Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro bernvakaris: ar neramina?

As tai neleisciau saviskio ir pati neiciau
Atsakyti
Na as kaip Vyriausia pamerge su savo pabroliu organizuojam paprasta linksma pasisedejima visiems karrtu smile.gif istikro to pageidavo jaunieji... nes jiems nepriimtinas tas dalykas kai jaunaja vaiko per miesta ir juokina visa svieta su kazkokiais zaidimais... Na ir tu sokeju nesbus smile.gif paprasta pasisedejima viso pulko susipazinima. O gal kas turit ir bernystes priesaika... apie mergvakarius tiek daug visko prirasyta o apie bernvakarius nieko nera kaip ir smile.gif tai gal kazkas turit ?? rasykit i az. is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elektraaa @ 2008 11 12, 23:56)
Mes kai tik pradejom draugaut, pasakiau, kad nesuprantu tokiu dalyku kaip "baliai ar tusai" atskirai  schmoll.gif  Esu PAVYDI ir nesuprantu kaip gali zmogus (kuriam su tavim gera, linksma ir kuris tave myli) noret eit kazkur atskirai linksmintis, ypac i kluba, kabaka, o dar jei striptizo sokeja... tai isvis.... Esu pavydi tik Jam, nes is tiesu Jis man labai rupi, nes kiek turejau pries tai bernioku, tai vienodai rode, kur jie eina ir ka jie daro (ir pati nebuvau angeliukas  ax.gif ). O dabar jau 4 metai kai taip gyvenam ir mum gerai  smile.gif  Jei jau labai noretu, kur islekt su draugais, tai isleisciau, bet tik ne pries vestuves..

Manau, viskas priklauso nuo santykiu "ribos", jei abi puses jau taip iprate ir tokie "party" be antros puses - norma, tai manau ir GERAS bernvakaris ne problema. Taciau, jei viskas - atvirksciai, tai kam gadint nuotaika ir pasitikejima pries pat vestuves  g.gif

Mes su vyru visada einam linksmintis visur kartu,ir niekad ne buvo nei kalbos,kad kazkas noretu atskirai pasilinksmint vyriskoj kompanijoj ar atvirksciai.Bet mes neprasem ir nesigylinom i tai,ka mums planuoja draugai.Buvau neseniai drauges mergvakaryje,kur buvo striptizo sokejas,po jo nusiraminau,del savo vyro bernvakario,nes pamaciau ,kaip soko sokejas... biggrin.gif jie tiesiog dirba savo darba,ir tikrai ne tik soka ,bet ir pries jaunaji ar jaunaja isdarineja visokius bajerius,tai dabar tikrai tikiu savo vyru ,kad ne jis ja grabaliojo,o ji pries ji visaip issidirbinejo..Bet pasikalbeje su vyru,susitarem,kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas,nes kaip ten bebutu,man nemalonu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 05 gruodžio 2008 - 10:04
Klausykit, moterytės, liaudies išmintis byloja, kad vyrą, kaip šunį - rekia pamaitint, paglostyt ir kartais išleist pasilakstyt tongue.gif

Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 05 gruodžio 2008 - 13:05
QUOTE(Mertise @ 2008 12 05, 13:55)

Na pries menesi buvo tiek mano mergvakaris, tiek maniskio bernvakaris ir niekam jie zalos nepadare smile.gif maniskiui draugai prigalvojo visokiu uzduociu, vare visi i boulinga, o paskui i kluba-gryzus is savo mergvakario 3 val radau jau ji seniai bemieganti smile.gif
Atsakyti
per vyro bernvakari buvau ramut ramutele, kadangi zinojau, kad bus viskas gerai smile.gif pasitikiu juo ir pasitikiu tais kurie renge jam bernvakari biggrin.gif
Atsakyti
Su saviskiu noretume bernvakario ir mergvakario kartu, t.y. iki vidurnakcio atskirai pasidziaugti laisve, o po to susibegti visiems kruvon...Mergaites visos uz tai pasisako, bet va draugai bernai nori atskirai ir viskas sad.gif maniskis sake jiems kad nori kartu, bet manau taip ir liks neisgirstas...kazkaip neramu daros kad organizuoja jau ka negero sad.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 01 10, 00:51)
Su saviskiu noretume bernvakario ir mergvakario kartu, t.y. iki vidurnakcio atskirai pasidziaugti laisve, o po to susibegti visiems kruvon...Mergaites visos uz tai pasisako, bet va draugai bernai nori atskirai ir viskas sad.gif maniskis sake jiems kad nori kartu, bet manau taip ir liks neisgirstas...kazkaip neramu daros kad organizuoja jau ka negero sad.gif

Tavo vietoj as ir susirupinciau.. unsure.gif jei jau taip.. kas cia per draugai? blink.gif jei jis nori kartu, tai turi atsizvelgt i jo nuomone..! doh.gif 4u.gif tavo vietoj rimtai pasisnekeciau su busimu vyru..
Papildyta:
QUOTE(*zyza* @ 2008 12 05, 13:31)
Klausykit, moterytės, liaudies išmintis byloja, kad vyrą, kaip šunį - rekia pamaitint, paglostyt ir kartais išleist pasilakstyt  tongue.gif

Jei tu savo vyra su suniu lygini tai taip ir daryk! bigsmile.gif
Atsakyti
Čia protingi merginos žodžiai buvo apie paleidimą wink.gif Nereikia vyro laikyti ant pavadėlio trumpo, nes sako kuo trumpesnis, tuo greičiau jie nori nutrūkti smile.gif Svarbu pavadėlis kad būtų tinkamo ilgio mirksiukas.gif
Mes dažniausiai ir švesdavome kartu, į klubus (nors juos lankydavome labai retai) eidavome kartu. Bet niekad nei jis, nei aš jam nedrausdavau susitikti su draugais. išleisdavo mane į draugių susibėgimus, išleidau jį į vyrukų turistini. Pasitikėjau juo, nes puikiai žinojau su kuo važiuoja smile.gif
Bernvakarį ir mergvakarį turėjome atskirai tą pačią dieną mirksiukas.gif Ir jokių blogų minčių neturėjau mirksiukas.gif Nes manau jei jūsų draugystėje jaučiasi pagarba ir pasitikėjimas, antroji pusė niekad nedarys to, kad nenorėtum kad darytš tau mirksiukas.gif Nes prievarta niekas neįsitemps tavo antros pusės į lovą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*zyza* @ 2008 12 05, 10:31)
Klausykit, moterytės, liaudies išmintis byloja, kad vyrą, kaip šunį - rekia pamaitint, paglostyt ir kartais išleist pasilakstyt  tongue.gif

Pasilakstyt reikia butinai - tik svarbiausia, ka jis ten belakstydamas veikia. As ne pries, kai maniskis iseina isgert alaus su diedu kompanija, bet jei per daznai pradeda vaiksciot - tai tenka ir man pasakyt savo nuomone apie vaiksciojimus. Kiekvienas turim savu interesu, bet jei tie interesai pradeda trukdyt kitam - reikia derintis. Juk santuokoj svarbu, kaip galime graziai sugyventi drauge, kad abu butume laimingi, o ne tenkinti tik vieno is sutuoktiniu poreikius, na kad ir lakstyti biggrin.gif
Atsakyti
paranojikes lotuliukas.gif
Atsakyti