Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Gal kas kirposi pas Inga is Kauno Ametistejos (Akropoly)? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2008 05 13, 19:20)
Gal kas kirposi pas Inga is Kauno Ametistejos (Akropoly)? smile.gif

as kirpausi, faina, nekisa per daug savo nuomones biggrin.gif
Atsakyti
Na,prisiskaicius jusu atsiliepimu ir rekomendaciju,nutariau ir as apsilankyti pas JUDITA smile.gif Uzsirasiau kitai savaitei kirpima.Mano plaukai gan ilgoki ir galuose pakarpyti.Noreciau kazka pakeisti,bet,kad butu legva juos paciai sutvarkyti.Idomu,ka tokio pasiulys..... g.gif Noreciau paklausti,kurios kirposi pas Judita-kokia kirpimo kaina?Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
Kurios nenori būti kaip nuo konvejerio ir tom, kurioms nereikia labai prabangios aplinkos, o reikia gero kirpimo- rekomenduoju savo kirpėją-stilistę Ritą. Dirba su gerais itališkais dažais, turi ir augalinių dažų, naudoja ir kitas profesionalias priemones, tokias kaip "Davines", "Selective" ir pan... Jeigu reikia gali ir priauginti plaukus. Gražiai šukuoja. Visada patars, o dirba labai kruopščiai ir nebrangiai.
Kirpykla Savanorių pr., tarp "Vaikų miesto" ir "Žėručio", jos tel.: 8 682 21194.
Klienčių turi nemažai, dažniausiai rytai pas ją būna laisvesni, arba teks kelias dienas palaukt.
Manau, kas apsilankys ir kitą kartą eis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 16 gegužės 2008 - 12:15
QUOTE(dainele35 @ 2008 05 15, 17:54)
Na,prisiskaicius jusu atsiliepimu ir rekomendaciju,nutariau ir as apsilankyti pas JUDITA smile.gif Uzsirasiau kitai savaitei kirpima.Mano plaukai gan ilgoki ir galuose pakarpyti.Noreciau kazka pakeisti,bet,kad butu legva juos paciai sutvarkyti.Idomu,ka tokio pasiulys..... g.gif Noreciau paklausti,kurios kirposi pas Judita-kokia kirpimo kaina?Is anksto dekui 4u.gif

Girdejau, kad nebrangininke biggrin.gif
Lauksim ispudziu po apsilankymo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
noriu paklaust tu, kurios lankesi pas Juozuka smile.gif buvau ir as pas ji, dejo plaukams ampulyte, po kurios plaukai blizga, svelnus pasidaro wub.gif kartais tos ampulytes ne "Alfa Parf"? Gal pirkot kuri is jo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linoshka @ 2008 05 18, 12:40)
Sveikutes smile.gif
noriu paklaust tu, kurios lankesi pas Juozuka smile.gif buvau ir as pas ji, dejo plaukams ampulyte, po kurios plaukai blizga, svelnus pasidaro  wub.gif kartais tos ampulytes ne "Alfa Parf"? Gal pirkot kuri is jo? smile.gif

Alfaparf 4u.gif Man dejo melynos spalvos, kad plaukai lengviau sukuotusi, tai labai glotnus ir svelnus buvo blush2.gif
Atsakyti
Noreciau rekomenduoti Neringa is Salon+ thumbup.gif ir dar viena gera zinau ( nes biski dazniau lankausi - Gintare, thumbup.gif tik ji dabar namie atsidarius kirpyklele ir dirba ten, garliavoje ( seniau dirbo savanoriuose priesais stiklinius pastatus, pizzajazz )

QUOTE(krugile @ 2008 04 06, 01:01)
Sveikos:)
O as einu i Mega, Salon+, pas Neringa, labai faina kirpeja, ir pataria, ir vietoj sampuna galima isigyti, parenka pagal plauka  smile.gif

mano kaimyne biggrin.gif labai viska liuks daro ( daug kartu pas ja viska dariausi smile.gif tsakant vos ne kiekvienam naujam variantui as budavau lotuliukas.gif o man ir patikdavo keistis ).

Atsakyti
siaip nebloga kirpeja kaune yra Ernesta...kovo 11 gatveje...man ji patinka thumbup.gif
kam reikia koordinaciu i az prasau 4u.gif
Atsakyti
help.gif Gal kas turit kirpejos Virginijos is Prima kirpyklos Mapu g. kontaktus??? Kirpausi pas ja kartas nuo karto keleta metu, labai patenkinta. Bet va, dabar kirpyklos telefonas atjungtas, nuvaziavus i vieta 'pabuciavau spyna'. Turbut uzsidare kirpykla. Kazkada ji man dave savo mobilaus nr., bet pradanginau cray.gif Please, gelbekit!
Atsakyti
QUOTE(xsena @ 2008 05 10, 00:12)
Na as jau po grazinimosi proceduru pas JUDITA  thumbup.gif flirt.gif kirpau ir daziau, labai patiko, pataria kas gerai, kas tiktu ir kaina labai normali. likau patenkinta. aciu uz rekomenduota gera kirpeja  clap_1.gif  smile.gif

O as padarysiu Juditai antireklama doh.gif nepatiko man ji,sakau noriu pasikeist,idave spalvu palete ir daugmaz rinkis pati ,o kai sakau as noriu,kad jus man patartumet ji nieko nekeisciau,nu ka zinau atejau pasikeist,o ji toks vaizdas bijo rizikuot schmoll.gif doh.gif tai taip ir isejau tik su padazytom saknim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dainele35 @ 2008 05 15, 19:54)

As jau po apsilankymo pas Judita.Ir ka galiu pasakyti?Man,kaip ir rase Svarovski,ji nepatiko schmoll.gif kaip ir rasiau,norejau kazkiek pasikeisti,jai apie tai uzsiminus,ji atsake,kad nieko nekeistu...Tai ka,tik pakarpe ir patrumpino galus(ir tai vos 2cm!)ir patrumpino kirpciukus.Ir galima sakyt,gryzau namo tokia pat,nepasikeitus verysad.gif Siaip kirpeja labai maloni,kaina tikrai maza,bet manau,to neuztenka.... mirksiukas.gif Siaip tai cia tik mano asmenine nuomone ir jos niekam nepersu... mirksiukas.gif tad sekmes kitoms merginoms 4u.gif
Atsakyti