudoti visom kryptim. Aiskinam kad puse paskolos ant remonto, puse baldams. Pajamu musu uztenka kaip sako, stazo ir. Bet vis kartoja kad remontui iki 1000lt kvadratui duodam.
Tai man idomu kaip cia yra su tom paskolom kurios alia dideliu galimybiu.
Tai man idomu kaip cia yra su tom paskolom kurios alia dideliu galimybiu.
o kam jums remontui 55 000

Papildyta:
QUOTE(rimule @ 2010 11 26, 20:56)
Man irgi siulo marza nuo 2, nors imu tik 50 % busto vertes. O Sebas tai dar aukstesne siule 

zinau viena konkrecia seb vasara paimta paskola 2,5 marza (eurais) 70 proc. busto vertes, pakankamos pajamos (t.y. didesnes nei tvirtinami minimumai).
tai panasu kad banku pozicijos ir norimos marzos - svelneja

na mes emem vasara paskola, bet marža pasiūlė tikrai didesnė, džiugu, kad jos mažėja.... o kas dėl realių pasiūlymų, tai tik realiai pateikus dokumetus galima kalbėt realius dalykus, nes visi tie preliminarūs paskaičiavimai labai labai netikslus, jau mus tiek prikankino kai kuris bankas...

QUOTE(rimule @ 2010 11 25, 21:06)
Jums pasiule labai gera marza visi bankai. Man duoda didesne
Idomu kodel, ar as esu labai rizikinga kliente 

o kiek jums duoda?
QUOTE(jamiro @ 2010 11 27, 10:58)
jei gerai supratau, torto vertinima reikia atlikti kiekvienam bankui atskirai?

QUOTE(Mazgelis @ 2010 11 30, 14:08)
jei gerai supratau, torto vertinima reikia atlikti kiekvienam bankui atskirai?
o patys vertintojai is kur?

Is esmes turto vertinimas visiems bankams tas pats, tik padaro keleta egzemplioriu ir pirmame lape nurodo konkreciai kokiam bankui. Turto vertintojai, kurie tinka bankui, nurodomi kiekvieno banko internetiniame puslapyje

QUOTE(jamiro @ 2010 11 30, 15:42)
Is esmes turto vertinimas visiems bankams tas pats, tik padaro keleta egzemplioriu ir pirmame lape nurodo konkreciai kokiam bankui. Turto vertintojai, kurie tinka bankui, nurodomi kiekvieno banko internetiniame puslapyje 

o tai kodel keliskart tada vertinot? gal as ne taip supratau..

QUOTE(Mazgelis @ 2010 11 30, 16:12)
Kaip suprantu, rase apie tai, kad daresi kelias kopijas turto vertinimo egzemplioriu, todel padeidejo islaidos kazkiek kartu po 20

QUOTE(Mijja @ 2010 11 30, 18:31)
Kaip suprantu, rase apie tai, kad daresi kelias kopijas turto vertinimo egzemplioriu, todel padeidejo islaidos kazkiek kartu po 20 

siaubas, dabar kai svieziam ryte perskaiciau antrakart, supratau

QUOTE(Mazgelis @ 2010 12 01, 10:46)
siaubas, dabar kai svieziam ryte perskaiciau antrakart, supratau
o beje, ar vertintoja privalu imti is banko siulomu? kaip atsirinkti normalu vertintoja..

O ka norejote pasakyti "normalu vertintoja". Juk nera esminis skirtumas kiek jis ivertins, na gal jei norima is banko maksimali suma gauti