Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(jurga11 @ 2008 05 20, 10:19)
Mes kai buvom praėjusią savaitę, užteko  35 SPF, o jums vaikui gal jau reiktų ir 50. Ten kiekvieną dieną karščiau. Be to, nežinia, ar per pačią saulėkaitą būsit ant saulės, ar pietų miegelio miegosit. Aš imčiau stipresnį.
Vaistus galit vežtis, geriausia ne rankiniam bagaže, o šiaip jų vaistinėse yra tų vaistų, ir kaina panaši kaip pas mus.

jei vesites mazesnio SPF krema tai dazniau juo tepliotis reiks ir tiek. As savo merginai berods 60+ nupirkau... maciau ir 70+ pardavime, bet ten jau ne vaikishkas buvo...

o kodel vaistus geriausia ne rankiniam veztis? jokio skirtumo kur juos vesiesi, tol kol atitinka jie skysciu reikalavimus wink.gif
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=315322
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2008 05 19, 09:22)
Mes ateinančią naktį jau išskrendam. Vadinasi už 24 valandų būsime Turkijoje. Jau pradeda atsirasti toks prieškelioninis jauduliukas.  Pirmą kartą keliaujame su vaiku, neramu šiek tiek, kaip mažoji kelionę ištvers.  Reikės vaiką antrą valandą nakties žadinti...  unsure.gif

Geru atostogu!!!

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 19, 11:22)
Ačiukas. Aš dar labai naiviai tikiuosi, kad maniškė skrydį pramiegos. biggrin.gif

Taip ir bus biggrin.gif
QUOTE(Agnekk @ 2008 05 20, 14:29)
Sveikos, man ir iskolo klausimu del keliones , nes uz 2 savaiciu su dukra keliaujam i Turkija. Jau matau yra gryzusiu tai gal patars koki kremuka nuo saules veztis  ax.gif ar uztenka 35 SPF ar reik didesnes apsaugos kremo  g.gif O kaip su vaistukais ar galima kokiu veztis. Pirma karta keliausim tai pasimetus labai  blush2.gif

Imk vaikui stipresni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 05 20, 16:16)
Kur perkat maudymosi basutes  g.gif

Jau šitoj temoj buvo apie tai kalbėta. mirksiukas.gif
Bet pakartosiu. Pirkau iš childrensplace.com. Dar neišbandėm prie baseino, tai negaliu nieko pasakyti. biggrin.gif

Aš pirksiu 50 SPF SebaMed firmos. smile.gif
Atsakyti
gal zinot ar galima gyvsidabrini termometra imti i lektuva? kazkaip elektroniniais nepasitikiu blush2.gif
as pirkau SPF 50 krema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 21, 07:10)
Aš pirksiu 50 SPF SebaMed firmos. smile.gif

ir mums teks pirkti, bet kai pamačiau kainą blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2008 05 21, 08:16)
gal zinot ar galima gyvsidabrini termometra imti i lektuva? kazkaip elektroniniais nepasitikiu  blush2.gif

Gali ir nepraleisti su gyvsidabriniu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal kas galėtų tiksliai parašyti, ką galima imti į lėktuvą, pvz gėrimo-ar galiu vaikams po pokelį uždarytą 200 ml sulčių paimti?arba į buteliukus įsipilti?nes gerti tai norės...
maisto turbūt galima, kokių duoniukų, į lėktuvą pasiimti?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2008 05 21, 09:48)
sveikos  4u.gif gal kas galėtų tiksliai parašyti, ką galima imti į lėktuvą, pvz gėrimo-ar galiu vaikams po pokelį uždarytą 200 ml sulčių paimti?arba į buteliukus įsipilti?nes gerti tai norės...
maisto turbūt galima, kokių duoniukų, į lėktuvą pasiimti?
ačiū  4u.gif

Jokių butelių su skysčiais rankiniame bagaže tikrai negalima neštis... schmoll.gif O atsigerti gi lėktuve duoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 21 gegužės 2008 - 08:54
QUOTE(Urartu @ 2008 05 21, 09:54)
Jokių butelių su skysčiais rankiniame bagaže tikrai negalima neštis...  schmoll.gif O atsigerti gi lėktuve duoda...

ar tikrai, iki 200 ml kažką girdėjau lyg galima g.gif ir kūdikių buteliukų negalima?
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2008 05 21, 10:05)
ir kūdikių buteliukų negalima?

Kūdikių maistelį galima neštis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 21 gegužės 2008 - 09:21
Tai kad galima neštis gerti. wink.gif Gi ankstesniuose puslapiukuose mamos rašo, kad su vaikučiu atlaidžiau žiūri.
Aš imsiu gertuvę su arbatyte. Manau užteks. Ir aišku duoniukų kokių, sausainių, bananą...
Atsakyti