As tai buvau pas Judita kartelį, man visai patiko
patarė, kaip man gražiau atrodytų, kartu spalvą išsirinkom, pasakė kokį įvaizdį man nori padaryt ir, aišku, jį padarė
aišku nieko stebuklingo, bet man visai patiko
buvau ir pas Juozuką, tai irgi visai nieko, o vat pas Robertą - nlb. Sėdėjau visą laiką ir drebėjau, kad tik padarytų normaliai
)) Man patinka, kai atėjusi pas kirpėją galiu atsipalaiduot ir tiksliai žinau, ką man darys
Turbūt dėl to ir patiko Judita
QUOTE(Nonka @ 2008 05 29, 16:31)
gal bijau pameluot
Skaiciau, skaiciau ir vistik nusprendziau patiketi savo kudlas Juditai... Noriu pasikeitimu, bet ne superekstremaliu. Ispudzius is apsilankymo parasysiu kita sav.
QUOTE(Nonka @ 2008 05 29, 15:31)
Oj Džiuljeta jau koki pusmetį nebedirba Grožio karalystėje.Ji dabar pati atsidarė savo grožio saloną "Grožio artelė"
Apie Džiujeta aš rašiau prieš kelis psl., man ji patiko.
Na, ziuriu dar Juditos ir Juozuko era nesibaige
teks pagrizti veliau
QUOTE(stilla @ 2008 05 30, 21:09)
Oj Džiuljeta jau koki pusmetį nebedirba Grožio karalystėje.Ji dabar pati atsidarė savo grožio saloną "Grožio artelė"
O kurioj vietoj ta Grožio artelė yra?
idomu, o kaip Judita dazo saknis? esu turejusi tokiu kirpeju, kurios saknu nedazydavo, o dazydavo visus plaukus. bet man nepatiko, kenkia plaukams. o dabar isvis atrodau kaip skarota eglute, daziausi kaune saknis, tai visi plaukai sokoladiniai, o saknys sviesiai karamelines spalvos
taigi, dabar ieskau naujos kirpejos.
QUOTE(Nonka @ 2008 06 02, 10:50)
Grožio artelė yra Taikos pr. pradžioje, kiek pamenu Taikos pr.32.Toks persikinis ar sviesiai rozinis namas, prie pat yra stotelė.Yra iškabinta iškaba"Grožio artelė 313"
QUOTE(Mufasa @ 2008 06 02, 13:24)
idomu, o kaip Judita dazo saknis? esu turejusi tokiu kirpeju, kurios saknu nedazydavo, o dazydavo visus plaukus. bet man nepatiko, kenkia plaukams. o dabar isvis atrodau kaip skarota eglute, daziausi kaune saknis, tai visi plaukai sokoladiniai, o saknys sviesiai karamelines spalvos
taigi, dabar ieskau naujos kirpejos.
Kad Jums mergaitės yra siūlomos ir kitos kirpėjos,o jūs dabar užsiciklinę ties Judita ir Juozuku
Keliais puslapiais atgal yra telefonas kirpėjos-stilistės Ritos, nueik pas ją, suvienodins tau spalvą ir šiaip patars kaip šukuotis. Dažus padaro kiekvienai klientei pagal plauko struktūrą, ten parenka stipresnį ar silpnesnį peroksidą ir panašiai...Jei pasakai,kad nori ryškiai keistis tai pasiūlys vieną šukuoseną, jei pasakysi, kad nenori stiprių pokyčių, tai jų ir nebus
Va vakar buvo viena būsima nuotaka bandomosios šukuosenos darytis, liko sužavėta, nes čia jau buvo ne pirmas bandymas. Dabar patenkinta laukia savo šventės
Kirpėja yra
QUOTE(-ELI- @ 2008 06 02, 17:41)
Kad Jums mergaitės yra siūlomos ir kitos kirpėjos,o jūs dabar užsiciklinę ties Judita ir Juozuku
Keliais puslapiais atgal yra telefonas kirpėjos-stilistės Ritos, nueik pas ją, suvienodins tau spalvą ir šiaip patars kaip šukuotis. Dažus padaro kiekvienai klientei pagal plauko struktūrą, ten parenka stipresnį ar silpnesnį peroksidą ir panašiai...Jei pasakai,kad nori ryškiai keistis tai pasiūlys vieną šukuoseną, jei pasakysi, kad nenori stiprių pokyčių, tai jų ir nebus
Va vakar buvo viena būsima nuotaka bandomosios šukuosenos darytis, liko sužavėta, nes čia jau buvo ne pirmas bandymas. Dabar patenkinta laukia savo šventės
Kirpėja yra
ir kas svarbiausia tai ir kainos yra labai normalios, dažai ir kitos priemonės visos profesionalios ir kokybiškos. Siūlau -pabandyti, nes tikrai,kad patiks 
Kirpėja yra
o kokios tos kainos pas kirpeja Rita? na panasiai, nes yra kirpyklu, kur plauku kirpimas nuo 120lt, man per brangu
QUOTE(Mufasa @ 2008 06 02, 17:46)
o kokios tos kainos pas kirpeja Rita? na panasiai, nes yra kirpyklu, kur plauku kirpimas nuo 120lt, man per brangu 
As ir buvau ta nuotaka, kuriai labai patiko Rita..!