Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Vienoje knygoje skaičiau, kad ir savarankiškai užmigti vaikutį reikia išmokyti. Tai mums paprasta atrodo, o jam ne. Todėl ir naktį prabudęs reikalauja mamytes, nes tik su ja moka užmigti. Bent jau, manau, pas mus mažoji manęs reikalauja būtent dėl tos priežasties, nes praktiškai nuo gimimo taip gaudavosi, kad vis aš ją užmikdydavau - arba supdavau, arba nešiodavau, nes labai nerami buvo. Tai ir dabar dar kažkiek vargstam. Bet nieko, lovą šalia pasistačiau, naktį ją paglostau, pasakau, kad viskas gerai, mamytė šalia, myliu ją... ranką duodu ir taip kartu vėl užmiegame.
Nesijaudink, klkarali, ne vieni jūs tokie ax.gif
Atsakyti
Aš apsikabinu, padainuoju porą lopšinių ir užmiega, kartais reikia daugiau dainų biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas pasidarė kad paskutiniu metu mano mažiukė prastai miegučių eina daryt. Tiesiog kol užmigdai tai siaubas. Blaškosi, sukinėjasi lovytėje, tai pasimi ant rankų pradedu supt, bet ilgai negaliu nes cp siūlę tempia. Na bet per didelius vargus vistiek užmiegam. Ir naktimis prabunda dažnai, duodi arbatėlės ir vėl miega. Gal dantukai sakau? g.gif
Atsakyti
iki kokių 1,10 mėn neužmigdavo viena, reikėdavo jei ne šalia atsigulti, tai nors kur nors netoli būti, gulėti, ar sėdėti... bet vėliau po truputuką vis toliau sėsdavausi, ar ale trumpai išeidavau iš kambario ir palikdavo miegoti viena, paskui man mokslai prasidėjo, tai vis sakydavau, kad man pamokėles reikia ruošti, o jai miegoti, tai va taip ir priprato viena miegoti ... tuom dabar džiaugiamėsl.... mirksiukas.gif
Atsakyti
paguldau ,uzdarau kambario duris pora min ir vaikas miega thumbup.gif
Atsakyti
O mes paguldome, ijungiame maza sviesele ir labanakt, suneli. thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klkarali @ 2008 11 17, 14:54)
paskaicius susidare ispudis kad daugumai labai graziai uzmiega  g.gif  musiskis niekaip vienas neuzmiega, vartosi, stojasi, krenta ir taip nnn kartu.  niekaip negali vienas  doh.gif  ir nakti prasosi kad pamigdytum jei prabunda, zodziu su miegu vienas vargas smile.gif

Tas pats ir mums.. ax.gif
Atsakyti
nuo 9men paguldom i jo lovele duodam pienelio ir iseinam is kambario isgere piena pakviecia mus paduoda bonkele ir uzmiega bigsmile.gif
Atsakyti
Pietuku miegelio uzmiega pati, o vakare turiu kartu guleti, kartais net kokia valanda krapstineja mane, ropsciasi ant manes ir visai isiduksta. Tokiu atveju ir asaryciu sulaukiam.... g.gif. O siaip greit uzmiega kai anksciau keliames ryta.
Atsakyti
tikrai sunku mamytem, kurios taip su vaikuciais kankinasi del miegelio. vaikai skirtingi, reik tik savo migdymo buda atrast. dar paguoda, kad auga tie musu neklauzados, tad viskas praeis. linkiu visom kantrybes 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Man taipbuvo su pirmu suneliu.Naktimis keldavosi po 2-9 kartus,o ir dienom kol uzmigdydavau tai ir pati pavargdavau.Bet viskas susitvarke nuo 2.5metu,kai isdygo visi dantys,vaikas pats pradejo vakare migdytis ir ismiegodavo visa nakti.O kiek mes pries tai nervavomes,turbut apejom visus imanomus gydytojus ir nieko nerado.Paprasciausiai musu vaikis buvo nemiegalius biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai sunku, prisimenu ir as tas dienas. doh.gif Bet jau dabar galiu atsipusti. Isbandziau ta metoda, kai palieki vaika lovyteje ir iseini. Suneliui metai ir beveik menuo, budavo taip kad, pries miega po kelias valandas ant ranku pranesioji, prasupi ir nieko, kaip neuzmiega, taip neuzmiega. Na o dabar, (labai nenoriu girti) jau antras menuo kaip pats savarankiskai uzmiega. Zinoma pirmom dienom buvo visko, ir asrau, ir rekimo. Galiausiai pradejo manipuliuoti smile.gif , parekia, parekia ir klauso ar ateisi pas ji. Zinoma skauda sirdi, kai mazylis kitam kambary virkauja, bet nebezinojau ko kito imtis, ir galiausiai tai pasitvirtino, reikejo tik truputelio kantrybes. thumbup.gif . Dabar kartais pries miega pakalba (savo kalba zinoma biggrin.gif ) arba is karto uzmiega. thumbup.gif . Kantrybes visoms 4u.gif
Atsakyti