Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko migdymo ritualai

Sveikos, mes ir diena ir nakti migdomes tik su (.) Aisku jau noretusi kitaip, bet mazius nieko nenori. Taip jau iprates. Tetis kai bivo mazesnis , tai pamigdydavo ant ranku, vezimuke, o dabar kai paaugo tai gulasi i lova ir kviecia mane. Tai zenklas - duok pienuko ir miegosiu. Nenori nei dainu, nei glostymu, mylavimu - viska stumia, geriausias draugas (.) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2013 03 03, 08:29)
Sveikos, mes ir diena ir nakti migdomes tik su (.) Aisku jau noretusi kitaip, bet mazius nieko nenori. Taip jau iprates. Tetis kai bivo mazesnis , tai pamigdydavo ant ranku, vezimuke, o dabar kai paaugo tai gulasi i lova ir kviecia mane. Tai zenklas - duok pienuko ir miegosiu. Nenori nei dainu, nei glostymu, mylavimu - viska stumia, geriausias draugas (.) doh.gif

mano mazasis vaikelis kol kas irgi uzmiega tik su (.), tada einu pas vyresnele , paskaitom pasaka, paguliu salia, ir tik po situ ritualu bunu laisva smile.gif
Atsakyti
Pakaitomis su vyru kas vakara migdome po viena mergaite, su didziaja -pasaka arba koks ramus zaidimukas, labanakt, buckis ir eini is kambario, su mazaja knyguciu vartymas (pasakos jai isvaiko visus miegus), plepejimas, palaikymas uz rankos. glostymas kol uzmigs (sito seniau nereikejo, dabar atsirado poreikis), vis pasitikrina ar visa jos miego atributika lovyteje-buteliukas, zaislai, pagalvele sone. Diena mazoji pati pavargsta ir uzmiega kur nori- ant kilimelio, sofos, uzklojama ir toliau miega, jei neuzmiega- i lovyte pabuti tyliai su zaisliukais, dazniausiai uzmiega. Idomumas tame, kad didzioji eina miegot anksciau uz maze, jai 9 vakaro jau akys merkiasi, pati i lovyte nori, o mazes jei nemigdytume tai ir iki kokios pirmos nakties aktyvi butu, uzmigdyti 9 vakaro net nesvajoju.
Atsakyti
Migdomės kartu lovoj, pastarąsias dienas užmiega pats, nebereikia MP thumbup.gif Planuoju atšilus orams, migdyti lovytėje..
Atsakyti
Mergytei 1,8m tai užmiega mūsų lovoje, nebemigdom, nebereikia pienuko. Pasiima aviuką ir meškiuką ir užmiega pati smile.gif (tuk tuk tuk į medį tris kartus)
Atsakyti
atsigulu salia ir dainyoju lopsine
Atsakyti
Užmiega tik ant rankų wub.gif
Atsakyti
Nuo 1 metų ir 3 mėn, įsigijom normalią vaikšką lovytę, tai nuo tada pradėjom vakarinius ritualus. pradžioj pati šalia atsiguldavau, po to užteko, kad aš savo lovoj, ji savo. Ir dabar kuo puikiausiai viena pati užmiega. Paguldau, pasibučiuojam, myliu-myliu padarom ir labanakt. Palieku šiek tiek šviesos kambary, kad nebijotų, dar pakalba ji, padainuoja ir užmiega smile.gif
Atsakyti
Mums 1,7 metuku, užmiegam tik linguojami 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
mum 1,5 men ir mes dazniausiai uzmiegam prie (.) retais atvejais pats uzmiega smile.gif
Atsakyti
Uzmiega pati, kartais rekia salia paguleti, nugara pakasyti, o kartais uztenka armijos zaislu i lova smile.gif
Atsakyti
Maniskei 1.5m., tai pradzioj i vonia, dantu valymas, prausimasis, kokius du kart i savaite rimtesnes maudynes. Po to persirengimas pizamyte, knyguciu skaitymas. Ir padedam i jos lovyte, labanaktis, paglostom ir iseinam. Diena panasiai, kartais pasiubuoju minute, padainuoju. Bet uzmiega bet kuriuo atveju.
Atsakyti