Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Maniskis 2 metu bernas. Pietu miego pries kokia savaite visai atsisake (nei pats uzmiega, nei man ji leidzia uzmigdyt, rekia, muistosi, raitosi). Su naktiniu miegu ta pati problema, irgi noretu atsisakyt... doh.gif jau kelias savaites kiekviena vakara pykstames del ejimo miegoti. Galvojau, jei leisiu nemiegoti diena, vakare pats lengviau uzmigs, bet, ziuriu, kad kuo toliau, tuo baisiau. Baisiausia, kad mano nervai tuoj neatlaikys...pasiskundziau, ir mano kukuliukas savo lovytej tik ka uzmigo pats biggrin.gif ateisiu dazniau pasiskust biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ritualai tokie, kad nusiprausia, atsigeria pieniuko, truputi pasiziuri tv ir guldau i lovele.
Atsakyti
su dukrytes uzmigimu niekada neturejau bedu smile.gif uzmiega pati be jokiu problemu smile.gif vakare svarbiausias mamytes ir tetuko buciukas pries miega wub.gif sis ritualas mums trims yra labai ypatingas wub.gif
Atsakyti
mano mergyte pietu miegeli miega tik lauke (iprato nuo gimimo), tai pasupu vezime ir uzmiega, o nakciai nusiprausiam, apsirengiam pizamyte, pasako visiems ate, guldau i lovele, ji isgeria misinuka ir dazniausiai uzmiega, arba dar reikia jai palaikyt rankyte, kartais ja apkabint
Atsakyti
O maniskis bernuzelis uzmiega su pieno buteliuku arba po pasimuistimo kokia valanda nuluzta ax.gif
Atsakyti
Mums be galo padeda lopsines...labai migdo wub.gif o su nesiojimu-supavimu, visaip, kartais reikia paciuciuot, o kartais paguldzius i lovyte pats uzmiega...kaip kada ax.gif
Atsakyti
Parodo, tėčiui, sesei, broliui ate, gauna buteliuką pienuko ir išgėręs užmiega, jei ne tai pasimuisto pašneka lovytėj ir užmiega, retais atvejais reikia mamos ar tėčio artumo ir pasūpavimo wub.gif
Atsakyti
megstamiausias ritualas isivalyti dantukus , nusiprausti, apsirengti pizamas ir i lovytes wub.gif
Atsakyti
Gal galit patart kaip uzmigdyt be filmuku? Ji priprato, net nepastebejau kada uzmigti pries tai gera valanda ziurint skirtingus trumpus filmukus. Jei bandau knygutes ar pasakas sekt tai rekia, kad nori filmuku verysad.gif 1,8 men amziaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolumbija: 30 lapkričio 2011 - 00:03
Paguldau, paniuniuoju ką nors ramiai, duodu po žaisliuką ir palieku.
Atsakyti
Nusiprausiam, sisiu i puoda padarom, apsirengiam pizamyte, pampi, isgerem kefiriuko kelis gurksnius, atsibuciuojam, pasimam soskiuka, karvyte su kuria nuo gimimo miega ir i lovyte.Kol uzmiega palieku neryskia sviesyte vos vos tokia wub.gif Uzmiega nakties miegui greitai, bet prastai nakti miega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 10 29, 20:11)
Maniškė ir dieną (jei namie, o ne lauke), ir vakare užmiega tik su ( . )  ax.gif  4u.gif Nelabai įsivaizduoju,kaip reiks pripratinti užmigti pačiai..

ir pas mus tas pats doh.gif
Atsakyti
Nu skaitau ir stebiuosi, kokie saunuoliai jusu vaikuciai 4u.gif , nu maniske, ipratus su mumis miegot, vakare einam nusipraust, paskui su teciu isgeria pienuka,paskaito knygutesmo kai as jau ateinu i kambari,abu miega biggrin.gif , o kai bandau panelyte perkelt i jos lovyte, prabunda ir nenori i ja, o jei pavyksta, tai tada nakti atkeliauja atgal doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti