kol buvo kudikis tai jam miegas geriausias draugas buvo o pakui didesnis uzmigdavo pats, kartais vakare susikibdavom rankytem dabar miega savo kambary, paguldom ir uzmiega su kokiu suniuku pliusiniu
Pas mus irgi sita beda turbut aktualiausia... kad mazyle uzmigtu ja reikia supti pagalveje, jos lovyteje, musu lovyteje, glostyti pilvuka, nugaryte ar kojytes.. zodziu visas ritualas...
Nieko jie anksčiau nenori Mažių į daržeį keiu septintą vaandą, nors savaitgaiais miega iki devynių. Bet vakare bet kokiu atveju iki vienuoiktos duodasi
1.5m
Siandien neseniai atsisedo man ant keliu(kol rasau cia.. ),apsikabino,prisiglaude,galvyte atreme..-jau saldziai miega .Pernesiau i lovyte ir toliau cia rasineju
1.5m
Siandien neseniai atsisedo man ant keliu(kol rasau cia.. ),apsikabino,prisiglaude,galvyte atreme..-jau saldziai miega .Pernesiau i lovyte ir toliau cia rasineju
Aš lovelę prisistumiu vakare prie savo lovos tada aprengiu pižamą pavalgo MP ir bandom užmigti. Jei būna pavargusi pati pasiimtą tiūtį ir atsigula savo lovytėj. Na jei nelabai nori miegelio tai tenka pavargti, nes ji tai sėdasi, tai stojasi, o mes vis guldom. Dieną dažniausiai ant mano pilvo užmiega.
su asarom, klykimais. nes tik pora savaiciu, kai negauna MP, tai protestuoja. bet kelias minutes taip buna ir uzmiega. dar kartais kisa rankyte pro lovyte, kad palaikytum.