Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

As tai buvau pas Judita kartelį, man visai patiko smile.gif patarė, kaip man gražiau atrodytų, kartu spalvą išsirinkom, pasakė kokį įvaizdį man nori padaryt ir, aišku, jį padarė smile.gif aišku nieko stebuklingo, bet man visai patiko smile.gif buvau ir pas Juozuką, tai irgi visai nieko, o vat pas Robertą - nlb. Sėdėjau visą laiką ir drebėjau, kad tik padarytų normaliai smile.gif)) Man patinka, kai atėjusi pas kirpėją galiu atsipalaiduot ir tiksliai žinau, ką man darys smile.gif Turbūt dėl to ir patiko Judita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 05 29, 16:31)
Gal Džiuljeta?  ax.gif
gal bijau pameluot biggrin.gif gal kuri kita zinos wub.gif
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau ir vistik nusprendziau patiketi savo kudlas Juditai... Noriu pasikeitimu, bet ne superekstremaliu. Ispudzius is apsilankymo parasysiu kita sav. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 05 29, 15:31)
Gal Džiuljeta?  ax.gif

Oj Džiuljeta jau koki pusmetį nebedirba Grožio karalystėje.Ji dabar pati atsidarė savo grožio saloną "Grožio artelė"
Atsakyti
Apie Džiujeta aš rašiau prieš kelis psl., man ji patiko.
Atsakyti
Na, ziuriu dar Juditos ir Juozuko era nesibaige lotuliukas.gif teks pagrizti veliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2008 05 30, 21:09)
Oj Džiuljeta jau koki pusmetį nebedirba Grožio karalystėje.Ji dabar pati atsidarė savo grožio saloną "Grožio artelė"

O kurioj vietoj ta Grožio artelė yra? 4u.gif
Atsakyti
idomu, o kaip Judita dazo saknis? esu turejusi tokiu kirpeju, kurios saknu nedazydavo, o dazydavo visus plaukus. bet man nepatiko, kenkia plaukams. o dabar isvis atrodau kaip skarota eglute, daziausi kaune saknis, tai visi plaukai sokoladiniai, o saknys sviesiai karamelines spalvos verysad.gif taigi, dabar ieskau naujos kirpejos.
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 06 02, 10:50)
O kurioj vietoj ta Grožio artelė yra?  4u.gif

Grožio artelė yra Taikos pr. pradžioje, kiek pamenu Taikos pr.32.Toks persikinis ar sviesiai rozinis namas, prie pat yra stotelė.Yra iškabinta iškaba"Grožio artelė 313" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 06 02, 13:24)
idomu, o kaip Judita dazo saknis? esu turejusi tokiu kirpeju, kurios saknu nedazydavo, o dazydavo visus plaukus. bet man nepatiko, kenkia plaukams. o dabar isvis atrodau kaip skarota eglute, daziausi kaune saknis, tai visi plaukai sokoladiniai, o saknys sviesiai karamelines spalvos verysad.gif taigi, dabar ieskau naujos kirpejos.

Kad Jums mergaitės yra siūlomos ir kitos kirpėjos,o jūs dabar užsiciklinę ties Judita ir Juozuku biggrin.gif
Keliais puslapiais atgal yra telefonas kirpėjos-stilistės Ritos, nueik pas ją, suvienodins tau spalvą ir šiaip patars kaip šukuotis. Dažus padaro kiekvienai klientei pagal plauko struktūrą, ten parenka stipresnį ar silpnesnį peroksidą ir panašiai...Jei pasakai,kad nori ryškiai keistis tai pasiūlys vieną šukuoseną, jei pasakysi, kad nenori stiprių pokyčių, tai jų ir nebus smile.gif
Va vakar buvo viena būsima nuotaka bandomosios šukuosenos darytis, liko sužavėta, nes čia jau buvo ne pirmas bandymas. Dabar patenkinta laukia savo šventės smile.gif
Kirpėja yra thumbup.gif ir kas svarbiausia tai ir kainos yra labai normalios, dažai ir kitos priemonės visos profesionalios ir kokybiškos. Siūlau -pabandyti, nes tikrai,kad patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-ELI- @ 2008 06 02, 17:41)
Kad Jums mergaitės yra siūlomos ir kitos kirpėjos,o jūs dabar užsiciklinę ties Judita ir Juozuku biggrin.gif
Keliais puslapiais atgal yra telefonas kirpėjos-stilistės Ritos, nueik pas ją, suvienodins tau spalvą ir šiaip patars kaip šukuotis. Dažus padaro kiekvienai klientei pagal plauko struktūrą, ten parenka stipresnį ar silpnesnį peroksidą ir panašiai...Jei pasakai,kad nori ryškiai keistis tai pasiūlys vieną šukuoseną, jei pasakysi, kad nenori stiprių pokyčių, tai jų ir nebus smile.gif
Va vakar buvo viena būsima nuotaka bandomosios šukuosenos darytis, liko sužavėta, nes čia jau buvo ne pirmas bandymas. Dabar patenkinta laukia savo šventės smile.gif 
Kirpėja yra  thumbup.gif  ir kas svarbiausia tai ir kainos yra labai normalios, dažai ir kitos priemonės visos profesionalios ir  kokybiškos. Siūlau -pabandyti, nes tikrai,kad patiks mirksiukas.gif

o kokios tos kainos pas kirpeja Rita? na panasiai, nes yra kirpyklu, kur plauku kirpimas nuo 120lt, man per brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 06 02, 17:46)
o kokios tos kainos pas kirpeja Rita? na panasiai, nes yra kirpyklu, kur plauku kirpimas nuo 120lt, man per brangu doh.gif

As ir buvau ta nuotaka, kuriai labai patiko Rita..! wub.gif dariausi jau 1 bandomaja ir nepatiko.. galvojau, kad jau nieks ir netiks arba nepatiks.. ir cia netycia radau Ritos kontaktus ir nuejau..Ir pataikiau! thumbup.gif padare mazdaug sukuosenos pradzia, nusinesiau foto.. ir tikrai uzteko to vaizdo, kad suprasciau kaip atrodysiu per vestuves.. smile.gif dabar dazysiu plaukus pas ja sruogelem..pas mane ju labai daug, tai nezinau kiek kainuos..sake kad priklauso nuo to kiek dazu sunaudoja, o mano plaukas sausas, tai reik tu nemazai.. unsure.gif nu ziuresim kaip cia bus.. bet jei ir daugiau teks sumoket, tai tikrai negaila, nes dirba su profesionaliais dazais ir gerai ismano savo darba.. Ir tikrai rekomenduoju del to, nes tikiu, kad ne as viena busiu tokia patenkinta, po vizito pas ja! 4u.gif Aisku, buna isimciu.. 4u.gif p.s. kirpimas pas ja tikrai ne nuo 120 lt.. Pvz uz sukuosena vestuvine sake daugiau 100 lt nieks dar nemokejo. 4u.gif
Atsakyti