Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(Melita. @ 2008 04 14, 08:34)
Lauruže, nugi ziurekit kaip uzsivede  thumbup.gif

Aha, ir vel nieko negaliu padaryt, jei neveriu auskaru, tai galvoju apie verima lotuliukas.gif
Matyt turiu saules baterijas mirksiukas.gif
Is tikro per savaitgali tiek visko nuveikiau, neturejau laiko net teliko paziuret bigsmile.gif Aisku, gaila, kad to laiko truksta ir prie mezgimo prisest...
Atsakyti
QUOTE(Melita. @ 2008 04 12, 22:02)
Frekenbok, auskarai atrodo dailusciai, tik labai sunku iziureti viska. Gal nuotraukos kitokios reiktu, arba pasukti auskarus panasiu kampu, arba tiesiog atitolinti objektyva nuo auskaru.

objektyvas toli buvo cia su tvarkymo programa priartinau mirksiukas.gif turiu ju normalia foto bet man si pati paciausia ax.gif o iziureti tai daug ir nereikia.... burbuliukas koralas kepurele koralas kepurele ir viskas ax.gif

Lauruze na ir papylei burbuliuku thumbup.gif bigsmile.gif jau is ismoksti sukti tada ir sustoti nereikia bigsmile.gif labai dailus darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2008 04 14, 10:50)
Lauruze na ir papylei burbuliuku  thumbup.gif bigsmile.gif jau is ismoksti sukti tada ir sustoti nereikia bigsmile.gif labai dailus darbeliai

Stengiames, stengiames user posted image
Atsakyti
man tie su opalu... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2008 04 14, 20:14)
man tie su opalu... wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aha, man irgi jie nerealus. Kai pamaciau ta opala parduotuvej, iskart jau zinojau kokius auskarus su jais padarysiu hihihi.gif
Mes kazkaip nepastebejom rugsejes idetu auskariuku is poreto koralo. Labai mieli wub.gif

Na o man, mergaites, jau baisu, kad greit varysit mane lauk is cia pomidorai2.gif
As ir vel su naujienomis rodausi: blush2.gif
Stiklas, juodi svarovskiai, pasidabruotos detales, sidabriniai auskaru kabliukai
user posted image
Stiklas, pasidabruotos detales, pasidabruoti auskaru kabliukai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 14 balandžio 2008 - 20:11
QUOTE(Lauružė @ 2008 04 14, 21:06)

Na o man, mergaites, jau baisu, kad greit varysit mane lauk is cia  pomidorai2.gif
As ir vel su naujienomis rodausi:  blush2.gif

rodykis rodykis, bus paskata ir kitoms pasistengt ir kazka idomaus parodyt smile.gif , man graziausi su koralu, o ir foto graziausia, tokia ryski ir aiski, ir tokia pavasariska -vasariska
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 04 15, 09:14)
man graziausi su koralu, o ir foto graziausia, tokia ryski ir aiski, ir tokia pavasariska -vasariska

O kuriuos tu turejai omeny? Tuos su sintetiniu opalu ir koralu, ar kazkuriuos is anksciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 04 15, 15:20)
O kuriuos tu turejai omeny? Tuos su sintetiniu opalu ir koralu, ar kazkuriuos is anksciau?  g.gif

situs, vienus is paskutiniu, su raudona juostele
Atsakyti
seniai cia kas besirode g.gif tai as bandau blush2.gif biggrin.gif

Baltas koralas, dauztas stiklas, sidabruotos ir Tibeto sidabro detales, sidabriniai kabliukai
user posted image

Marmuras, swarovski kristalai, pasidabruotos detales, sidabriniai auskaru kabliukai user posted image

Stiklas, swarovski kristalai, psidabruotos detales, sidabriniai kabliukai
user posted image
Atsakyti
Indrutia, shaunuole 4u.gif
Matosi, kad netinginiauji ir veltui laiko neleidi.
Grazus auskariukai thumbup.gif
Atsakyti
tai, kad ne laisva laika naudoju rankdarbiams, o jau vagiu laika nuo pamoku ruosos unsure.gif ir tas man nepatinka labai g.gif bet kad negaliu susilaikyti, o ypac kai gaunu nauju medziagu doh.gif doh.gif biggrin.gif
beje aciu Lauruze mirksiukas.gif o kur tavieji nauji groziai dinge? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2008 04 19, 22:53)
o kur tavieji nauji groziai dinge? bigsmile.gif

Siuo metu esu uzsiemus mezgimu - apejau parduotuves, neradau nieko tinkamo (nes tas kas tiko - nepatiko, o kas patiko - netiko). Todel supykus nusipirkau siulus ir tikiuosi ryt jau baigt megztuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 19 balandžio 2008 - 23:32