QUOTE(Speigė @ 2008 05 07, 18:42)
aciu uz nuomones
zadu eiti tik galiukus su karstosiomis pasikirpti... gal kas neseniai lankesi, kiek kainuoja dabar, idomu 

Parašyki, kaip sekėsi ir kiek kainavo?

Nes aš irgi turėjau problemų su galiukais, bet tinkamas serumas išgelbėjo mane

as esu kirpusis karstosiomis zirklemis, tai man labai patiko, kirpausi vasario men, tai dar dabar yra lygus, nenutrupeje galiukai,jokiu burbuliuku, jokiu luzu
dziaugiuos, nes turejau problemu, kiekvienas fenavimas galiukams mano budavo mirties nuosprendis... nes ir pakirpus paprastomis juos, bet kirpejai padziovinus fenu, po keliu dienu jau burbuliukus pastebedavau 
ot gera reklama pavariau
bet pacios isbandykit ir parasykit, gal ne visiems taip gerai buna?

ot gera reklama pavariau

Na as jau po grazinimosi proceduru pas JUDITA
kirpau ir daziau, labai patiko, pataria kas gerai, kas tiktu ir kaina labai normali. likau patenkinta. aciu uz rekomenduota gera kirpeja

Na as jau po grazinimosi proceduru pas JUDITA
kirpau ir daziau, labai patiko, pataria kas gerai, kas tiktu ir kaina labai normali. likau patenkinta. aciu uz rekomenduota gera kirpeja

QUOTE(Hottea @ 2008 05 10, 10:53)
Na cia jau antireklama varo kaip reikalas

Paneles, nerasykit man y a.z. del Juditos kontaktu, viskas jau buvo skelbta sitoj temoj, mokekit susirast, kiek galima rasinet ta paty per ta paty

Namie tai tikrai visi, tik ivyko sioks toks nesusipratimas
sorry

Na va ir aš buvau pas Juditą, mano plaukai buvo iki liemens, o nukirpo karė kirpimu (maždaug per 3 sprindžius), viskas gerai, tik bėda ta, kad pasirodo mano plaukai kuo trumpesni, tuo labiau į išorės pusę riečiasi
tai teks šiek tiek paaugint
gerai, kad susirišt galiu
kirpėja tikrai labai maloni
tik gaila, kad nepaklusnūs mano plaukučiai, tai po mėnesio vėl eisiu pas Juditą, galvosim kąnors kitką, kad lengviau susitvarkyčiau

QUOTE(Kliockas @ 2008 05 12, 16:34)
Egliukasz: "Na cia jau antireklama varo kaip reikalas Kazkam ne visi namie du nikus tureti ir ta paty rasineti
Paneles, nerasykit man y a.z. del Juditos kontaktu, viskas jau buvo skelbta sitoj temoj, mokekit susirast, kiek galima rasinet ta paty per ta paty"
Dovanok, kad paprašiau
Paneles, nerasykit man y a.z. del Juditos kontaktu, viskas jau buvo skelbta sitoj temoj, mokekit susirast, kiek galima rasinet ta paty per ta paty"
Dovanok, kad paprašiau

Cia taikoma ne tau vienai, tiesiog as tikrai nelabai turiu laiko per diena kelis kartus rasyti ta paty per ta paty, kai viskas yra parasyta temoje. Atsiprasau, kam pasirodzau nemandagi, bet visgi ir mokslai, ir darbai spaudzia, ir ne visada turiu tam laiko