Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Hm... Bet vistiek juk drąsiau, kai eini pas kirpėją, pagal rekomendacijas. Būčiau labai dėkinga, jei kuri ilgaplaukė patartų dėl kirpėjo. Nes jau kaip ir laikas... beveik mėnesis nuo paskutinio vizito. Arba vėl pas Juozą... Ilgaplaukės atsiliepkite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2008 05 07, 18:42)
aciu uz nuomones smile.gif zadu eiti tik galiukus su karstosiomis pasikirpti... gal kas neseniai lankesi, kiek kainuoja dabar, idomu  ax.gif

Parašyki, kaip sekėsi ir kiek kainavo? 4u.gif
Nes aš irgi turėjau problemų su galiukais, bet tinkamas serumas išgelbėjo mane ax.gif
Atsakyti
as esu kirpusis karstosiomis zirklemis, tai man labai patiko, kirpausi vasario men, tai dar dabar yra lygus, nenutrupeje galiukai,jokiu burbuliuku, jokiu luzu smile.gif dziaugiuos, nes turejau problemu, kiekvienas fenavimas galiukams mano budavo mirties nuosprendis... nes ir pakirpus paprastomis juos, bet kirpejai padziovinus fenu, po keliu dienu jau burbuliukus pastebedavau sad.gif
ot gera reklama pavariau biggrin.gif bet pacios isbandykit ir parasykit, gal ne visiems taip gerai buna?
Atsakyti
Na as jau po grazinimosi proceduru pas JUDITA thumbup.gif flirt.gif kirpau ir daziau, labai patiko, pataria kas gerai, kas tiktu ir kaina labai normali. likau patenkinta. aciu uz rekomenduota gera kirpeja clap.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 09 gegužės 2008 - 22:13
smile.gif
Atsakyti
Na as jau po grazinimosi proceduru pas JUDITA thumbup.gif flirt.gif kirpau ir daziau, labai patiko, pataria kas gerai, kas tiktu ir kaina labai normali. likau patenkinta. aciu uz rekomenduota gera kirpeja clap_1.gif smile.gif
Atsakyti
Jūs abi gal toje pačioje kėdėje pas juditą sėdėjote - bzzz ir xsena g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 10, 10:53)
Jūs abi gal toje pačioje kėdėje pas juditą sėdėjote - bzzz ir xsena g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na cia jau antireklama varo kaip reikalas blink.gif Kazkam ne visi namie du nikus tureti ir ta paty rasineti lotuliukas.gif
Paneles, nerasykit man y a.z. del Juditos kontaktu, viskas jau buvo skelbta sitoj temoj, mokekit susirast, kiek galima rasinet ta paty per ta paty doh.gif
Atsakyti
Namie tai tikrai visi, tik ivyko sioks toks nesusipratimas blush2.gif sorry 4u.gif
Atsakyti
Egliukasz: "Na cia jau antireklama varo kaip reikalas Kazkam ne visi namie du nikus tureti ir ta paty rasineti
Paneles, nerasykit man y a.z. del Juditos kontaktu, viskas jau buvo skelbta sitoj temoj, mokekit susirast, kiek galima rasinet ta paty per ta paty"

Dovanok, kad paprašiau smile.gif
Atsakyti
Na va ir aš buvau pas Juditą, mano plaukai buvo iki liemens, o nukirpo karė kirpimu (maždaug per 3 sprindžius), viskas gerai, tik bėda ta, kad pasirodo mano plaukai kuo trumpesni, tuo labiau į išorės pusę riečiasi doh.gif tai teks šiek tiek paaugint smile.gif gerai, kad susirišt galiu biggrin.gif kirpėja tikrai labai maloni mirksiukas.gif tik gaila, kad nepaklusnūs mano plaukučiai, tai po mėnesio vėl eisiu pas Juditą, galvosim kąnors kitką, kad lengviau susitvarkyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliockas @ 2008 05 12, 16:34)
Egliukasz: "Na cia jau antireklama varo kaip reikalas  Kazkam ne visi namie du nikus tureti ir ta paty rasineti 
Paneles, nerasykit man y a.z. del Juditos kontaktu, viskas jau buvo skelbta sitoj temoj, mokekit susirast, kiek galima rasinet ta paty per ta paty"

Dovanok, kad paprašiau smile.gif

Cia taikoma ne tau vienai, tiesiog as tikrai nelabai turiu laiko per diena kelis kartus rasyti ta paty per ta paty, kai viskas yra parasyta temoje. Atsiprasau, kam pasirodzau nemandagi, bet visgi ir mokslai, ir darbai spaudzia, ir ne visada turiu tam laiko 4u.gif
Atsakyti