Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Antri grazuoliai
Atsakyti
Lauruže, dailučiai auskariukai smile.gif drinks_cheers.gif man dar toli iki burbuliukų blush2.gif ir labai dailiai sutvarkytos nuotraukos 4u.gif gera pavydas ima... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 04 10, 19:58)
Bea, Bea, Bea !!!  clap.gif  clap.gif clap.gif
Aciu tau pats dideliausias. Tapai mano pirmojo burbuliuko krikstamote  4u.gif
Lieku tau skolinga  birthday.gif
Nu pagaliau ir as susidraugavau su burbuliuku. Nerealus jausmas...  user posted image Turbut panasiai jauciasi alpinistai pasieke virsune  hihihi.gif user posted image
Oi vos nepamirsau gi nuotraukos ideti. Susipazinkit - mano pirmas burbuliukas:
user posted image

AČiū labai malonu būti krikštamote wink.gif gražus burbuliukas ;)taip ir toliau
Atsakyti
Lauruže, man antrieji tokie "kietuoliai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melita.: 12 balandžio 2008 - 17:21
mano patys paciausi wub.gif kurie dazniausiai ir tabaluojasi ausyse

user posted image
Atsakyti
frekenbok grazus auskariukai, jei neklystu koralo?
man koralas pats graziausias siuo metu
poreto koralo auskariukai user posted image
Atsakyti
Man tai kazkaip paciai jokiu minciu is to koralo nekyla... Nors jis tikrai grazutis
Atsakyti
Frekenbok, auskarai atrodo dailusciai, tik labai sunku iziureti viska. Gal nuotraukos kitokios reiktu, arba pasukti auskarus panasiu kampu, arba tiesiog atitolinti objektyva nuo auskaru.
Bet as irgi kaip ant koralo dabar "uzsisedau". Prisipirkau visokiu... Tik dar nespejau nufotografuot
Atsakyti
Frekenbok, istikro labai dailus, ir itariu prie daug ko tinka tavo auskariukai. Ir as tokius mielai nesiociau wub.gif

Nu ir as su savo naujienomis pasirodysiu. Jau kai ismokau burbuliukus verti, tai veriu ir veriu lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Sitie grazus isejo - ypac suintrigavo gyvates akmens aprasymas
user posted image

O sitie su sintetiniu opalu ir koralu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 13 balandžio 2008 - 17:51
Labuis, na jau sie burbuliukai.........patys paciausi wub.gif Gal galeciau uzsisakyti?

QUOTE(Lauružė @ 2008 04 13, 18:49)
Frekenbok, istikro labai dailus, ir itariu prie daug ko tinka tavo auskariukai. Ir as tokius mielai nesiociau  wub.gif

Nu ir as su savo naujienomis pasirodysiu. Jau kai ismokau burbuliukus verti, tai veriu ir veriu  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Sitie grazus isejo - ypac suintrigavo gyvates akmens aprasymas
user posted image

O sitie su sintetiniu opalu ir koralu
user posted image

Atsakyti
QUOTE(NIJAA @ 2008 04 13, 21:55)
Labuis, na jau sie burbuliukai.........patys paciausi wub.gif  Gal galeciau uzsisakyti?

Nijaa, sita pokalbi siulau pratesti mano temoje skelbimu skiltyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauruže, nugi ziurekit kaip uzsivede thumbup.gif
Atsakyti