Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro bernvakaris: ar neramina?

o mano MB tokių dalykų nemėgsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 03 31, 20:40)
o mano MB tokių dalykų nemėgsta smile.gif

mb irgi nelabai.
bet,, mb nernvakari organizuos jo draugai. o jie tai darys pagal 'savo suvokima' biggrin.gif bet as kazkaip is to problemos nedarau... smile.gif
Atsakyti
Daryti bernvakari ir mergvakari tam paciam bare tik prie atskiru staliuku schmoll.gif Taj tada visi geriau kartu susirenka ir pasitusina mirksiukas.gif As taj zinau kad maniskiam draugai suorganizuos gera bernvakari,ir man nieko cia baisaus kad bus ta sokeja ar jos nebus.As MB pasitikiu ir tikiu,kad nieko blogo jis nepadarys smile.gif O susitarti su MB del to ar ano,nelabai logiska,nes pavyzdziui nei as nezinau ka man panos organizuoja(taj laikoma didele paslaptim),o ir MB tikrai nezino ka jam organizuoja,bet sako kad bus linksma thumbup.gif As labai laukiu,nes manau kad faina kartais vienoms panoms pasilinksmint ir to reikia,o ir bachurams vyriskoj kompanijoj pauliavot i nauda thumbup.gif
Atsakyti
Na as tai irgi nesuprantu kas temos autore konkreciai neramina? g.gif Taigi ka bedarytu draugai viskas nuo TB priklauso. O kad ten paziures i ta sokeja tai tikrai nieko neatsitiks irnesakyk.gif
Mano MB buvo draugo gimtadieni kur striptizo sokeja buvo, tai gryzes dar papasakojo viska ir kad jam slyksti boba ji pasirode lotuliukas.gif Tai ir dabar nezadu as cia tartis lai daro tie draugai ka tik nori irnesakyk.gif
Atsakyti
Gerai pasakyta thumbup.gif Kai as savo brangiajam replikavau apie bernvakari, tai sakiau su ironija "jei bus prostitute, tai apsauga pasirupink". tai jis mane durnele isvadino smile.gif Kaip jau minejo Indrosele, ne nuo draugo, o nuo vyro viskas priklauso: nepatiks - neis ir nedarys. patiks - ir vedes gali daryti ta pati. O kad nepamirs jis bernvakario, tai gerai - tokie dalykai ir neturi pasimirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vita_uk @ 2008 03 31, 15:32)
blush2.gif
Na, kad bus tos sokejos ar nebus, nieko labai bloga gal ir nera...  tongue.gif  O saknys viso sito tuno nuo seniau. Ta prasme as labai nemegstu jo, galima sakyt,i geriausio draugo.  schmoll.gif  O aisku bernvakari organizuos jis. Jis man ir nelabai prijaucia, kartais uzmeta, kad as lyg "slagbaumas" aceit per MANE maniskis maziau laiko praleidzia su draugais ir t.t. nors as tikrai jam nedraudziu ir nieko tokio nesakau, jis pats mieliau laika leidzia su manimi. Tai va, tas dragas mano, kad as "stabdau" ir t.t. Jis ne karta lyg juokais sake, kad sito bernvakario maniskis neuzmirsis bus taip ir taip...  verysad.gif  zinau, kad erzina mane  blink.gif  ir manu, kad jam pavyko...

šiaip tai man keista kaip vyro geriausias draugas gali tavęs negerbti. Aš tiesą sakant tokio dalyko nepakęsčiau, MB manau irgi tokį draugą pastatytų į vietą g.gif

QUOTE(mg* @ 2008 03 31, 21:20)
tiesa, del tu susitarimu, kas mergvakiariuose / bernvakariuose bus ar nebus..
juk ne jus organizuosit mirksiukas.gif maza ka jusu drauges suorganizuos, ir ka jo draugai suorganizuos ...

