Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(žibutė @ 2008 04 03, 20:45)
Aš jau šnd gavau baseino tapkytes, nu superinės, labai minkšta gumytė, tai mažei uždėjau pamatuot, tai nuimt nesileido lotuliukas.gif

Tik vat vietoj 5 dydžio įdėjo 6, tiksliau ant bato parašyta 6, o ant etiketės 5. Bet laisvos vietos apie centimetrą, kaip ir turi būti...PAeina normaliai, tai vadinasi ne per didelės unsure.gif

Tiesa, pernai mačiau labai daug vaikučių būtent su tokiom basutėm vaikščiojo pas mus viešbutyje. PAdas iš gumos, tai tikrai neslyduos, o vat ten kur nuotraukas įdėjai, Amiletta, kaži ten padas ne plastmasė? nes tada sliduot gali baseine unsure.gif

Šaunu, kad jums pasisekė su tapkutėm. 4u.gif
Na vat aš irgi taip pagalvojau. rolleyes.gif Einu dar ieškot.
Dabar mąstau apie šitas. g.gif
Water sandals
Arba tokios.
user posted image

Nu galvos skausmas su ta avalyne. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 04 balandžio 2008 - 08:57
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 04, 09:54)
Šaunu, kad jums pasisekė su tapkutėm. 4u.gif
Na vat aš irgi taip pagalvojau. rolleyes.gif Einu dar ieškot.
Dabar mąstau apie šitas. g.gif
Water sandals
Arba tokios.
user posted image

Gal labai nesipergyvenkit del tos avalynes - jei jus is Vilniaus, paziurekit Batu kalne (Iki Fabijoniskiu antram aukste), ten visokiu buna, pernai pirkau tokias kaip ir paprastas basutes, tik ne odiniu virsum, gumos padu, ir puikiai mes prasisukom baseine ir kitur su jom. Maciau vokietuku vaikiuka su kojinem baseine, kur su guma ant paduko, matyt, vietoj tapciu. Vis tiek prie juros daugiau eisit, kam tam baseine chloruotam mirkti : mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 04, 09:54)

Arba tokios.
user posted image

Va šitų padas tikrai geras, pagal mane smile.gif O tų iš children place tai toks kaip ir mano paprastų tapkių - labai minkšta guma, tai ir baseine slysta, ir jūroj nepatogu, jei akmenys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurga11 @ 2008 04 04, 10:20)
Vis tiek prie juros daugiau eisit, kam tam baseine chloruotam mirkti : mirksiukas.gif

Mes tai daugiau būnam prie baseino, mums su vaiku taip patogiau tongue.gif . O be to kiaurą dieną nemirkstam, išsimaudom ir po dušu nusiprausiam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 04 04, 09:26)
Va šitų padas tikrai geras, pagal mane smile.gif O tų iš children place tai toks kaip ir mano paprastų tapkių - labai minkšta guma, tai ir baseine slysta, ir jūroj nepatogu, jei akmenys smile.gif

Jau vėlu hihihi.gif , užsakiau iš Childrens Place. Parašyta, kad ten padas iš gumos, neslystantis, geras sukibimas su danga. Surizikuosim. 4u.gif

Beje, mes irgi nelabai ten prie tos jūros prilakstysim. Atstumas yra. Tai gal dažniau prie baseino būsim. rolleyes.gif Žiūrėsim pagal galimybes.
O dar nežinau ar vežimą imsim. Beje, o kokius jus vežimus turit/imsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 04 balandžio 2008 - 09:47
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 04, 10:46)
Jau vėlu hihihi.gif , užsakiau iš Childrens Place. Parašyta, kad ten padas iš gumos, neslystantis, geras sukibimas su danga. Surizikuosim. 4u.gif

Beje, mes irgi nelabai ten prie tos jūros prilakstysim. Atstumas yra. Tai gal dažniau prie baseino būsim. rolleyes.gif Žiūrėsim pagal galimybes.
O dar nežinau ar vežimą imsim. Beje, o kokius jus vežimus turit/imsit?

blush2.gif Tikiuosi, kad bus geros tongue.gif

Mes tai skėtuką turim, bet pas mus jis ne iš mažųjų, lyginant su kitais skėtukais. Nes yra gulima padėtis, platokas. Pernai šitą vežimą ėmėm, tai labai aptenkinti buvom. Nes be vežimo sunku būtų buvę. ir jūs imkit, tikrai patariu 4u.gif Vaikas turės lauke kur pamiegoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 04 04, 09:57)
blush2.gif Tikiuosi, kad bus geros tongue.gif

Mes tai skėtuką turim, bet pas mus jis ne iš mažųjų, lyginant su kitais skėtukais. Nes yra gulima padėtis, platokas. Pernai šitą vežimą ėmėm, tai labai aptenkinti buvom. Nes be vežimo sunku būtų buvę. ir jūs imkit, tikrai patariu 4u.gif Vaikas turės lauke kur pamiegoti 4u.gif

Aš irgi tikiuosi, jeigu ne- dar bus laiko naujas užsakyti, arba į tą Batų Kalną lėksim. lotuliukas.gif

