Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Urartu @ 2008 05 21, 09:54)
Jokių butelių su skysčiais rankiniame bagaže tikrai negalima neštis...  schmoll.gif O atsigerti gi lėktuve duoda...

Prasom neklaidinti zmoniu schmoll.gif
Kudikiams ir maziems vaikams galima pasiimti atsigerti. Sulciu, arbatos ar dar ko nors. Tiesiog patikros poste gali paprasyti atidaryti buteli ir paragauti to gerimo. Vaiku gerimu tikrai niekas neatimineja schmoll.gif
Atsakyti
Aciukas uz patarimus 4u.gif Tikrai kremuka gal reikes su didesne apsauga nupirkti, o del gerumo vaikams tai tikrai gal nieko nesakys, vis gi vaikams g.gif
Atsakyti
gal pries uzduodant klausima, butu naudinga paskaityti bent kelis ankstesnius temos psl.? 4u.gif
nes apie gerimus ir kudikiu maisteli, pasiimamus i lektuva buvo ka tik rasyta smile.gif
nes kai ieskai tau reikalingos info ir kas kelis psl. randi tuos pacius skirtingu zmoniu klausimus ir tuos pacius supratingu mamu atsakymus, tai truputi keistai atrodo doh.gif gaisti laika ta pati per ta pati matydama doh.gif
be to, jei kyla tokiu konkreciu klausimu, galima ir i avialinijas paskambinti ar i oro uosta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chocco @ 2008 05 21, 13:12)
gal pries uzduodant klausima, butu naudinga paskaityti bent kelis ankstesnius temos psl.?  4u.gif
nes apie gerimus ir kudikiu maisteli, pasiimamus i lektuva buvo ka tik rasyta  smile.gif
nes kai ieskai tau reikalingos info ir kas kelis psl. randi tuos pacius skirtingu zmoniu klausimus ir tuos pacius supratingu mamu atsakymus, tai truputi keistai atrodo  doh.gif  gaisti laika ta pati per ta pati matydama  doh.gif
be to, jei kyla tokiu konkreciu klausimu, galima ir i avialinijas paskambinti ar i oro uosta  4u.gif

tolerancijos, prašom 4u.gif nesunku gi atsakyti. mes skrisim iš Kauno, spėju kad ten dar bardakas visame kame, abejoju ar parduotuvės dirba duty free ir panašiai. pernai kai skridom vėlavo mūsų skrydis pusantros valandos, tai su vyru pratarčialinom oro uoste virš 3val. visai nenoriu tiek laiko savo vaikus troškint, tai ir kilo klausimas dėl gėrimo. o paskambinus spėju gali sakyti viena, atvykus-visai ką kita. ačiū mamytėms už atsakymus, bandysim vežtis gėrimo sulčiukių.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2008 05 21, 10:48)
sveikos  4u.gif gal kas galėtų tiksliai parašyti, ką galima imti į lėktuvą, pvz gėrimo-ar galiu vaikams po pokelį uždarytą 200 ml sulčių paimti?arba į buteliukus įsipilti?nes gerti tai norės...
maisto turbūt galima, kokių duoniukų, į lėktuvą pasiimti?
ačiū  4u.gif

Sulčių neštis negalima, jei talpa didesnė nei 100 ml. Bet jokių problemų jų nusipirkti oro uosto automatuose jau praėus apsaugą. Gal keliolika centų brangiau, nei parduotuvėje, tačiau ramu, jei jau labai norisi ką nors neštis ax.gif ir savigarba išsaugota, ir apsaugos darbą gerbi, juk mūsų pačių saugumui tos taisyklės 4u.gif

O buteliukus kūsikiams galima neštis ir didesnės talpos, bet paprašo paragauti... Kai mano buvo kūdikis, aš problemų nemačiau į buteliuką įsidėt miltelių, kiek reikia, o karšto vandens stiuardesės įpila lėktuve thumbup.gif (nors tada dar jokių taisyklių dėl skysčių nebuvo... ).
Tiesa, sausainius tai galima neštis, o pvz., šokoladiniai sūreliai laikomi skysčiais...

A, dar norėjau pasakyti, kad labai nemažai tenka skraidyti, ir labai nemalonu matyti mamas, kurios braunasi pro postus su buteliukais sulčių rankose, ir aiškina, įrodinėja, kad ČIA GI VAIKUI, kaip jas drįsta sulaikyti, piktinasi, ypač tenka tą vaizdą maityti lietuviškuose čarteriuose. Galima pagalvoti, kad už patikros posto prasideda Sachara, ir vaikas trokš doh.gif Pilna tų gėrimų, kavinėse, automatuose, galų gale pačiame lėktuve unsure.gif , nu bent mes, forumo dalyvės pagarbiai elkimės... juk dėl mūsų ir mūsų vaikų saugumo jie dirba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmiukė: 21 gegužės 2008 - 13:26
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 05 21, 14:11)
Sulčių neštis negalima, jei talpa didesnė nei 100 ml. Bet jokių problemų jų nusipirkti oro uosto automatuose jau praėus apsaugą.

tai man ir klausimas, ar Karmėlavoj jau naujas terminalas tiek įsivažiavęs, kad ten automatai ir panašūs pribimbasai stovi.gi antras reisas į Turkiją viso labo.
Atsakyti
aš šian nuėjau į camelia vaistinę sebamed kremo, bet buvo tik SPF20. tai nusipirkau kitos firmos...su spf25 blush2.gif labai daug skirias nuo spf20 lotuliukas.gif
bet iš tikrųjų manau turėtų būti geras. tepti reikia 1k/d, vandeniui atsparus. tinka vaikams. sakė net onko pacientams rekomenduoja. nu žodžiu turėtų būt geras. tik brangokokas
200ml kaina apie 60lt. nu bet gal verta, kad kiti žymesnių firmų ne ka pigesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2008 05 21, 15:18)
tai man ir klausimas, ar Karmėlavoj jau naujas terminalas tiek įsivažiavęs, kad ten automatai ir panašūs pribimbasai stovi.gi antras reisas į Turkiją viso labo.

