Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal kas galetu pasakyti ar galima gauti paskola butui isdirbus 6 menesius?
Atsakyti
Laba,
sakykit ar dar yra banku, kurie finansuotu apie 90-95 proc. perkamo busto verte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2010 12 01, 09:09)
O ka norejote pasakyti "normalu vertintoja". Juk nera esminis skirtumas kiek jis ivertins, na gal jei norima is banko maksimali suma gauti g.gif. kiek girdejau, dazniausiai ivertina maziau nei praso pardavejas. doh.gif

Kuomet pirkom buta labai daug domejausi ir skaitinejau, tai visokiu tu vertintoju pasitaiko doh.gif bent jau as rinkausi vertintojus elementariai - paklausiau banko, kuris mano nuomone labiausiai atitiko musu lukescius, kokiu daugiausiai vertintoju gauna vertinimus ir ejau pas juos mirksiukas.gif Vertinimo suma buvo tokia pati kaip ir pardavimo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mazgelis @ 2010 12 01, 08:46)
o beje, ar vertintoja privalu imti is banko siulomu? kaip atsirinkti normalu vertintoja..

Butina. Beje, tinkamu vertintoju sarasas tikrai nemazas, kazka tikrai issirinksit mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir ziurinejuos i nuosava busta. Kol kas buvau tik vienam banke, bet jus man pasakykit, nejau visuose bankuose dabar reikia uzsatato iki 25% busto vertes iskart inesti? blink.gif Gal kuris nors bankas to nereikalauja? g.gif
Atsakyti
nordea ,dengia 95% paskolos ,bet turite draustis paskolos draudimu ,kuris yra tikrai nepigus ,mano atveju butu iki 10000 lt.bet tuo paciu jus gaunate nemazai pliusu ,pvz .gali nebereikallauti laiduotojo.dnb nord ,tokio pasiulymo neturi,,,,
gal kas zino ar yra susidures su tokiu atveju ,paskola dirbantiems uzsienyje,pvz nordea nesiuncia uzklausos i uzsieni ,jiems uztenka turimu dokumentu ,o dnb nord atsakyma duoda tik po 3 savaiciu nes tipo tipo siuncia uzklausa i uzsieni?ar tikrai taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaijo @ 2010 12 03, 22:38)
nordea ,dengia 95% paskolos ,bet turite draustis paskolos draudimu ,kuris yra tikrai nepigus ,mano atveju butu iki 10000 lt.bet tuo paciu jus gaunate nemazai pliusu ,pvz .gali nebereikallauti laiduotojo.dnb nord ,tokio pasiulymo neturi,,,,gal kas zino ar yra susidures su tokiu atveju ,paskola dirbantiems uzsienyje,pvz nordea nesiuncia uzklausos i uzsieni ,jiems uztenka turimu dokumentu ,o dnb nord atsakyma duoda tik po 3 savaiciu nes tipo tipo siuncia uzklausa i  uzsieni?ar tikrai taip? blink.gif

kelis kartus emiau busto paskola ir ja atidaviau, bet nei vienu atveju nereikejo laiduotojo - gal jusu issirinktas turtas turtas neatitinka jusu pajamu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dominika_ @ 2010 11 28, 21:49)
o kiek jums duoda?

Man duoda marza 2 %
Atsakyti
FYI Varžybos dėl būsto paskolų
"Nordea Bank Lietuva" lapkritį sumažinus pradinį būsto paskolos dydį,"Danske bankas" skelbia sumažinę minimalią maržą būsto paskoloms.
Atsakyti
QUOTE(siule @ 2010 12 02, 13:08)
Gal kas galetu pasakyti ar galima gauti paskola butui isdirbus 6 menesius?

galima, ememe paskola nordea banke- uzteko vyro isdirbtu nepilnu 6 menesiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karra @ 2010 12 04, 13:13)
kelis kartus emiau busto paskola ir ja atidaviau, bet nei vienu atveju nereikejo laiduotojo - gal jusu issirinktas turtas turtas neatitinka jusu pajamu??  g.gif

Papildyta:
QUOTE(karra @ 2010 12 04, 13:13)
kelis kartus emiau busto paskola ir ja atidaviau, bet nei vienu atveju nereikejo laiduotojo - gal jusu issirinktas turtas turtas neatitinka jusu pajamu??  g.gif

jei turtas neatitinka pajamu, tai manau joks laiduotojas nepades mirksiukas.gif pvz mums jo reiejo, nes abu su vyru esam jaunesni negu 25 metu, taigi patenkam i tam tikra rizikos grupe
Atsakyti
gal kas neseniai eme paskola sebe? idomu butu suzinoti kokia marza ir apskritai palukanas kokias paskaiciavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 12 17, 11:31)
gal kas neseniai eme paskola sebe? idomu butu suzinoti kokia marza ir apskritai palukanas kokias paskaiciavo  4u.gif

Paprasciausia butu nuvaziuot i banka, uzpildyt paraiska ir gautumet konkrecius skaicius.
Tie skaiciai skiriasi priklausomai nuo kliento patikimumo, paslaugu paketo SEB ir t.t. todel jei kas nurodys ka jiems pasiule, nereiks kad ir jums butent tokius taikys.
Atsakyti
QUOTE(kapec @ 2010 12 17, 12:18)
Paprasciausia butu nuvaziuot i banka, uzpildyt paraiska ir gautumet konkrecius skaicius.
Tie skaiciai skiriasi priklausomai nuo kliento patikimumo, paslaugu paketo SEB ir t.t. todel jei kas nurodys ka jiems pasiule, nereiks kad ir jums butent tokius taikys.

jau viskas paskaiciuota rolleyes.gif man idomu tik ar kitiem panasiai paskaiciavo.. del smulkmenu kreipsiuos i az, jei kas atsilieps mirksiukas.gif
Atsakyti