Įkraunama...
Įkraunama...

Romantika dviems

Kokios išradingos visos!!!! thumbup.gif smile.gif Net gera skaityti! smile.gif

Manasis retkarčiais gėlytėmis palepina arba panešioja mane namie (žino, kad labai mėgstu tai). ax.gif Taip pat pasiūlo drauge pamirkti putų pilnoje vonioje degant žvakėms. smile.gif Tiesa, dar labai fainas dalykas: kartą aš ketinau po vonios pasiūlyti savo mieliausiam pasikloti "lovą" ant grindų, o kai atėjau į kambarį radau jį tai padariusį. rolleyes.gif Tai tikrai įnešė kitoniškumo! thumbup.gif Nors ryte šiek tiek skaudėjo šonus (nes vistik miegoti kietoka, nors rodėsi, jog pasiklojom minkštai), bet abu buvom patenkinti ir esu tikrą, kad pakartojimas bus. smile.gif

*Na, o aš kartais prieš išeidama palieku ant šaldytuvo trumputę meilės žinutę.
*Kartą iki jam grįžtant iš darbo nupiešiau gvuašu elementarų, bet spalvingą piešinuką ant A3 formato lapo ir prirašiau daug šiltų žodžių. Piešinuką prikabinau ant durų, o dabar jis jau daugiau nei menesį kabo ant mūsų šaldytuvo. biggrin.gif
*Dar kartelį parašiau "myliu" ant vieno tualetinio popieriau lapelio (jį palikau nenuplėštą ant popieriaus ritinėlio)... lotuliukas.gif blush2.gif

*Vieną vakarą dariau jam ir sau latte kavos ir ant jo kavos putų cinamonu širdelė mėginau išbarstyti (neidealiai gavosi, bet jis pastebėjo). smile.gif

*Dar kažkur skaičiau idėją: į cukrinę įdėti maža meilės laiškutį: kai saldinsis kavą/arbatą pasisaldins ir širdį... wink.gif

Na, kol kas nesugalvoju, kuo dar pasidalinti, ką pasiūlyti... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūrelė @ 2010 04 09, 12:52)
*Na, o aš kartais prieš išeidama palieku ant šaldytuvo trumputę meilės žinutę.

*Kartą iki jam grįžtant iš darbo nupiešiau gvuašu elementarų, bet spalvingą piešinuką ant A3 formato lapo ir prirašiau daug šiltų žodžių. Piešinuką prikabinau ant durų, o dabar jis jau daugiau nei menesį kabo ant mūsų šaldytuvo.  biggrin.gif 

*Dar kartelį parašiau "myliu" ant vieno tualetinio popieriau lapelio (jį palikau nenuplėštą ant popieriaus ritinėlio)...  lotuliukas.gif  blush2.gif 

*Vieną vakarą dariau jam ir sau latte kavos ir ant jo kavos putų cinamonu širdelė mėginau išbarstyti (neidealiai gavosi, bet jis pastebėjo). smile.gif

*Dar kažkur skaičiau idėją: į cukrinę įdėti maža meilės laiškutį: kai saldinsis kavą/arbatą pasisaldins ir širdį... wink.gif

Super, super...
Bet aš išprotėčiau.
Atsakyti
Kokią tobulą temą sukūrėt thumbup.gif Dar visos neperskaičiau, bet būtinai tą padarysiu. Kartais užsiblokuoja fantazija doh.gif
Aš vieną sykį į lėkštę jam dėjau maistą - į vidurį įkroviau mėsos, o aplink mėsą išdėliojau iš keptų bulvių širdelę. Kažkada, kai grįžo iš kelionės, padariau gražų plakatą su "Welcome back". Daugiau tokių dalykėlių buvo, tik, kas liūdniausia, kad tos romantikos reikia ne jam, o man.... Ta prasme, kartais stengiuosi jį nustebinti, pamaloninti, tačiau toks jausmas, kad jam tai dzin - jokios ypatingos reakcijos. Šiaip, mėgstu gimtadieniams ką nors įdomesnio dėl dovanos sugalvoti, tačiau, sakau, tokios jo reakcijos nebuvimas, nužudo mano norą kažką daryti ar stengtis... verysad.gif Liūdna. Nes labai mėgstu staigmenas, o jų negaunu... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangre_azul: 09 balandžio 2010 - 13:01
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 09, 14:55)
Aš vieną sykį į lėkštę jam dėjau maistą - į vidurį įkroviau mėsos, o aplink mėsą išdėliojau iš keptų bulvių širdelę.

Va čia tai... O.

Kodėl aš ne jūsų vyras!..
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 14:28)
Va čia tai... O.

Kodėl aš ne jūsų vyras!..

Aš tai norėčiau tokio vyro, kaip aš lotuliukas.gif
Pasirodo, ne visi vyrai romantikai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangre_azul: 09 balandžio 2010 - 13:32
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 09, 12:55)
Aš vieną sykį į lėkštę jam dėjau maistą - į vidurį įkroviau mėsos, o aplink mėsą išdėliojau iš keptų bulvių širdelę.

lotuliukas.gif arba per mazai bulviu pridejai, arba per daug mesos prikrovei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 09, 15:30)
Aš tai norėčiau tokio vyro, kaip aš lotuliukas.gif

Kad iš keptų bulvių dėliotų širdeles?.. Čia - romantika?
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 04 09, 14:40)
lotuliukas.gif arba per mazai bulviu pridejai, arba per daug mesos prikrovei  lotuliukas.gif

Bulvių, žinoma, buvo mažiau, bet juk vis vien valgant reikėjo tą "meną" išdarkyti, tai daugiau prisikrovė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabi @ 2010 04 09, 14:40)
Kad iš keptų bulvių dėliotų širdeles?.. Čia - romantika?

Na, norisi iš jo tokių netikėtų sprendimų, staigmenų. Tokius dalykus aš vadinu romantika, nes cacalialia ten visoki pukučiai ir pan. man nelimpa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 09, 13:43)
Bulvių, žinoma, buvo mažiau, bet juk vis vien valgant reikėjo tą "meną" išdarkyti, tai daugiau prisikrovė smile.gif

Zinai, manes tokie "sedevrai" nesuzavetu, tai ka jau cia kalbet apie vyra.... Aplamai man tos "dirbtines saldybes" nepatinka ir nereikalingos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusnele: 09 balandžio 2010 - 13:47
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 09, 14:40)
Ai negaliu nevertina tie vyrai musu romantikos irnesakyk.gif

as va iskalbiau koines, iskrakmolijau, privepinau chanel- nulis enociju schmoll.gif
ne kad pasakytu nors ar patiko, ar patogu nieko schmoll.gif

Kamane, tikriausiai šiuo atžvilgiu esam likimo draugės drinks_cheers.gif
Anksčiau dažniau darydavau tokius šposus, po to jie vis retėjo retėjo, kol galiausiai visai beveik nebedarau. Bet jam to, panašu, ir netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 09, 14:49)

Anksčiau dažniau darydavau tokius šposus

rimtai?? lotuliukas.gif vyrai tokiu dalyku "nemato"... buteli parnesk namo ir pastatyk priesais,vo sakys auksas ne zmona... a jei dar sugersi kartu ir kokia sena gera dainuska sutrauksi-tai asaros ilgai ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti