Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

oho koks palanas chuliganas blink.gif lotuliukas.gif tai butinai pasirodysi cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrutia: 20 balandžio 2008 - 13:33
sveikos, is kart atsiprasau jei ne i tema parasysiu blush2.gif susiveriau auskariukus pirmuosius, biggrin.gif buvau patenkinta, bet dabar negaliu nesioti, nes...po dienos nusiemus auskarus atrodo lyg po prastos bizuterijos, tarsi istepta, ir reikia valytis, kodel taip yra?O pirkau auskariuku laikiklius sidabrinius verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 04 21, 18:39)
sveikos, is kart atsiprasau jei ne i tema parasysiu  blush2.gif susiveriau auskariukus pirmuosius, biggrin.gif buvau patenkinta, bet dabar negaliu nesioti, nes...po dienos nusiemus auskarus atrodo lyg po prastos bizuterijos, tarsi istepta, ir reikia valytis, kodel taip yra?O pirkau auskariuku laikiklius sidabrinius  verysad.gif

g.gif gal ne sidabriniai papuole g.gif bandyk pakeisti...

--------------------------------
Mano papuošaliukų fabrikėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 21 balandžio 2008 - 19:10
QUOTE(pupa@ @ 2008 04 21, 17:39)
sveikos, is kart atsiprasau jei ne i tema parasysiu  blush2.gif susiveriau auskariukus pirmuosius, biggrin.gif buvau patenkinta, bet dabar negaliu nesioti, nes...po dienos nusiemus auskarus atrodo lyg po prastos bizuterijos, tarsi istepta, ir reikia valytis, kodel taip yra?O pirkau auskariuku laikiklius sidabrinius  verysad.gif

sidabras juodina. as turiu auskarų, kur tikrai žinau, kad sidabras, bet ausys juodos. o kiti irgi sidabras nejuodina. biesas žino kodėl.
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2008 04 22, 08:36)
sidabras juodina. as turiu auskarų, kur tikrai žinau, kad sidabras, bet ausys juodos. o kiti irgi sidabras nejuodina. biesas žino kodėl.

aciu mergaites uz atsakymus!!!
as ir masciau gal ne sidabras g.gif , bet jei ir pas tave taip, tai gal sidabras (pirkau Silver city), nes kitus kur turiu - nejuodina ir man blink.gif , o sitie abu, kuriuos taip mielai nesiociau tepa nors tu ka... verysad.gif reiks ieskoti kitur pikrkti, ir pabandyti, gal bus kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa@ @ 2008 04 22, 08:15)
aciu mergaites uz atsakymus!!!
as ir masciau gal ne sidabras  g.gif , bet jei ir pas tave taip, tai gal sidabras (pirkau Silver city), nes kitus kur turiu - nejuodina ir man blink.gif , o sitie abu, kuriuos taip mielai nesiociau tepa nors tu ka... verysad.gif reiks ieskoti kitur pikrkti, ir pabandyti, gal bus kitaip  doh.gif

aj silveriu tai as labai nepasitikeceu... smile.gif jei prabos ner, tai hm hm...
Atsakyti
o nenoretum pasirodyti pirmuosius auskariukus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2008 04 22, 16:58)
aj silveriu tai as labai nepasitikeceu... smile.gif jei prabos ner, tai hm hm...

O as kai silvery pirkau tai stebejausi, kad pas juos visi kabliukai su prabomis. g.gif
Atsakyti
pupa@ - o tu pasiskaityk tema apie perduotuves, zinok rasi zymiai pigiau negu silvercity. Pasiskaityk paskutinuosius puslapius, ten nurodyta labai gera parduotuve
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif ziuriu senai kas besirode unsure.gif tai as bandau blush2.gif

Oniksas, koralas, sidabruotos detales, sidabriniai uzsegami kabliukai
user posted image

Agatas, metalo detales, sidabriniai kabliukai
user posted image

Agatas, oniksas, sidabruotos detales, sidabriniai kabliukai
user posted image

Opalitas, Tibeto sidabro ir sidabruotos detales, sidabrinai uzsegami kabliukai
user posted image

Opalitas, swarovski kirstalai, sidabruotos detales, sidabriniai kabliukai
user posted image

mirksiukas.gif
Atsakyti
Indrutia,
saunuole tu musu - dyka nesedi, vis kazka raizgai 4u.gif
Labai grazus auskariukai. O ypac - su agatu. Mano spalvos wub.gif Ir kokia idomi ta metaline detale ax.gif
Atsakyti
aciu wub.gif
Atsakyti