Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(invisible_shadow @ 2006 02 28, 13:58)
Noriu atgaivinti tema 4u.gif
Saiulietes,i koki soliariuma einate?I koki patartumete eiti?
Dekoju 4u.gif

Teko daug Šiaulių soliariumų aplankyti, bet man pats pačiausias tai Tropikų sala thumbup.gif
Atsakyti
O man labai patinka Camboj ax.gif
Atsakyti
La Bamba ir Tropiku sala
Atsakyti
Man labiausiai patinkantis soliariumas,jaukiausias ir puikus aptarnavimas Camboj. ax.gif
nerekomenduociau prekybos centre "IKI" esancio soliariumo ir lempos pamirusios ir siaip aplinka labai nejauki schmoll.gif tikrai labai nusivyliau
Atsakyti
kiek bandziau,o bandziau tikrai labai daug kur, tai Camboje patys prasciausi..tikrai jokio efekto!
Atsakyti
Lyros gatveje yra salonelis GROZIO SALA, ten labai geros lempos, jei kitur guliu 15minuciu, tai ten net ir 10minuciu per daug.
Atsakyti
QUOTE(Beile @ 2006 03 28, 21:26)
Lyros gatveje yra salonelis GROZIO SALA, ten labai geros lempos, jei kitur guliu 15minuciu, tai ten net ir 10minuciu per daug.

O kur tiksliau yra?Kur lyros gatve yra-zinau,bet kur tasgrozio salonas-ne blush2.gif
Atsakyti
O atnaujintame<liukso> soliariume dar niekas nebuvote,jie taip reklamuoja ir kaina tik 45cnt.,kažkaip įdomu pasidarė kaip gi ten dabar.Gal kuri jau buvote?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 03 28, 22:44)
O kur tiksliau yra?Kur lyros gatve yra-zinau,bet kur tasgrozio salonas-ne blush2.gif

Jau zinau tongue.gif
Atsakyti
Aš tai lankausi kirpykloje "Audronė", nors pats soliarumas tai biški caro laikų, bet užtat kai kimba tai ojojoi... Tuose naujuose galedavau ir 10-12 min išbūti, o dabar 8 min per akis... ir labai gražiai rudai įdegu... ax.gif
Atsakyti
Ai nu va dabar jau pasimeciau,prisiskaicius.Nu pabaiksiu abonenta camboj,ir nueisiu karteli i "liuksa" pabandyt.O kazin kodel ten kaina tokia maza? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 03 29, 13:58)
O atnaujintame<liukso> soliariume dar niekas nebuvote,jie taip reklamuoja ir kaina tik 45cnt.,kažkaip įdomu pasidarė kaip gi ten dabar.Gal kuri jau buvote?

O CIA IKI LIUKSAS,AR NE??
Atsakyti