Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

o gal kas žino, kur daro foto modelius per kompą su veido kontūrais ir šukuosenų tipais (čia kai bandoma priderinti kokia šukuosena tinka)? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2008 05 27, 09:57)
O as padarysiu Juditai antireklama  doh.gif nepatiko man ji,sakau noriu pasikeist,idave spalvu palete ir daugmaz rinkis pati ,o kai sakau as noriu,kad jus man patartumet ji nieko nekeisciau,nu ka zinau atejau pasikeist,o ji toks vaizdas bijo rizikuot  schmoll.gif  doh.gif tai taip ir isejau tik su padazytom saknim  blink.gif

Tai tu ir parodyk, kaip nori pasikeisti. Vienos verkia, kad nepakeicia. Kitos verkia, kai pakeicia, nes nepasako, ko nori arba nesusikalba su kirpeja smile.gif Aisku visiems tas pats kirpejas neytiks, juk visu poreikiai ir norai skirtingi. As butent del to ir einu pas Judita, kad ji nesiima jokiu radikaliu permainu - bent jau gryzus neverkiu, kaip is kitu kirpeju blush2.gif Be to kartais uzsimanau ymantraus kokio kirpimo, bet kadangi plaukai tiesus kaip stagarai ir nelaiko jokio kirpimo linijos, tai taip ji man ir pakerpa tik galiukus mirksiukas.gif
Jums reiketu tada apsilankyti pas Juoza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 27, 21:54)
Tai tu ir parodyk, kaip nori pasikeisti. Vienos verkia, kad nepakeicia. Kitos verkia, kai pakeicia, nes nepasako, ko nori arba nesusikalba su kirpeja smile.gif  Aisku visiems tas pats kirpejas neytiks, juk visu poreikiai ir norai skirtingi. As butent del to ir einu pas Judita, kad ji nesiima jokiu radikaliu permainu - bent jau gryzus neverkiu, kaip is kitu kirpeju blush2.gif  Be to kartais uzsimanau ymantraus kokio kirpimo, bet kadangi plaukai tiesus kaip stagarai ir nelaiko jokio kirpimo linijos, tai taip ji man ir pakerpa tik galiukus mirksiukas.gif
Jums reiketu tada apsilankyti pas Juoza 4u.gif
gal dar ir apsikirpt paciai lotuliukas.gif niu mano nuomone kiek kitokia siuo klausimu todel ne visos ir kirpejos esam smile.gif nepatiko,tai nepatiko man yra kam ir patinka ir gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2008 05 28, 12:46)
gal dar ir apsikirpt paciai  lotuliukas.gif niu mano nuomone kiek kitokia siuo klausimu todel ne visos ir kirpejos esam  smile.gif nepatiko,tai nepatiko man yra kam ir patinka ir gerai  4u.gif

Niu mergaites gal nesipykim 4u.gif
Visos esam skirtingos asmenybes - vienos ramesnes, be pokyciu, kitos ekstremales, norincios naujoviu pann... bet del to nereikia pykti - gi visa temele prirasyta kuris kirpejas kur labiausiai linkes. Nori pokyciu eik pas Juozuka, nori galus patrumpint, padazyt graziai - eik pas Judita....tik nereikia cia piktumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2008 05 29, 08:48)
Niu mergaites gal nesipykim  4u.gif
Visos esam skirtingos asmenybes - vienos ramesnes, be pokyciu, kitos ekstremales, norincios naujoviu pann... bet del to nereikia pykti - gi visa temele prirasyta kuris kirpejas kur labiausiai linkes. Nori pokyciu eik pas Juozuka, nori galus patrumpint, padazyt graziai - eik pas Judita....tik nereikia cia piktumu  4u.gif

niekas ir nesipyksta tik kai kurioms reikia sugebeti kita nuomone ismokti priimti smile.gif Visos gyvenkim draugiskai wub.gif
Atsakyti
O man Judita labai patinka blush2.gif Buvau jau du kartusa ir manau, kad dar ne karta eisiu. As norejau pokyciu ir juos gavau. Po keliu metu nesekmingu kirpejos ieskojimu pagaliau jauciuosi grazi thumbup.gif
Atsakyti
O gal pagyvinkime temą ir pašnekėkime apie kitus kirpėjus ar "ant kauno" tik du - juozas ir judita? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 29, 10:53)
O gal pagyvinkime temą ir pašnekėkime apie kitus kirpėjus ar "ant kauno" tik du - juozas ir judita? lotuliukas.gif

Niu tikrai drinks_cheers.gif .
Jei teisingai supratau, tai isgirtasis juozukas darbuojasi grozio karalystej? Siaip noreciau ten nueiti, bet nebutinai pas ji, gal kas dar gali rekomenduoti kokia kita kirpeja is GK?
Arba gal kas zino kiek kainuoja apsikirpti Sarma Style centre ir kokia gera kirpeja is ten smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 05 29, 12:57)
Niu tikrai  drinks_cheers.gif .
Jei teisingai supratau, tai isgirtasis juozukas darbuojasi grozio karalystej? Siaip noreciau ten nueiti, bet nebutinai pas ji, gal kas dar gali rekomenduoti kokia kita kirpeja is GK?
Arba gal kas zino kiek kainuoja apsikirpti Sarma Style centre ir kokia gera kirpeja is ten  smile.gif ?
Dar "Grožio Karalysteje" dirba tokia sviesi mergaite idomiu vardu tik dabar pamenu blush2.gif I Nelly is grupes 69 panasi biggrin.gif drauge buvo jei patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2008 05 29, 13:19)
Dar "Grožio Karalysteje"  dirba tokia sviesi mergaite idomiu vardu tik dabar pamenu  blush2.gif  I Nelly is grupes 69 panasi  biggrin.gif drauge buvo jei patiko  mirksiukas.gif

Ok, vadinasi ten geru kirpeju yra smile.gif , dar tada palauksiu kol kas varda parasys lotuliukas.gif ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2008 05 29, 11:57)
Niu tikrai  drinks_cheers.gif .
Arba gal kas zino kiek kainuoja apsikirpti Sarma Style centre ir kokia gera kirpeja is ten  smile.gif ?

as anksciau kirpausi sarmoj style ir ne viena karta, kirpimai ten nera labai pigus, as uz savo plaukuciu kirpima mokedavau 60 lt:)
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2008 05 29, 13:19)
Dar "Grožio Karalysteje"  dirba tokia sviesi mergaite idomiu vardu tik dabar pamenu  blush2.gif  I Nelly is grupes 69 panasi  biggrin.gif drauge buvo jei patiko  mirksiukas.gif

Gal Džiuljeta? ax.gif
Atsakyti