Aš ir vieną ir kitą vaiką niekada nemigdžiau, nenešiojau. Pienas, lovytė, labanakt ir išeinu išjungus šviesą. Sunku iš pradžiu, bet neatpasakojamas palengvinimas vėliau.
Aš labai trumpam paimu ant rankų, pasupu ir pamurmuliuoju "a-a liuli, katinelis guli
. Padedu į lovą, duodu pieną, paskaitau pasaką (nu čia labiau vyresnėlei, bet ir mažiukas paklauso), paskaičius pasaką kiekvienam po butuką, priglaudžiu, pasaku labanakt, išjungiu šviesą ir ušeinu. Nuo to momento jau laisva 
Aš ir vieną ir kitą vaiką niekada nemigdžiau, nenešiojau. Pienas, lovytė, labanakt ir išeinu išjungus šviesą. Sunku iš pradžiu, bet neatpasakojamas palengvinimas vėliau.
musu kavlieriui jau 1.8m,bet vis dar miega su mumis lovoj.tai kiekviena vakara i vone lengvai nusiprausiam,uzsidedam pampi,pizama ir butinai buteliukas misinuko,uztenka salia paguleti ir pats uzmiega.
Mums jau 2 metukai , uzmiegame tik su MP, net tetis nesugeba niekaip uzliuliuoti.
QUOTE(vilka11 @ 2013 03 28, 15:51)
Mums jau 2 metukai , uzmiegame tik su MP, net tetis nesugeba niekaip uzliuliuoti.
mums 1 metai ir 9 mėn., lygiai tokia pati situacija, užmiega tik su MP....
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 28, 17:02)
mums 1 metai ir 9 mėn., lygiai tokia pati situacija, užmiega tik su MP....
Išjungsit MP, užmigs ir be to
Maniškė su MP baigė kaip tik 1 metų ir 9 mėn., bet vis dar reikalingas "pavaduotojas" buteliukas, prieš miegą susiurbia visus 150 ml ir būtinai nori užmigti mūsų lovoj. Kai užmiega perkeliu į jos lovytę ir ten miega visą naktį, nors kartais prasibunda ir ateina miegoti šalia manęs. Iki paauglystės turėtų išaugti šiuos įpročius
QUOTE(prieblanda @ 2013 03 28, 18:13)
Išjungsit MP, užmigs ir be to
Maniškė su MP baigė kaip tik 1 metų ir 9 mėn., bet vis dar reikalingas "pavaduotojas" buteliukas, prieš miegą susiurbia visus 150 ml ir būtinai nori užmigti mūsų lovoj. Kai užmiega perkeliu į jos lovytę ir ten miega visą naktį, nors kartais prasibunda ir ateina miegoti šalia manęs. Iki paauglystės turėtų išaugti šiuos įpročius
oi nežinia, kada tas mūsų MP išsijungs.... Kol kas tam galo nematyti... Dar daug kartų per dieną jis eina į trasą...
jau turiu mintį, pasiskaitinėti, paieškoti informacijos, kaip atpratinti nuo šio dalyko
Mums 1.9 metuku. dar pries pora savaiciu supau ir pries pietu miegeli ir pries nakties. Ir tiesiog viena karta paguldziau i lovyte , padaviau merliuka, uzklojau, pabuciavau, palinkejau saldaus miegelio ir uzdariau paskui save duris, nepraejo nei 5 min ir mano vyrukas jau pute i aki. Nu ir viskas, po to karto jokiu supimu
, o galvojau, kad bus laaaaaabai sunku atpratinti nuo supimo
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 28, 17:17)
oi nežinia, kada tas mūsų MP išsijungs.... Kol kas tam galo nematyti... Dar daug kartų per dieną jis eina į trasą...
jau turiu mintį, pasiskaitinėti, paieškoti informacijos, kaip atpratinti nuo šio dalyko
Čia viskas paprasta: pirmiausiai įvesti režimą, kada gauna to pieno, paskui po truputį "nusukinėti" po vieną maitinimą, kol galiausiai lieka vienas (paprastai rytinis arba vakarinis), o šio tiesiog pamiršta paprašyti kažkurį sykį, nepasiūlai ir viskas... Aišku, po kelių dienų atsimena, bet jau vėlu būna
Po MP nutraukimo mano ponia turi "pavaduotoją" buteliuką, iš kurio geria pieną. Čia migdymo procedūros privalomoji dalis. Dar pageidautina, kad mama šalia gulėtų ir jai būtų galima pagrabalioti dekolte
Tiesa, miego ritualus labai gerai pataiso darželio lankymas: tik spėk laiku apvilkt pižamą ir dantis išvalyt - užmiega bemat
Ir labai svarbu nepražiopsoti laiko, kai vaikas būna pavargęs ir jau nori miego, nes paskui pervargsta ir užmigti būna labai sunku.
mazyle jeigu nori miego, tai kisk buteliuka ir miega.
jeigu nenori, tai kol nepavargs niekaip jos neuzmigdysi
Ant ranku liuli liuli jai nepatinka...didele mergaite
jeigu nenori, tai kol nepavargs niekaip jos neuzmigdysi
Ant ranku liuli liuli jai nepatinka...didele mergaite
QUOTE(Rudaake2 @ 2013 03 28, 18:17)
ir man taip buvo, tiesa maitint atsisakiau 1m ir maždaug 2-3mėn.. per dieną daug kartų siūlydavau MP, nes daugiau nieko negerdavo, užmigdavo tik su MP ir naktį vos suniurzgėjus užkišdavau
Išprausiu, pavalgydinu, pažiūrime visa šeima animacinį filmuką , pabučiuojame, labanaktuko palinkime ir apkamšome antklodėle