Įkraunama...
Įkraunama...

Romantika dviems

QUOTE(mamaedita @ 2009 01 29, 15:16)
http://ru.youtube.co...h?v=7oPm3AyIakQ . Pabandyk YOUTUBEJE šitą. Čia iš filmo BITTER MOON. Manau, tiktų.

pabaigoj kazkas panasaus buvo, o visa kita tai man nelabai schmoll.gif kaip paprastas sokis.. biggrin.gif
Atsakyti
na paziurejau ta trumpa soki, is tikro man ta mergina atrodo kaip beprote... biggrin.gif as tokio greito sokio nenoriu. g.gif bet aciukas uz pagalba, gal koki elementa ir iterpsiu. blush2.gif zinoma jei is vis isdrysiu. doh.gif man jauciu visa sampano bonke reiktu isgert drinks_cheers.gif kad laisvai pasirodyciau, o jei ir daugiau isgerciau tai nebereiketu ir sokti/ uzmigciau. biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
youtubeje yra tiek šokių tiek pamokėlių. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirksim merginos po buteli sampano, atsipalaiduosim ir soksim lotuliukas.gif pas mus nusimato, kad turbut vieni liksim, tai sokis neisvengiamas blush2.gif nezinau nezinau.. doh.gif
Atsakyti
na paziuresim kurios pirmos pasoks tos pasipasakos kaip sekes ok? 4u.gif kitom patirties truputi igyti ziniomis. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 29, 21:10)
na paziuresim kurios pirmos pasoks tos pasipasakos kaip sekes ok?  4u.gif  kitom patirties truputi igyti ziniomis.  ax.gif  4u.gif

as galeciau tik jei niekas neziuretu biggrin.gif niu ziuresim, gal kurios pasoks pasipasakos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 29, 18:45)
na paziurejau ta trumpa soki, is tikro man ta mergina atrodo kaip beprote...  biggrin.gif  as tokio greito sokio nenoriu.  g.gif bet aciukas uz pagalba, gal koki elementa ir iterpsiu.  blush2.gif  zinoma jei is vis isdrysiu.  doh.gif  man jauciu visa sampano bonke reiktu isgert  drinks_cheers.gif  kad laisvai pasirodyciau, o jei ir daugiau isgerciau tai nebereiketu ir sokti/ uzmigciau.  biggrin.gif  rolleyes.gif

iš tiesų, tai puikus tas filmas. o mergina tesiog kitokio temperamento, nei pati esi - tai ir nebandyk savęs pritempinėti wink.gif
būk savimi. mėgaukis savimi. pajusk savo gundymo galią. atjunk protą ir kalbėk kūnu. viskas, daugiau nieko nereikia 4u.gif
Atsakyti
Man buvo tas pats, mano brangiausiasis vis prase ir prase kad as susokciau viliotini bigsmile.gif bet vis nedrisdavau g.gif masciau ka cia padaryti, nes tikrai norejau nustebinti ir irodyti sau kad galiu, sumasciau savo vaikina is darbo pasitikti su viliojanciais rubais, net gi pasakyciau nepadoriais ax.gif ju galima rasti sex shop- parduotuvese bigsmile.gif aisku jam tai buvo didele staigmena padariau vakariene ir desera is braskiu 4u.gif jis tiesiog ryjo mane akimis. Aisku buvo sampano butelis, kuris padejo man atsipalaiduoti, be tikriaussiai buciau nesugebejusi to pademonstruoti. Pasirinkau savo mylimiausia daina kuri mane ;veza; ir pradejau jam sokti, neidau is pradziu manes liesti, tai dar labiau ji kaitino. Ir tirai galiu pasakyti kad isejo puikiai, net pati stebiuosi wub.gif Buvau tikrai drasi ir jauciausi patogiai nes buvau su mylimu zmogumi. ir veliau mano zmogutis atsidekoju tuo paciu 4u.gif
Atsakyti
as kazkaip jauciu, kad negalesiu atsipalaiduot pries vyra tiek kad pasokt, nezinau kazkas mane blokuoja. blush2.gif bet as pati noreciau pasokt, noriu kazka malonaus vyrui padaryt, bet negaliu unsure.gif kazko bijau, pati nezinau ko, o juk taip neturetu buti, bijau galbut atsiskleist, blush2.gif man kazkas negerai tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuse @ 2009 01 29, 21:54)

saunuole thumbup.gif dekui kad parasei, papasakojai, isivaizduoju kaip taviskiui patiko bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 29, 21:57)
as kazkaip jauciu, kad negalesiu atsipalaiduot pries vyra tiek kad pasokt, nezinau kazkas mane blokuoja.  blush2.gif  bet as pati noreciau pasokt, noriu kazka malonaus vyrui padaryt, bet negaliu  unsure.gif  kazko bijau, pati nezinau ko, o juk taip neturetu buti, bijau galbut atsiskleist,  blush2.gif  man kazkas negerai tada  g.gif

man irgi tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuse @ 2009 01 29, 23:54)
Man buvo tas pats, mano brangiausiasis vis prase ir prase kad as susokciau viliotini bigsmile.gif bet vis nedrisdavau g.gif  masciau ka cia padaryti, nes tikrai norejau nustebinti ir irodyti sau kad galiu, sumasciau savo vaikina is darbo pasitikti su viliojanciais rubais, net gi pasakyciau nepadoriais ax.gif  ju galima rasti sex shop- parduotuvese bigsmile.gif  aisku jam tai buvo didele staigmena padariau vakariene ir desera is braskiu 4u.gif  jis tiesiog ryjo mane akimis. Aisku buvo sampano butelis, kuris padejo man atsipalaiduoti, be tikriaussiai buciau nesugebejusi to pademonstruoti. Pasirinkau savo mylimiausia daina kuri mane ;veza;  ir pradejau jam sokti, neidau is pradziu manes liesti, tai dar labiau ji kaitino. Ir tirai galiu pasakyti kad isejo puikiai, net pati stebiuosi wub.gif Buvau tikrai drasi ir jauciausi patogiai nes buvau su mylimu zmogumi. ir veliau mano zmogutis atsidekoju tuo paciu 4u.gif

kaip noreciau sitaip, labai gundanciai cia viskas vyko, bet va kad mes gyvenam ne vieni, gaila, blink.gif su uosviais, negalim per daug atsipalaiduoti, jie kiekviena vakara namie buna, o mes kai smileysex.gif turim labai tyliai... wub.gif va kiek daug doh.gif problemyciu...
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2009 01 29, 23:59)
man irgi tas pats  verysad.gif

bet kaip reikia nugalet ta jausma, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 29, 22:01)
kaip noreciau sitaip, labai gundanciai cia viskas vyko, bet va kad mes gyvenam ne vieni, gaila,  blink.gif  su uosviais, negalim per daug atsipalaiduoti, jie kiekviena vakara namie buna, o mes kai  smileysex.gif  turim labai tyliai...  wub.gif  va kiek daug doh.gif  problemyciu...

tai gal ta diena isvaziuokit ir tik dviese kur nors pabukit? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 29 sausio 2009 - 22:04