QUOTE(Vuke @ 2008 03 31, 17:52)
Jei tilpsim i tema, tai uzklausiu
planuojam skristi su 4 men mazyle - ar kas nors skride tokiame amziuje emet auto kedute? Atskiros vietos, savaime aisku, mazajai neprikom, o skrydziai Europiniai, tad nezinau ar duoda lopsi, kaip skaiciau temos pirmuose psl. Jei kas skraidete, butu smagu suzinot patyrimus. aciux 

pernai keliavau su 4 men mazyle, praitoje temoje parasiau info kazkiek jei skaitei... del lopsio... ju negausi jei skrisi su paprastu boingu i europa... cia tik buna ilguose skrydziuose, dideliuose lektuvuose ir pan.... ir aisku priklauso kokios avialinojos
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 01, 11:02)
Dar mane domina toks klausimas. Ar imsit kokių probiotikų, jogurto kapsulių ar kažką pan. Na, kad viduriukai tvarkoj vaiko būtų. 

as siaip linexa emiau ir siaip ji duiodu jei viduriukai suskysteja ar pakieteja... labai patogu kapsulem, suberi miltelius i sauksteli-sumaisai su vandenuku ir viskas, arba galima i misini maisyt
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 01, 13:58)
Labai ačiū, žibute.
Vyras sako, kad vežimėlio geriau neimt. Net ir nežinau.
Kažkaip vistiek norisi pasiimt. Kad dieną pamiegotų pavėsiuke kur nors, ar va kaip minėjai, vakare, kol mes dar nenorėsim eit į kambarį. O viešbutyje jeigu yra vežimėliai, tai manau tie patys paprasčiausi, kur neišsitiesia.
Nors maniškė vežime jau senai miegojo, sėdėt irgi nelabai pasėdi. Tai dilema dabar.
Vaistų aš imsiu DAUG ir įvairių. Tik man neduoda ramybės tie probiotikai. Kaip juos vaikui girdyt? Mes kažkokius kartą davėm su pienu, tai mergina išvėmė viską.
O kiek pampersų ėmėt? Kiek baseininių pampersų imt?
Ar poko užteks?
Tiek klausimų.

Vyras sako, kad vežimėlio geriau neimt. Net ir nežinau.

Vaistų aš imsiu DAUG ir įvairių. Tik man neduoda ramybės tie probiotikai. Kaip juos vaikui girdyt? Mes kažkokius kartą davėm su pienu, tai mergina išvėmė viską.

O kiek pampersų ėmėt? Kiek baseininių pampersų imt?

Tiek klausimų.

be vezimelio as nelabai isivaizduoju... siaip pati nesusiduriau su viesbuciais, kuriuose butu vezimeliai, kaip minejai... bet jei taip buna tai gi galima iki isvaziavimo suzinot ta info... o siaip del vezimo..nuvarai i pliaza ir vaikas gali ten miegot sau ramiai kiek nori, autokeduteje per diena ilgiau kaip 2 val nerekomenduojama... o siaip gi su juo visur... ir i pusrycius ir pietus, vakariene, dar pasivaiksciojimai, kaip minejau dar pliazas...
pamperiu paskaiciuok kiek per diena sunaudoji ir daugink is dienu, kiek vaziuosi

Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2008 04 01, 21:57)
Koki krema imat vaikuciams nuo saules ir su kokiu filtru? Koks geriau ar tepamas ar purskiamas? Gal konkreciai pavadinima galit pasakyti, kad lengvai teptusi. O yra vandeniui atsparus?
as emiau krema special skirta vaikam su 40 faktoriumi, o firmu yra ivairiu ir nivea, ir garnier, ir loreal, ir dar pilna... tik kainos skiriasi...