Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio salonai ir soliariumai Šiauliuose

QUOTE(paupau @ 2006 03 30, 19:19)
O CIA IKI LIUKSAS,AR NE??

Ne mažute ne tas,o tas kur Dvaro gatvėje yra.
Atsakyti
Buvau liukso soliariume,kaina jau nebe 45cnt.,o 65cnt.,bet kaina atitinka koybe.Daugiau moket nebutu verta.Tai suprantat
kaip ten... man tai nepatiko protest.gif
Atsakyti
O kokius perkat kremukus? Salonuose ar iš parduotuvių? Kuris duotų geresnį, tą šokoladinį įdegį? g.gif
Aš šiandien buvau Justej, pietiniame rajone pirmą kartą. Monami parekomendavo, tai ir nulėkiau. thumbup.gif Aptarnavimas pasakiškas, neišjuokė, kad balta varna pirmą kartą. Nusipirkau kremuką parduotuvėje, tokį šaldantį, paėmiau 7 min. ir efektas jau matosi. Dabar žadu trečiadienį bėgti pabandyti į sun safary, nes pašto dėžutėje gavau reklaminį bukletą, kur šis soliariumas duoda 4 min nemokamai, tai sakau babandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beile @ 2006 03 28, 21:26)
Lyros gatveje yra salonelis GROZIO SALA, ten labai geros lempos, jei kitur guliu 15minuciu, tai ten net ir 10minuciu per daug.

Butent!!! pritariu tau! grozio saloje man teleido 8 minutes degintis, nors kitur deginuosi ir apie 12- 15 min. O efektas toks pat! tikrai patariu eit i grozio sala.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2006 04 01, 19:04)
Ne mažute ne tas,o tas kur Dvaro gatvėje yra.

tai čia kalbi apie tą kur sevilijos patalpose dabar, išsiėkėlęs iš dvaro gatvės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sandi-: 27 rugpjūčio 2006 - 10:21
Siandien buvau safari sun stovimam soliariume, is kart jauciu idegi. tikrai negalvojau kad taip ten idegsiu, be to nuolaida padare kaip studentei.
Atsakyti
Man tai visai patiko Camboje,šaunus aptarnavimas(o ir kaip kitaip,jei soliariume būna pati savininkė),nieko ir soliariumas. biggrin.gif
VISAI patiko ir stovimas soliariumas pietiniame Austėjoje,min.-1lt.,man 10 min užtenka pilnai 4u.gif .
Atsakyti
sugalvojau pasirudint soliariume, tai dabar jus man patarkit kur eiti, kaip kainos g.gif gal koks geras yra pietiniam rajone g.gif
Atsakyti
aš lankausi Divalyje, bet nieko gero man ten už tokią kainą schmoll.gif seniau lankiau safari sun ir tropikų salą, tai man pats geriausias tropikų sala thumbup.gif va kai baigsiu abonementą tai eisiu vėl ten mirksiukas.gif ax.gif o dėl kainų tai dabar nieko nežinau, nesidomėjau, gal kas galėtų papasakoti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VOGUE @ 2006 11 21, 09:55)
  o dėl kainų tai dabar nieko nežinau, nesidomėjau, gal kas galėtų papasakoti  4u.gif  ax.gif

laukiam, papasakokit merginos kokios kainos ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust apie soliariumą kuris veikia Elada sporto klube ax.gif
kažin ar jis geras ar greit įdegi ?
vienu žodžiu ar verta eit ? ar geriau rinktis kitą soliariumą mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip soliariumai LIUX, antram aukste IKI, kaip kainos, lempu stiprumas g.gif
Atsakyti