Mes turim Delti Frog, tai irgi toks nemažas. Erdvus, gulima padėtis ir t.t ir pan. Tai tikriausiai nepirksiu naujo specialiai kelionei. Dar tik vyrą reikia įtikinti, kad tikrai reikia.
Vistiek manau, kad ten vaikas labiau pavargs- oras, vanduo, saulė, vaikai, tai gal ir pamiegos dieną vežime (taip tai nelabai miega), o gal ir vakare eis anksčiau miegot. O mes gal dar pasėdėt lauke norėsim. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 04, 11:06)
:

Mes turim Delti Frog, tai irgi toks nemažas. Erdvus, gulima padėtis ir t.t ir pan. Tai tikriausiai nepirksiu naujo specialiai kelionei. Dar tik vyrą reikia įtikinti, kad tikrai reikia.
Vistiek manau, kad ten vaikas labiau pavargs- oras, vanduo, saulė, vaikai, tai gal ir pamiegos dieną vežime (taip tai nelabai miega), o gal ir vakare eis anksčiau miegot. O mes gal dar pasėdėt lauke norėsim. rolleyes.gif

žinok mūsų pupa niekada nemėgo vežime sėdėti, bet kai Turkijoj pačią pirmą dieną pasodinta ramiai, užsisvajojusi užmigo, apakom bigsmile.gif Ir taip buvo visą laiką - sėdėdavo vežime tiek, kol patys jos neišimdavom, nei kaprizų, nei protestų, visada pati jame užmigdavo bigsmile.gif O vakare, po vakarienės, apie 19-20 val eidavom pasivaikščioti po viešbučio teritoriją, tai ji užknarkdavo nakčiai ir keldavosi apie 9 ryto wub.gif Tada mes pasėdėdavome lauko bare ramiai thumbup.gif O vieną vakarą užmigo dar prieš vakarienę, o atsikėlė tik ryte thumbup.gif Aišku, dabar jau ji didesnė, sunku pasakyt, kaip bus šį kartą, nesitikiu, kad visą laiką prasėdės vežime, norės pabegioti, palakstyti, mus pavaikyti, bet kad grynas oras, jūra, saulė, gera tėvų nuotaika ir atsipalaidavimas veikia vaikus, tai čia faktas smile.gif

Kai grįšiu, parašysiu, kaip ten mums sekėsi šįkart su tuo vežimu, tai galimas daiktas, kad ir jums panašiai bus, juk panašaus amžiaus mūsų panelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 04 04, 13:06)
Kai grįšiu, parašysiu, kaip ten mums sekėsi šįkart su tuo vežimu, tai galimas daiktas, kad ir jums panašiai bus, juk panašaus amžiaus mūsų panelės  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Labai lauksim reportažo- pageidautina su nuotraukom. hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, mamos!

O kaip su vežimuko gabenimusi lėktuvu?
MB mane "nuramino", kad lagaminus neblogai patranko kelionės metu, sako, kas ten iš mūsų vežimuko beliks? Įkalbinėja jo neimti. Bet aš nelabai irgi įsivaizduoju, kaipgi be jo?... doh.gif
Atsakyti
Nieko mūsų vežimui nepadarė schmoll.gif KAip ir lagaminams nieko neatsitiko tongue.gif Bet jei kas ir nusibrozdintų, neimu aš į galvą tokių dalykų, visvien daiktas dėvisi ir nieko čia nepadarysi smile.gif O kad LABAI apgadintų, tai nesu girdėjusi tokio atvejo g.gif
Atsakyti
Laba diena, as noriu mamu paklaust delikataus klausimelio. Mano vaikui vasara bus 3m. Geguze skrendam i Tunisa, vaikis jau i pampersus nedaro, tik i puodeli. Negi ji veztis?Gal kas turit patirties siuo klausimu? 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

Buvau trumpam islekus, todel dabar imetu nuoroda batuku maudynems, as emiau situs:
http://adams.co.uk/s...ts_id/7298.html

O berniukams yra tokie:
http://adams.co.uk/s...ts_id/7300.html

mes juos jau ir baseine isbandem...man patiko, nors batuku dydzio nepataikiau (imsiu dar vienus), bet vis tiek mergina ju nepamete, nes prie kauliuku jie susitraukia gumyte.
jei kam idomu, tai 6 dydis - 15 cm,o musu kojyte -13. jauciu,kad reikia uzsakyt 5 dydi ax.gif

Tiesa, jau prisipirkau visokios pripuciamos atributikos mazutei ax.gif Kamuoli, plaukmenis ant rankyciu ir ta rata,ale vaikstyne, nes baseine isbandem paprasta pripuciama rata su kiauru vidum, tai net is maziausio ji iskrenta doh.gif

O del vezimo - tai butinai imsiu, nors manoji jame visai nesedi, bet negi mes ja tampysim ant ranku visur? Nors musu vezimas ganetinai didelis ir sunkus, bet nedarau is to problemos - juk paties niekur tempti jo nereiks.... ax.gif
Atsakyti