šiai dienai atrodo kad pasitikiu, o kai ateis tas vakaras nežinia, na manau svarbu nesėdėt tuo metu vienai namuose ir nesąmonių neprisigalvoti

QUOTE(la_vita @ 2009 05 14, 17:40)
šiai dienai atrodo kad pasitikiu, o kai ateis tas vakaras nežinia, na manau svarbu nesėdėt tuo metu vienai namuose ir nesąmonių neprisigalvoti 

o as pasitikiu saviskiu ir jo draugais, ir nematu reikalo del ko nerimauti

Musu svente jau praeity...bet kai dabar prisimenu, tikrai nebuvo baisu ir buvau visiskai rami
, prisimenu gerai, kaip su sypsena islydejau is tevu namu vyra, jo geriausia drauga ir savo teti vykti i svente vyksiancia kitame mieste, kur musu namai, o pati lekiau ruostis kita diena busianciam mergsvakariui.
Vyras svente visa nakti, o as su savo saunia kompanija visa diena, visa nakti, va vyrui buvo tikrai neramu, kai pro kavines langa pamate savo busima zmona su kitais vyrukais skraidant.
Sunku buvo jam visa para kenteti, ryte nuo 5 val ieskoti pradejo
ir nesvarbu, kad dalyvavo ir mamos visos ir tetos.
Dar ir dabar sirsta, kad per ilgas mergvakaris buvo.
Bet toks, kokio niekada nepamirsiu, su visomis tradicijomis, daug siurprizu.

mane juokas suėmė kai paskaičiau kiek aistrų dėl nekaltų striptizo šokėjų.
mano vyras baikeris. tai kiekvienas didesnis tūsas, tai savaime aišku aplink pilna *****
bet senai jau išmokau į tai nereaguot.
mano vyras baikeris. tai kiekvienas didesnis tūsas, tai savaime aišku aplink pilna *****

QUOTE(sena niekšė @ 2009 05 18, 00:17)
mane juokas suėmė kai paskaičiau kiek aistrų dėl nekaltų striptizo šokėjų.

nebuvo bernvakario
ir mergvakario nebuvo, nes kai drauge uzsimine apie tai sakau net negalvokit nieko nes as nenoreciau kad jis kazkur tusintuosi, tai manau kad ir jis nenoretu.tuom ir pasibaige.o db jau kitaip galvoju

QUOTE(Mimyyyte @ 2009 06 10, 12:08)
As pasakiau saviskiui salygas- perspek draugus kad kazkokiu snargliniu sokeju nekviestu i tavo svente, kad netektu mums pyktis, lygiai taip pat jis pasake- nenoriu jog tavo mergos suorganizuotu kokios tai grietineles laizyma nuo apsimyzeliu sokeju triusiku
na va taip ir susitarem

na va taip ir susitarem

Nenerimauju, net negaliu pasakyti kodėl

Nu pasitikiu, bet vistiek nerimauju!! Jau kiek kartų kalbėję esam apie neištikimybę, kad jis taip negalėtų, kad abiem tai yra šlykštu, nu bet vis tiek nesveikas mano protas nugali
Mane tiesiog siutas ima, kai apie šokėją pagalvoju, o dar visokie erotiniai masažai tai išvis sukapoti galėčiau