Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(lukne1 @ 2008 04 30, 23:21)
Cikadele, man irgi toks pats klausimas - del pienuko. Niu nesugalvoju,ka daryt (mes skrendam i Kreta jau po nepilnu 2 savaiciu).

viena mama sakė, kad eidavo įsipildi puodeliuką pieno iš to kavos aparato, kur stovi viešbučiuose, kur pienas skirtas kavai pabaltinti g.gif tikriausiai tas pienas ir pieno miltelių, ale geresnio varianto ir nėra blush2.gif dar galvoju, gal kai pietuaism ar vakarieniausim, mūsų tas Yra ALL INCLUDED, galima paparašyti personalo glass of milk, gal duos g.gif
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 01, 14:24)
Mes jau saviškę nuo mišinio atpratinom. Nieko nakčiai negeria, tik arbatėlę. Tai problemų su tuo kaip ir neturim. g.gif

jums geriau šiuo kelionės atveju, bet aš esu už pienuką, o ne už arbatėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi pienuko maniškė nepripažįsta, tai pasirinkimo kaip ir neturim. Šiaip, aišku, kad pienas daug geriau. Bet tikrai neįsivaizduoju, kaip daryt su tuo pienu kelionės metu. g.gif
Žiūriu jūsų atostogos jau už 6 dienų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 01 gegužės 2008 - 14:23
As ir uz pienuka lotuliukas.gif Bet,aisku, vaikai pasirenka savo...Matysiu,kaip bus, nes ir pas mus viskas iskaiciuota...Bet negi ta pieneli rauginsi nuo vakarienes karstyje? g.gif
Cikadele, kur jus atostogausit?
Atsakyti
O jus cia apie karves pienuka ar misinuka? juk jei misinuka geria, tai geriau isidet miltuku, o vandnes karsto gausit bet kur, galima kokia termopakuote isimest ar termusa (aisku, vandenukui, ne paruostam misinukui). Pas mus viesbuty buvo (kiekvienam kambary) kavos aparatas, tai mes uzsikaitindavom per ji vandens ir ruosdavomes misini. Nu kazkaip tikrai issivaizdavau, kad bus daugiau problemu su to misinio ruosa keliones metu, nei buvo is tikruju blush2.gif
Visur vesdavomes litra karsto vandens ir litra salto (virinto) ir pienuka is miltuku sukonstruodavom per pora minuciu 4u.gif
Atsakyti
Čia kalbama apie karvės pieną.
Atsakyti
Pernai vaziavome i kelione prie juodosios juros,atostogavom menesi, tai emiau labai daug blush2.gif maziui buvo virs 2 metu biggrin.gif ne toks jau ir maziukas. kas labai butina buvo:
vaistai, emiau visokiu net antibiotiku, nes keliones trukme palygint ilga, o tenais kiek pastebejau vaistinese vaistai visai kitokie...
kremas nuo saules,
rubeliu, galejau ir maziau paimti doh.gif
zaislu, irgi neverta buvo veztis, nes pilna nauju pripirkom
emiau maisto lengvo, irgi visai nereikejo per akis tenais buvo rolleyes.gif
is tikro labai daug visko emiau ir mazai ko prireike, SVARBIAUSIA man buvo vaistai vaikui, aciu dievui ju neprireike thumbup.gif
bet siais metais irgi ruosiames keliauti, tai vaistukai pirmoje eileja bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(žibutė @ 2008 04 30, 14:56)
vaizdas iš balkono:
user posted image
Šitų nuotraukų neišėjo sumažinti, pradėjo kompas strigti doh.gif

bigsmile.gif kaip grazu, kur jus buvote? ir kokiam viesbuti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 04 30, 22:01)
žibutė nuotraukos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pritariu - su dukra žiūrėjom susižavėję. bigsmile.gif

QUOTE(lukne1 @ 2008 04 30, 23:21)
Emile, tu maudymosi papmeriu Kaune yra beveik visose Maximose ir Rimi.

Ačiū - radau jau. Dviem dvigubai prisikraut reiks. doh.gif

QUOTE(Zana4 @ 2008 05 02, 10:16)
rubeliu, galejau ir maziau paimti  doh.gif

Va, čia susidomėjau - ar viešbučiuose yra galimybė išsiskalbti rūbukus? Kai keturi vaikai važiuoja, bagažo susidaro oi oi kiek, o jei dar visiem rūbų prikrauti daugybę, tai... blink.gif doh.gif
Atsakyti
Na aš tai pati skalbsiu, jeigu reikės. smile.gif Na, bet keturiem vaikam... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 02 gegužės 2008 - 12:39
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 01, 15:21)
žiūriu jūsų atostogos jau už 6 dienų. bigsmile.gif

QUOTE(lukne1 @ 2008 05 01, 17:55)
Cikadele, kur jus atostogausit?

taip, jau greitai, keliaujam į Turkiją blush2.gif esu keliavusi, gyvenusi užsienyje, bet visada Skandinavijoje, tad kelionė į visai kitą pusę man naujiena bigsmile.gif

Man atrodo, kad ir keturi vaikai, bet manau, kad nebus taip sunku su tais skalbimais, man atrodo, kad dažniausiai prireiks skalbti apatinius- maikutes, triusikėlius (kadangi mes be pampersų, tai mes visa tai jau nešiojam thumbup.gif nes karšta, suprakaituojama, o visokių bliuskučių, maikučių šortukų, gal ir neprireiks g.gif juk ploni rūbai, nesveria tonas blush2.gif aš kažkaip pagalvojau, kad jums gal sunkiau, nes vešitės pampersų, tyrelių ir pan ax.gif džiaugiuosi, kad musm to nebereikia, tik dėl to karvės pieno suku galvą unsure.gif

Žibutės nuotraukos gražios, laukiu ir aš tos šilumėlės 4u.gif
Atsakyti
Mes pampersus vešimės irgi. Dar košių prigriebsiu. Apsidraudimui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 05 02, 12:59)

Va, čia susidomėjau - ar viešbučiuose yra galimybė išsiskalbti rūbukus? Kai keturi vaikai važiuoja, bagažo susidaro oi oi kiek, o jei dar visiem rūbų prikrauti daugybę, tai...  blink.gif  doh.gif

Aš seilinukus ir kai kurias maikytes skalbiausi pati su muilu. MAžuliams siūlyčiau daug rūbelių paimti, nes bent jau maniškė labai greitai sutepė. O vyresniems vaikams tai tikrai daug nereikia, va mano sesės vaikai jau dideli (5 m. ir 9 m. ), tai nesutepė drabužių, nes valgo tvarkingai, o didžiąją dalį laiko praleisdavo be rūbų, nes maudėsi ištisai. Ir patiems nereikia daug vežtis, bent jau aš naudojau kelis šortus arba sijonus, bliuskutes, tik pietums, vakarienei užsimeti ką nors, o juk didžiąją dalį laiko praleidi su maudymuku biggrin.gif

Ačiū už pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 05 02, 12:59)
Va, čia susidomėjau - ar viešbučiuose yra galimybė išsiskalbti rūbukus? Kai keturi vaikai važiuoja, bagažo susidaro oi oi kiek, o jei dar visiem rūbų prikrauti daugybę, tai...  blink.gif  doh.gif

Tas pats klausimas biggrin.gif
skalbimas yra uz papildoma mokesti,bet koks tas mokestis blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 02 gegužės 2008 - 14:56