Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 19, 15:43)
O, su praėjusiu gimtadieniu jus. birthday.gif birthday.gif happybday.gif happybday.gif

Ačiū ačiū. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2008 05 17, 23:16)
Kokios trukmes poilsine kelione geriausia rinktis keliaujant su mazyliu? Kaip manot? 7d., 10 d., 12 d.?...

As skaiciau viename straipsnyje ir su gydytoja kalbejau: sako kad mazus vaikus nerekomenduoja veztis maziau nei menesiui i tas salis kur klimatas labai skiriasi nuo esancio toje salyja kur auga. Taip yra todel, kad esant dideliam tem. ir klimato skirtumui, vaikuciams reikia laiko adaptuotis prie nauju salygu. O kai buna labai trumpa laika organizmui buna gan didelis stresas ir gali sirgti( sloga, kosulys ar pan.). Todel atostogu i siltas salis pataria vaziuoti ilgesniam laikui, kad vaikuciui butu i nauda o ne zala. Aisku, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet as irgi manau kad reiketu ilgiau vaziuoti, nes vaikas speja apsiprasti su nauja aplinka, ir visos problemos baigiasi!
Atsakyti
Sveikos mamytes
Norečiau pasiklausinėti, ar teko jums keliauti po Europą ( pvz iki Kroatijos) su mazais vaikais kemperiu ar mini venu. Kelionė ne lengva, gal pasidalintumėt savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 05 17, 09:40)
atsiprašau, nesupratau lotuliukas.gif
užsisakiau per mymą iš next thumbup.gif labai gražūs, patogūs, ir kaina gera thumbup.gif nes man patinka gražūs, elegenatiški, mergaitiški thumbup.gif žinoma, kiti perka tas tokias gumines a la klumpes, bet man baisiai atrodo, o ir nelabai ta guma man atrodo gera, o mūsų basutės laikė super thumbup.gif labai jomis esu patenkinta thumbup.gif

Gal gali parodyti kokias nupirkai blush2.gif ir ,kokia kaina g.gif
Atsakyti
gal galetumet pasakyti kuo skiriasi apatamentai su maitinimu,nuo viesbucio su maitinimu? 4u.gif arba koks skirtumas bus uzsakius vieno kambario apartamentus,arba seimynini kambary tame paciame viesbutyje?norim patys rezervuoti viesbuti,bet su 2 vaikais problematiska,dazniausiai raso max 2+.
Atsakyti
Sveikos, man ir iskolo klausimu del keliones , nes uz 2 savaiciu su dukra keliaujam i Turkija. Jau matau yra gryzusiu tai gal patars koki kremuka nuo saules veztis ax.gif ar uztenka 35 SPF ar reik didesnes apsaugos kremo g.gif O kaip su vaistukais ar galima kokiu veztis. Pirma karta keliausim tai pasimetus labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2008 05 20, 14:29)
Sveikos, man ir iskolo klausimu del keliones , nes uz 2 savaiciu su dukra keliaujam i Turkija. Jau matau yra gryzusiu tai gal patars koki kremuka nuo saules veztis  ax.gif ar uztenka 35 SPF ar reik didesnes apsaugos kremo  g.gif O kaip su vaistukais ar galima kokiu veztis. Pirma karta keliausim tai pasimetus labai  blush2.gif

mano panos truputį sloguoja, tai vešiuos visą vaistinėlę, na maža kas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2008 05 20, 14:54)
mano panos truputį sloguoja, tai vešiuos visą vaistinėlę, na maža kas  unsure.gif

As taip pat isidesiu visus kuriu gali prireikti, nes mergina mano neseniai pasveiko, tik baisu, kad neprisikabintu del tu vaistuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2008 05 20, 15:14)
As taip pat isidesiu visus kuriu gali prireikti, nes mergina mano neseniai pasveiko, tik baisu, kad neprisikabintu del tu vaistuku  g.gif

O kas gali prisikabinti del ju? ax.gif
Atsakyti
Kur perkat maudymosi basutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 20, 16:16)
Kur perkat maudymosi basutes  g.gif

mano pažįstama rado dėvėtų rūbų parduotuvėj lb geros būklės, mokėjo gal 5lt. pradezinfekuos ir bus gerai. aš pirkau turguj už 10lt, bet žiopla neapsižiūrėjau kad padas tai ne guminis, aiškiai slidinės cool.gif o be to pade tokie cypsiukai įtaisyti, tai maniškė vos pamačius rėkia kad nesiaus lotuliukas.gif teks ieškot kitokių
nors mes skrisim į stanbulą, viežbutis be baseino, tai nė nžn ar teks kur vandenį išbandyt, ar yra ten kur aplink kokiių paplūdimių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2008 05 20, 14:29)
Sveikos, man ir iskolo klausimu del keliones , nes uz 2 savaiciu su dukra keliaujam i Turkija. Jau matau yra gryzusiu tai gal patars koki kremuka nuo saules veztis  ax.gif ar uztenka 35 SPF ar reik didesnes apsaugos kremo  g.gif O kaip su vaistukais ar galima kokiu veztis. Pirma karta keliausim tai pasimetus labai  blush2.gif

Mes kai buvom praėjusią savaitę, užteko 35 SPF, o jums vaikui gal jau reiktų ir 50. Ten kiekvieną dieną karščiau. Be to, nežinia, ar per pačią saulėkaitą būsit ant saulės, ar pietų miegelio miegosit. Aš imčiau stipresnį.
Vaistus galit vežtis, geriausia ne rankiniam bagaže, o šiaip jų vaistinėse yra tų vaistų, ir kaina panaši kaip pas mus.
Atsakyti