Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

QUOTE(ADREV @ 2011 01 08, 17:16)
nu ne anksti, netgi velai .gulames pusia vienuolikos o uzmiega pusia pirmos, kartais ir pirma,bandziau pietu neguldyti, kad anksciau uzmigtu, tai uzmiega pusia devyniu vakaro ir dvylikta atsibunda doh.gif siaubelis doh.gif reikia iki tryju nakties su ja zaisti, tai dabar migdau pietu, atsibunda apie sesta vakaro ir nakciai migdau vienuolikta doh.gif VA TAIP - BAISU verysad.gif

na mes jau tokiu ritmu gyvename gal nuo 1.9 men. mieogt dienos miegelio eina apie 14.30-15 val. keliasi apie 17-17.30-18 val. vakare miegoti irgi 23-23.30. o mums jau greit 3 metai. taip ir kankinames, viena namiega ne uz ka. kol kas tie budai atpratinimo, kad salia sedet savo reikalais nepadeda, nes milijona kartu prasys, kad atsigultum. dar padainuot reikia, nugara pakasyt, apsikabint. jei labai pavargus tai bent salia gulet apkabinus. ir is ryto atrodo turetu miegoti geriau, bet keliames apie 8-8.30.
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 01 08, 17:16)
nu ne anksti, netgi velai .gulames pusia vienuolikos o uzmiega pusia pirmos, kartais ir pirma,bandziau pietu neguldyti, kad anksciau uzmigtu, tai uzmiega pusia devyniu vakaro ir dvylikta atsibunda doh.gif siaubelis doh.gif reikia iki tryju nakties su ja zaisti, tai dabar migdau pietu, atsibunda apie sesta vakaro ir nakciai migdau vienuolikta doh.gif VA TAIP - BAISU verysad.gif

o kodel taip velai atsibunda g.gif ,ilgai miega ar velai gulat,zinoma jei pabunda taip velai,tai vakare sunku uzmikti,reikia dienotvarke pareguliuoti,paprastai geriausiai vaikai uzmiega apie 13 valanda,pamiega 2-3 valandas,ir iki naktinio miego gaunasi didesnis laiko tarpas,tada vaikutis buna pavarges ir greiciau uzmiega
mano sunelis ryte keldavosi 8-9 valanda,pietu visada eidavo miegoti 13 valanda,miegodavo 3 valandas,kartais ir ilgiau,vakare 21 valanda guldydavau ,paskaitydavau pasakele ir isikibes i ranka uzmikdavo,beveik visada orentuodavaus pagal valandas,nuo rytinio miego iki pietu preidavo 4 valandos,nuo pietu miegelio iki naktinio 5 valandos,tai nakties miegelis 10-12 valandu ir labai puikiai mums sekesi,pietu nustojau mikdyti nuo 6 metu,nes ejo i paruosiamaja mokykloje,jei pamiegodavo pietu ,tai vakare iki 23 valandos negaledavo uzmikti,ir nakties miego gaudavosi tik 7 valandos ir sunku ryte prikelti,tai miegoti guldydavau 20.30valanda,21 jau miegodavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 30 liepos 2011 - 05:31
Mokinu uzmigineti pati. Kai jau nori migucio, pguldau, apkloju, duodu vandenuko atsigerti, buckiu, ijungiu zvaigzdute-migduka susitariu, kad paliulins pats ir iseinu. Jei ko prireikia, kviecia mane. Jau 3 d kai taip uzmiega tiek pietu, tiek vakare. thumbup.gif
Atsakyti
Mano berniukas tai iki 1,6 m. pats lovytėje užmigdavo be problemų, bet vieną kart kai sirgo buvo atvažiavęs mano senelis, tai su juo ir miegojo, nes vaikas jį vesdavosi kartu miegot mirksiukas.gif
Kaip įprato tada kad su juo kažkas pagulėtų ir pamigdytų tai iki šiol turiu gulėt ir vaidint kad miegu, kitai niekaip...
Nuo vakar pradėjau pratint, kad vienas miegotų, pasitiesiau antklodę jo kambary ant grindų ir atsiguliau ne su juo lovoj, o šalia. Pasakiau, kad mama pamiegos čia. Vakar užmigo pasidairęs ar mama tikrai ten miega, žiūrėsim kaip toliau seksis blush2.gif
Atsakyti
Mano grazuolei beveik 1,5m. Kiekviena vakara buna nusiprausiam, pasikeiciam pampersa, apsirengiam pizama, ateinam teciui bucki duodam, pamojuojam. Paguldau i lovyte, i rankas meskuti ir zuikuti duodu, pabuciuoju, parodau ate, taip atsisveikinam ir iseinu is kambario, uzdarau duris. 90% uzmiega be jokio garso, kartais dar pasneka pati su savim 15min, bet jau cia retai buna.
Savo lovytej ji miega visada nuo 3men, o savo kambaryje nuo 9men.
Atsakyti
mano 3 m sunelis nusimaudom, issivalom dantukus, jis issirenka pasaka, tada su teciu eina skaityt, nes mes dar turim maza sese, paskaite pasaka, uzgesina sviesa ir labanakt. aisku buna dar kartais atsikelia kokius 2-3 k tai ant puodo, tai atsigert, bet migdosi pats.
Atsakyti
Maniškė ir dieną (jei namie, o ne lauke), ir vakare užmiega tik su ( . ) ax.gif 4u.gif Nelabai įsivaizduoju,kaip reiks pripratinti užmigti pačiai..
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 10 29, 23:11)
Maniškė ir dieną (jei namie, o ne lauke), ir vakare užmiega tik su ( . )  ax.gif  4u.gif Nelabai įsivaizduoju,kaip reiks pripratinti užmigti pačiai..

drinks_cheers.gif tas pats ir pas mus 4u.gif
Atsakyti
O pas mus nera jokiu ritualu ir uzmiega taip pat kaip diena taip ir vakare. Tik dienotvarke keista, vis dar kaip leliuko... dabar 11 men. ir 2 sav., bet ryte pabudus kokia 8 val. eina miegot po poros val, vel pamiega kokias 1-2 val. ir vel pabuna pora valandu ir vel miegot... o nakciai uzmiega apie 7-8-9-10-11-12 val...nera grieztai... tik tas ritmas vis yra. Siandien uzmigo 19 val. naktiniu miegu. Naktinio miego skirtumas tik tas kad valgo mano piena... pradeda verkti ir gavusi (.) valgo valgo, kol atsoka, tada ciulpuka burnon isideda ir dedu lovelen. Taip nakti valgo nuo 2iki 5 kartu... o diena paguldau lovelen, ji ten sukiojasi, sukiojasi kol uzmiega...kartais labai reikia lopsines, tada jungiu is youtubes...taip gaunasi kad diena pamiega kokius 3-4 kartus.
Atsakyti
Suneliui 1metukai, 1 men, ivairiai uzmiegam.Dienos metu dazniausiai reikia panesioti, paniuniuoti, kartu su ciulptuku.Vakare po MP, apsikabinu, paglostau, paniuniuoju lopsine, dazniausiai to uztenka.Kartais ir panaesioti prireikia. blush2.gif Na, maminukas mano labai maziukas. Galvoju kaip reikia ismokinti pati uzmigti, jeigu reiktu eiti i darzeli, taigi ten niekas nenesios pries miega g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samba10: 06 lapkričio 2011 - 19:50
Pamaitinu ir guledamas salia manes uzmigdavo, dabar jau paguldau i lovyte ir glostau galvyte kol uzmiega, jei palieku viena stojasi is karto ir sokineja lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati uzmiega lovytej wub.gif
Atsakyti