Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Vuke @ 2008 03 31, 17:52)
Jei tilpsim i tema, tai uzklausiu biggrin.gif  planuojam skristi su 4 men mazyle - ar kas nors skride tokiame amziuje emet auto kedute? Atskiros vietos, savaime aisku, mazajai neprikom, o skrydziai Europiniai, tad nezinau ar duoda lopsi, kaip skaiciau temos pirmuose psl. Jei kas skraidete, butu smagu suzinot patyrimus. aciux 4u.gif

pernai keliavau su 4 men mazyle, praitoje temoje parasiau info kazkiek jei skaitei... del lopsio... ju negausi jei skrisi su paprastu boingu i europa... cia tik buna ilguose skrydziuose, dideliuose lektuvuose ir pan.... ir aisku priklauso kokios avialinojos
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 01, 11:02)
Dar mane domina toks klausimas. Ar imsit kokių probiotikų, jogurto kapsulių ar kažką pan. Na, kad viduriukai tvarkoj vaiko būtų. ax.gif

as siaip linexa emiau ir siaip ji duiodu jei viduriukai suskysteja ar pakieteja... labai patogu kapsulem, suberi miltelius i sauksteli-sumaisai su vandenuku ir viskas, arba galima i misini maisyt

QUOTE(Amiletta @ 2008 04 01, 13:58)
Labai ačiū, žibute. 4u.gif

Vyras sako, kad vežimėlio geriau neimt. Net ir nežinau. blush2.gif Kažkaip vistiek norisi pasiimt. Kad dieną pamiegotų pavėsiuke kur nors, ar va kaip minėjai, vakare, kol mes dar nenorėsim eit į kambarį. O viešbutyje jeigu yra vežimėliai, tai manau tie patys paprasčiausi, kur neišsitiesia. g.gif Nors maniškė vežime jau senai miegojo, sėdėt irgi nelabai pasėdi. Tai dilema dabar. doh.gif

Vaistų aš imsiu DAUG ir įvairių. Tik man neduoda ramybės tie probiotikai. Kaip juos vaikui girdyt? Mes kažkokius kartą davėm su pienu, tai mergina išvėmė viską. unsure.gif

O kiek pampersų ėmėt? Kiek baseininių pampersų imt? g.gif Ar poko užteks? g.gif

Tiek klausimų. doh.gif

be vezimelio as nelabai isivaizduoju... siaip pati nesusiduriau su viesbuciais, kuriuose butu vezimeliai, kaip minejai... bet jei taip buna tai gi galima iki isvaziavimo suzinot ta info... o siaip del vezimo..nuvarai i pliaza ir vaikas gali ten miegot sau ramiai kiek nori, autokeduteje per diena ilgiau kaip 2 val nerekomenduojama... o siaip gi su juo visur... ir i pusrycius ir pietus, vakariene, dar pasivaiksciojimai, kaip minejau dar pliazas...

pamperiu paskaiciuok kiek per diena sunaudoji ir daugink is dienu, kiek vaziuosi wink.gif aisku paimk i pliusa kazkiek... as tai kai paemiau, tai 1/3 liko, kadangi paplikinet prie juros daviau vezime, buvo maziuke musu 4 men tada... palute itiesi ir plikineja...

Papildyta:
QUOTE(svetelis @ 2008 04 01, 21:57)
Koki krema imat vaikuciams nuo saules ir su kokiu filtru? Koks geriau ar tepamas ar purskiamas? Gal konkreciai pavadinima galit pasakyti, kad lengvai teptusi. O yra vandeniui atsparus?

as emiau krema special skirta vaikam su 40 faktoriumi, o firmu yra ivairiu ir nivea, ir garnier, ir loreal, ir dar pilna... tik kainos skiriasi...
Atsakyti
Sveteli, pora žinučių atgal rašiau apie kremą, kad aš pernai vežiausi labai gerai tepamą ir atsparų vandeniui SEBAMED specialiai kūdikiams, SPF 30 berods mirksiukas.gif VAistinėse yra pirkti jų smile.gif
Atsakyti
Na va uzsakem kelione - vis gi radau grynai pramogine, Heides parkas - Serencio safaris. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus GAJANA 4u.gif

Sveteli, Kaip atrodo sebamed produkcija- gali pažiūrėti čia.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 02, 12:56)
Ačiū už patarimus GAJANA 4u.gif

Sveteli, Kaip atrodo sebamed produkcija- gali pažiūrėti čia.

Aciu. eurovaistinese tureciau rasti?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 02, 14:11)
Aciu. eurovaistinese tureciau rasti?

Kaip EUROVAISTINĖJ, nežinau, aš FARMOJ pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
mes pernai pirkom spirig daylong ultra losjona KUDIKEMS nuo saules spf 25-bet pilnai uzteko,jis brangokas apie 40lt,bet pakuote didele uzteko visiems keturiems(IR 5MEN LELYTEI ) ir dar liko.buvau labai patenkinta,atsparus vandenukui tai nereik taip daznai tept.nors temp. buvo virs 40laipsniu nenusvilom nei vienas.nors aisku dar turejau atsargos kito buteliuka maza pasiemus biggrin.gif

o be vezimo tai kad ir 2metukai i kelione nevaziuociau,vien todel kad butu lengviau paciai.juk pasivaisciot pasizvalgyt noresit.o mes tai ir i ekskursijas emem kur vaiksciot reikejo ilgiau,nes paciai kojos pavargdavo po miesteli vaikstant o ka dar apie vaikiuka galvot,pavargsit nesiot,ir i jahta vezemes thumbup.gif
Atsakyti
Dingo kažkur lukne1 su tapkutėm. g.gif
Atsakyti
Radau kelias labai fainas tapkutes. ax.gif Tik aš nei karto nesu siuntusis per ebay, tai kažkaip baisoka. rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar kaip tuos dydžius atitaikyti. g.gif
Atsakyti
cia batuku dydziai
http://www.babyultim...esizechart.html
Atsakyti
Ačiū labai. smile.gif Man tos vidurinės fainiausios, bet ten dydis ketvirtas. sad.gif Pagal lentelę mums penkto reiktų.

Dar kartą, labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 03 balandžio 2008 - 20:36
Aš jau šnd gavau baseino tapkytes, nu superinės, labai minkšta gumytė, tai mažei uždėjau pamatuot, tai nuimt nesileido lotuliukas.gif

Tik vat vietoj 5 dydžio įdėjo 6, tiksliau ant bato parašyta 6, o ant etiketės 5. Bet laisvos vietos apie centimetrą, kaip ir turi būti...PAeina normaliai, tai vadinasi ne per didelės unsure.gif

Tiesa, pernai mačiau labai daug vaikučių būtent su tokiom basutėm vaikščiojo pas mus viešbutyje. PAdas iš gumos, tai tikrai neslyduos, o vat ten kur nuotraukas įdėjai, Amiletta, kaži ten padas ne plastmasė? nes tada sliduot gali baseine unsure.gif

Atsakyti