tiesa, ne mes organizuosim, bet organizatoriam juk galima pasakyt kad nenorim to ar ano? Juk geriau jau taip nei tūso eigoje nemalonumai. Tuo labiau striptizo šokėjai kainuoja tikrai ne tokius jau mažus pinugus, tai geriau iš karto pasakyt kad neleistų be reikalo pinigų jei to nesinori. Nematau čia problemos. Mūsų draugai supratingi ir manau atsižvelgtų į mūsų nuomonę.
Aš beje pasakysiu kad nebūtų užduoties eit ir pardavinėt žmonėms prezervatyvus visokius. Geriau jau pati prisidėsiu pinigais prie mergvakario, bet man tokia užduotis nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
labai teisingai pasakyta, maidala drinks_cheers.gif Gryna nepagarba nuotakai toks busimo vyro draugu elgesys...O dar po to tokie dalyvauti mano vestuvese g.gif Neleisciau lotuliukas.gif O del mergvakario as pati pasakiau savo mergaitems, kad nebutu jokiu nesamoningu gatveje kabinejimusi, aprangos kaip k... ir pan. Jau man taip durnai atrodo gatveje besikabinejancios (dazniausiai pusgirtes arba girtos) panos, apsirengusios kokiom nors prisegamom kojinem, zuikuciais ir kt. kvailais apdarais... doh.gif Nesu kokia nors konservatore, bet pastaruoju metu paskutinis vakaras pries vestuves atrodo kaip koks spektaklis... kas ka perspjaus, kas padarys didesne nesamone, kas drastiskiau pasielgs...absurdas... doh.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu Blondy drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man tai linksma kazkokias durnas uzduotis atlikinet butu mirksiukas.gif Uztat laukiu labai mergvakario bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondy @ 2008 04 01, 14:26)
labai teisingai pasakyta, maidala  drinks_cheers.gif Gryna nepagarba nuotakai toks busimo vyro draugu elgesys...O dar po to tokie dalyvauti mano vestuvese  g.gif Neleisciau  lotuliukas.gif O del mergvakario as pati pasakiau savo mergaitems, kad nebutu jokiu nesamoningu gatveje kabinejimusi, aprangos kaip k... ir pan. Jau man taip durnai atrodo gatveje besikabinejancios (dazniausiai pusgirtes arba girtos) panos, apsirengusios kokiom nors prisegamom kojinem, zuikuciais ir kt. kvailais apdarais... doh.gif Nesu kokia nors konservatore, bet pastaruoju metu paskutinis vakaras pries vestuves atrodo kaip koks spektaklis... kas ka perspjaus, kas padarys didesne nesamone, kas drastiskiau pasielgs...absurdas... doh.gif

drinks_cheers.gif

dažnai tenka praeit per senamiesti šeštadieniais ir su MB, tai tokiu iki kaklo prisižiūrėjus ir mergų ir bernų irtutėlių. Bernai girti tai šiaip durnai atrodo, o mergos tai kaip rašai kaip "K", o jei tos "K" su bešviečiančiais celiulitais iš tolo ir pagurkliais (nieko neturiu prieš negražius žmones reikia tik mokėt apsirengt) tai atrodo tiesiog apverktinai.

ir apskritai tai nesuprantu tokių prasmės... tradicijos ir viešai atrodo lyg nuotakos/jaunikiai sugulovo/-ės paskutiniai nakčiai pieš vestuves ieškotų. Toks įspūdis iš šalies pažiūrėjus. Nesu dalyvavus nė vienam mergvakarį, nei geram nei blogam, bernvakarį juo labiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Niu taip, teisingai sakot, viskas nuo maniskio priklauso, o as juo pasitikiu smile.gif vadinasi nera ko nerimauti smile.gif tongue.gif
Atsakyti
o as tiesiog nenoriu sawo mergwakario.. as esu gan ramaus budo.. ne klubine.. tai neisiwaizduoju kad tas mergwakaris man gali patikti... o jei Mb draugai jam iskels bernwakari, tai ka padarysi.. lai eina ax.gif tik aisku proto ribose
Atsakyti