Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro bernvakaris: ar neramina?

mano vyro bernvakari ruos jo pusbrolis(mergisiu ,mergisius)ir dar ten viena sdarugelis bus is tos operos,kur paskui sijonus laksto,bet nebijau smile.gif gal ir sugalvotu kokia K nusamdyt,kad dviese pabendarutu doh.gif bet tikrai pasitikiu vyru.o be to bus jo brolis,labai rimtas,32metu,pries alkoholi ir pan.tai nepauliavos nei vienas manau smile.gif
Atsakyti
man buvo kiek neramu

bet kai sužinojau, kas dalyvaus ir kur viskas vyks, tai supratau, kad MB negaus net striptyzo šokėjos, jau nekalbant apie "paskutinį pasilinksminimą" hihihi.gif
Atsakyti
Maniskis is vis nenori bernvakario, tai as pati parasiau keliu jo draugu, kad ka nors suorganizuotu.. 4u.gif kad pasijustu ir jam svente 4u.gif Tik susitarem, kad nei pas mane nei pas ji nebus strip sokeju.. nei as noriu kad ten kokia raitytusi aplink ji, nei jis to nori.. smile.gif Nera juk tokios taisykles, kad per mergvakry/bernvakary turi butinai but striptizo sokejai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 05 25, 16:55)
Maniskis is vis nenori bernvakario, tai as pati parasiau keliu jo draugu, kad ka nors suorganizuotu..  4u.gif  kad pasijustu ir jam svente  4u.gif  Tik susitarem, kad nei pas mane nei pas ji nebus strip sokeju.. nei as noriu kad ten kokia raitytusi aplink ji, nei jis to nori..  smile.gif Nera juk tokios taisykles, kad per mergvakry/bernvakary turi butinai but striptizo sokejai..  smile.gif

tikrai nera smile.gif

maniskis tika praejes, jo buvo ta pati vakara smile.gif tai tiek mes, tiek jie blaskesi po kabakus, viename net susitikom, susimirksejom ir issiskyrem biggrin.gif
ju vakaro akcnetas - paint-ball'as biggrin.gif (tik su lazeriais, o ne dazu kamuoliukais).
o siandien ivyko pratesimas - mb buvo nuveztas i kyviskes ir soko su parasiutu smile.gif

kazkoks ten striptizas tarsi ir buvo penktadieni, bet klube, tai suprantu siaip fone kazkas ten 'raites' ir tiek biggrin.gif specialiai nieks nieko neuzsakinejo..
nu kad ir uzsakytu... ot ne dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 05 25, 18:32)
tikrai nera smile.gif

nu kad ir uzsakytu... ot ne dzin biggrin.gif

Man tai ne dzin.. unsure.gif nenoreciau unsure.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
as noriu tik vieno,kad mergvakaris/bernvakaris ta pacia diena vyktu ax.gif nes nenoriu viena namuose laukti ir nerimauti.o kai selsim abudu,nebus laiko fantazuoti,ka jis ten daro ir pan. tongue.gif isvis manau ta diena tureciau gerai pasitusinti merginu,jis vaikinu kompanijoj,o ne i kitus bernus/mergas ziuret.Bet aisku vistiek kazkokia intriga yra,smalsu!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
man tai tie striptizo sokejos ir sokejai jau kazkaip nuvalkiota...nepykit ax.gif as visai nenoreciau,man neidomu,mano vyrui taip pat.ne,as ne kokia 40mete,bet siap kazkaip neidomu man tai.yra ir kitu pramogu.o jei vyrui ir soktu,lai soka smile.gif
Atsakyti
O musu bernvakaris / mergvakaris tik pries akis.. bet jau nerimauju.. man nepatinka ta mintis, kad mano busimam vyrui "kazkokia" uzpakaliu kraupys pries nosi.. aggressive.gif cray.gif be to ta "kazkokia" nori uzsakyti jam draugelis, kuris daznai naudojas jos paslaugomis..

man irgi striptyzo sokejo visiskai nereik.. ir ne del to, kad as buciau kokia sene, paprasciausiai toks mano poziuris i visus siuos dalykus.. unsure.gif
Atsakyti
Musu mergvakaris/bernvakaris irgi dar pries akis! smile.gif Gal del to as dar visai nebijau bernvakario!Ir dar nelabai seniai man draugas pasakojo kaip jie svente draugo bernvakari - pirteleje, vyriska kompanija be jokiu striptizu, tai manau ir jo bernvakaris panasus bus! smile.gif
Atsakyti
nu mano vienam pažįstamam draugai per bernvakarį prostitutę užsakė blink.gif KUo tai susiję su santuoką? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 08, 20:52)
nu mano vienam pažįstamam draugai per bernvakarį prostitutę užsakė  blink.gif  KUo tai susiję su santuoką?  blink.gif

As tokius "draugus" nuo laiptu nuleisciau.. toks jausmas, kad santuoka - tai kalejimas.. ir kad noris is jo istrukt.. Nejau jie nesupranta, kad po tokio "vakarelio" galejo zmogui gyvenima sulaizyt .. jei jaunoji suzinotu... g.gif blink.gif unsure.gif
Papildyta:
O del musu BV/MV jau nebesijaudinu.. pasisnekejau su MB ir viska issiaiskinom, kaip ir kas.. dbr esu rami ax.gif tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 08, 20:52)
nu mano vienam pažįstamam draugai per bernvakarį prostitutę užsakė  blink.gif  KUo tai susiję su santuoką?  blink.gif

Nu as tokius draugus... triniti.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif As tai kazkiek pergyvenu, nors saviskiu visai pasitikiu, bet vyrai ir alkoholis nelabai koks mix'as... Zinot kokiais ereliais pasijunta tada... dirol.gif O ir draugai gi nores pakist kokia kutvela... g.gif

P.s. nor as MB pripasakojau kokios jos nesvarios, kad jas visi ten ... smileysex.gif ir nezinia kokiu "dovaneliu" gali prisirinkt.. schmoll.gif
Atsakyti