Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Amiletta @ 2008 04 01, 10:02)
Dar mane domina toks klausimas. Ar imsit kokių probiotikų, jogurto kapsulių ar kažką pan. Na, kad viduriukai tvarkoj vaiko būtų. ax.gif

situ, tai butinai paimsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irenute @ 2008 04 01, 10:33)
situ, tai butinai paimsiu 4u.gif

O kokias imsit?
Atsakyti
iš savo praeitų metų kelionės patirties su 10 mėn mažyle pasakysiu, kas mano manymu buvo tikrai reikalinga, o ko šį kartą neimčiau smile.gif

VEŽIMĖLIS. Labai reikalingas, nes tuomet galima vaiką migdyti lauke, eiti toliau pasivaikščioti, nebūtina derintis prie pietų miego ir patiems tupėti namie biggrin.gif nors mūsų mažė nebuvo mėgėja sėdėti vežime, o tuo labiau miegoti, bet Turkijoj ji be kaprizų sėdėdavo jame ilgiausiai, kol nulūždavo biggrin.gif be to vakarais jai užmigus pasėdėdavome kur nors nuošaliau, gurkšnodavome kokteilį, o grįžus namo tik perkeldavome į lovytę thumbup.gif

PAMPERSAI. Vežiausi visai kelionei ir šiemet darysiu taip pat. Mažuose miesteliuose jų gali nebūti, arba būti visai ne to dydžio, kokio reikia. Pernai kažkokioj parduotuvėj dėl vaizdo buvo kažkoks pokas, bet visai ne toks, kokio reikėjo mums. O važiuoti ir ieškoti kažkur toliau, tai nepatogu, geriau vežtis ir ramu. Tiesa, nesivežiau viso įpokavimo, sukaišiojau po kelis pampersus tarp rūbų lagamine ir visai neužėmė vietos thumbup.gif

MAUDYMOSI SAUSKELNĖS. LAbai reikalingos drinks_cheers.gif

MAISTELIS, ARBATOS, SULTYS. Pernai vežėmės viską, šiemet jau neprireiks. Imsiu tik arbatytes, sulčių kelet indelių, o maisto tinkamao rasime restorane.

TERMOSAS. LAbai reikalingas daiktas, su juo labai patogu. Prisipili ryte iš restorano kavos aparato vandens, ir visą dieną turi šilto geriamojo vandens, nereikia nei arbatinuko, nei spiralių, nei dar ko nors papildomai.

VAISTAI. Be jų nesileisčiau į jokią kelionę. Nors pernai ir neprireikė, bet bent buvo ramu, kad jei kas, turėsime kaip įveikti ligą ar negalavimą drinks_cheers.gif Vežiausi termometrą, vaistus nuo slogos, gerklės, temperatūros, viduriavimo (bifolac), vidurių užkietėjimo (duphalac), skausmo, iššutimo ir t.t.

KREMAI NUO SAULĖS. Būtina, ėmiau sebamed SPF 30

Tai čia išvardinau daiktus, be kurių neišsiverščiau, aišku dar rūbeliai ir visa kita, ko reikia kūdikiui kasdien - vaikiškas muilas, buteliukai pienui, maudymosi reikmenys ir pan.

Atsakyti
Labai ačiū, žibute. 4u.gif

Vyras sako, kad vežimėlio geriau neimt. Net ir nežinau. blush2.gif Kažkaip vistiek norisi pasiimt. Kad dieną pamiegotų pavėsiuke kur nors, ar va kaip minėjai, vakare, kol mes dar nenorėsim eit į kambarį. O viešbutyje jeigu yra vežimėliai, tai manau tie patys paprasčiausi, kur neišsitiesia. g.gif Nors maniškė vežime jau senai miegojo, sėdėt irgi nelabai pasėdi. Tai dilema dabar. doh.gif

Vaistų aš imsiu DAUG ir įvairių. Tik man neduoda ramybės tie probiotikai. Kaip juos vaikui girdyt? Mes kažkokius kartą davėm su pienu, tai mergina išvėmė viską. unsure.gif

O kiek pampersų ėmėt? Kiek baseininių pampersų imt? g.gif Ar poko užteks? g.gif

Tiek klausimų. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes taip pat ruosiames vaziuoti i Turkija su dviem vaikais, bus tada nepilnai 2 metukai. Niekur nerandu kolkas tapkyciu,kad tiktu ir prie baseino buti ir i jura ibristi ir jei smelis karstas ant smeliuko vaikscioti.

lukne1, gal gali imesti foto kokias basutes jus pirkot ir kur. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 01, 13:58)

Vaistų aš imsiu DAUG ir įvairių. Tik man neduoda ramybės tie probiotikai. Kaip juos vaikui girdyt? Mes kažkokius kartą davėm su pienu, tai mergina išvėmė viską. unsure.gif

O kiek pampersų ėmėt? Kiek baseininių pampersų imt? g.gif Ar poko užteks? g.gif

Tiek klausimų. doh.gif

Nėra už ką 4u.gif
man daktarė visada pataria nuo viduriavimo BIFOLAC, ten yra milteliai, juos tereikia supilti į kokį nors skystį- pieną, sultis, arbatą ir duoti išgerti. Kiek atsimenu, po pakelį dukart per dieną reikia duoti. unsure.gif

PAmpersų ėmiau visą poką, apie 40, bet tiek neprireikė, nes mažė nemažai laiko būdavo nuoga arba su maudymosi sauskelnėm, va jų tai reikia nemažai - nes po vienų maudynių jis išsipučia ir jau reikia nuimti. Imk visą poką, nemažiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 04 01, 16:27)
Nėra už ką  4u.gif
man daktarė visada pataria nuo viduriavimo BIFOLAC, ten yra milteliai, juos tereikia supilti į kokį nors skystį- pieną, sultis, arbatą ir duoti išgerti. Kiek atsimenu, po pakelį dukart per dieną reikia duoti. unsure.gif

PAmpersų ėmiau visą poką, apie 40, bet tiek neprireikė, nes mažė nemažai laiko būdavo nuoga arba su maudymosi sauskelnėm, va jų tai reikia nemažai - nes po vienų maudynių jis išsipučia ir jau reikia nuimti. Imk visą poką, nemažiau 4u.gif

As ir jau issisaugojau sarasiuka labai tau aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 04 01, 17:26)
As ir jau issisaugojau sarasiuka labai tau aciu aciuks.gif

Aš irgi jau susirašiau word'e. hihihi.gif Kad tik viskas vyktų sklandžiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 01, 10:33)
O kokias imsit?

imsiu Bifolaca 4u.gif
Atsakyti
Prašom, kad tik pamačytų biggrin.gif
Atsakyti
Ir mums labai reikia tapkyciu prie juros ir baseino, niekur LT nerandu. Duokit nuoroda, pls. 4u.gif
O vezimuka tikrai reikia imti. Neklausykit tu vyru, jis vaiko ant ranku nelaikis kol tas miegos.
Atsakyti
Koki krema imat vaikuciams nuo saules ir su kokiu filtru? Koks geriau ar tepamas ar purskiamas? Gal konkreciai pavadinima galit pasakyti, kad lengvai teptusi. O yra vandeniui atsparus?
O batukai ar sandalai tai ebay yra. Iveskite water shoes, water sandals, water slippers ir ismes.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetelis: 01 balandžio 2008 - 21:02