Nu jei ir nėra, tai lėktuve duos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ivory @ 2008 05 21, 14:23)
aš šian nuėjau į camelia vaistinę sebamed kremo, bet buvo tik SPF20. tai nusipirkau kitos firmos...su spf25 blush2.gif labai daug skirias nuo spf20 lotuliukas.gif
bet iš tikrųjų manau turėtų būti geras. tepti reikia 1k/d, vandeniui atsparus. tinka vaikams. sakė net onko pacientams rekomenduoja. nu žodžiu turėtų būt geras. tik brangokokas
200ml kaina apie 60lt. nu bet gal verta, kad kiti žymesnių firmų ne ka pigesni ax.gif

O kokios firmos kremas? Kaip vadinasi?
Atsakyti
A, dar norėjau pasakyti, kad labai nemažai tenka skraidyti, ir labai nemalonu matyti mamas, kurios braunasi pro postus su buteliukais sulčių rankose, ir aiškina, įrodinėja, kad ČIA GI VAIKUI, kaip jas drįsta sulaikyti, piktinasi, ypač tenka tą vaizdą maityti lietuviškuose čarteriuose. Galima pagalvoti, kad už patikros posto prasideda Sachara, ir vaikas trokš doh.gif Pilna tų gėrimų, kavinėse, automatuose, galų gale pačiame lėktuve unsure.gif , nu bent mes, forumo dalyvės pagarbiai elkimės... juk dėl mūsų ir mūsų vaikų saugumo jie dirba  4u.gif

va būtent drinks_cheers.gif gerai kad mes sultis vaikui nešamės ir žinom kas ten yra. praleis kelias sėkmingai ir še tau kokia "kamikadzė" ph34r.gif
Atsakyti
Sulčių neštis negalima, jei talpa didesnė nei 100 ml.

Jau ka tik rasiau, bet pasikartosiu. Galima nestis sultis vaikui, jei to vaiko amzius 2 ar 3 metai. Zinoma jei mama pasiemusi koki 10 metu vaika irodineja, kad cia juk vaikiuko sultys, tada jau nekas. Taigi bent jau Vilniuje tikrai maziukams vaikiukams galima nestis sulciu. Del Kauno oro uosto darbuotoju nieko pasakyti negaliu, bet manyciau, kad ir ten turetu leisti.
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 05 21, 14:24)
Nu jei ir nėra, tai lėktuve duos...  ax.gif

po praėjimo kontrolės postu lėktuve atsidursiu geru atveju po poros valandų.o jei kaip pernai, tai ir po visų keturių. mano vaikai kątik po ligos, nuolat geria dabar, visai nerizikuosiu, spėjo ar nespėjo naujam terminale automatus ir kavinukes sustatyt. tuolab prieš savaitę kai buvom pasižvalgyt tai ten absoliutus chaosas dar vyravo. bepigu iš vienos varpinės skalambint, kai neįsigilini. o man labiau rūpi kad vaikai nezyztų gert norėdami, nei kiek ten mano poelgiuose pagarbos muitinės įstatymams yra. todėl beje čia ir paklausiau, kad tikrai žinančios atsakytų.ačiū už TOLERANTIŠKUS atsakymus, įsipilsim gėrimo į gertuvėlę ir buteliuką ir ragausim, jei reikės. tiek ir norėjau sužinoti. kam trukdo, gali mano postų neskaityti.
beje, ne visos mamos savo mažučius girdo tuo, ką ten lėktuve atsigert dalina. elementarios vaisinės arbatėlės gali norėtis vaikui įsimesti. vasara gi. paragausiu jei reiks biggrin.gif

QUOTE(ivory @ 2008 05 21, 14:25)
va būtent drinks_cheers.gif gerai kad mes sultis vaikui nešamės ir žinom kas ten yra. praleis kelias sėkmingai ir še tau kokia "kamikadzė" ph34r.gif

ja ja, susirenka kamikadzė vaikų dar pundelį, vieną vežimėlyje papinuką dar, ir eina lėktuvo sprogdint su trotilu vietoj aptamilio biggrin.gif dėl maskuotės dar pampersų pilnas bagažas, tyrelių vienas kitas indelis, kad įtikinamiau atrodytų...kastuvėlių ir plaukimo ratų, kad neduokdie neatsektų niekas piktų kėslų cool.gif ir pirmyn terorizmu užsiiminėt biggrin.gif nebūkit juokingos. buvau aš ten, kur tikras terorizmas vyko, ir tai niekas iš vaikų buteliukų neatiminėjo. tikiuosi ir broliai lietuviai analogiškai supratingi bus rolleyes.gif
tema uždaroma pasiekus maksimalų netolerantiškų žinučių kiekį rolleyes.gif ačiū už dėmesį, einu pakuotis toliau.
Atsakyti