Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(deniz @ 2008 04 06, 19:35)
likan, o kam tau Turkijoj batukai maudynem? savo dukra i uzsieni vezuosi jau tris metus (nuo 5 m.) ir niekada nereikejo nei batuku, nei dar kazko ypatingo, ypac Turkijoj. Jie labai vaikus myli, tad, bent jau mano maze buvo visa laika uzimta bigsmile.gif

Tai kai vaikui 5 metai ir daugiau, tai aišku, kad jam nelabai maudymosi batų reikia, nes jau pats puikiai supranta, kad gali paslysti ant slidžios dangos, bet kai vaikui vos daugiau nei metukai, ir jis to nesupranta ir nekontroliuoja, tai aišku, kad tie batukai reikalingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra @ 2008 04 06, 16:41)
Aš vat galvoju kiek kokių žaislų reikia vežtis? Kaip ten su tais mini klubais, ar vaikai juose kažkiek dalyvauja, nes juk kitos kalbos apart lietuvių nemoka.

Ziurint koks viesbutis pvz. Meryane yra lietuvis animatorius, tai ten del kalbos problemu nebus schmoll.gif
Atsakyti
Skrisim i kreta. Vesiuosi i kelione lovyte-manieza. Bet baisu kad nesulauzytu su kitu bagazu. Ar galima kazka uzrasytu, kad pvz, luzta ar pan. , kad atsizvelgtu tie kurie krauna bagaza. O gal paprasyti kai chekina daro, kad ka nors uzklijuotu. aplamai kaip vezti lektuvu tokius daiktus, kurie greitai luzta, duzta, o i lagamina netelpa?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 07, 14:15)
Skrisim i kreta. Vesiuosi i kelione lovyte-manieza. Bet baisu kad nesulauzytu su kitu bagazu. Ar galima kazka uzrasytu, kad pvz, luzta ar pan. , kad atsizvelgtu tie kurie krauna bagaza. O gal paprasyti kai chekina daro, kad ka nors uzklijuotu. aplamai kaip vezti lektuvu tokius daiktus, kurie greitai luzta, duzta, o i lagamina netelpa?

aišku, užklijuoja lipukus kad nemėtytų, kai krovinys jautrus - juk žmonės ir slides vežasi, ir kt. daiktus lūžtančius lengvai. bet ar jum tikrai reik to maniežo, juk sveria jis nemažai? mum turkijoje dave maniežą mažiui, jis toks be "pribumbasų" buvo, na, be supimo funkcijos (be lingių), bet šiaip tai savo funkciją atliko. negi graikai neduoda kūdikiams saugių lovelių? ar jūs ne į viešbutį keliaujat?
Atsakyti
Sveteli, kam tau tas maniezas? juk viesbutis duoda lovyte. Bent jau musu - tai tikrai, jie mato registracijoje, kad vaikas ir is karto pastato kambaryje. Kur tu ji dar tampytis ruosies? juk prie baseino tai nesinesi, o kambary - jo tikrai nereiks.
Atsakyti
Tai va, kad ir as maniau kad duoda, be to i 5 zvaigzdiu vaziuojam g.gif , bet kelioniu agenturoj pasake kad reikes papildomai primoketi uz lovyte. Uz visa laika mums gaunasi virs 200 lt. Nu siaip tas maniezas labai nedidelia, susilanksto taip patogiai i toki krepsi, nera sunkus, bet va nezinau kaip gabentis g.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 07, 19:13)
Tai va, kad ir as maniau kad duoda, be to i 5 zvaigzdiu vaziuojam g.gif , bet kelioniu agenturoj pasake kad reikes papildomai primoketi uz lovyte. Uz visa laika mums gaunasi virs 200 lt. Nu siaip tas maniezas labai nedidelia, susilanksto taip patogiai i toki krepsi, nera sunkus, bet va nezinau kaip gabentis  g.gif

as tavo vietoje sumokeciau tuos 200, kad nesitampyt tiek daiktu... dar gali uzklausima i pati viesbuti parasyt, kad tikrai isitikint, gal visgi nemokamai duos g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2008 04 07, 14:17)
aišku, užklijuoja lipukus kad nemėtytų, kai krovinys jautrus - juk žmonės ir slides vežasi, ir kt. daiktus lūžtančius lengvai. bet ar jum tikrai reik to maniežo, juk sveria jis nemažai? mum turkijoje dave maniežą mažiui, jis toks be "pribumbasų" buvo, na, be supimo funkcijos (be lingių), bet šiaip tai savo funkciją atliko. negi graikai neduoda kūdikiams saugių lovelių? ar jūs ne į viešbutį keliaujat?

aciukas uz info,nezinojau 4u.gif reiks pasinaudot,nes vesimes tyreliu marias doh.gif biggrin.gif

QUOTE(svetelis @ 2008 04 07, 18:13)
Tai va, kad ir as maniau kad duoda, be to i 5 zvaigzdiu vaziuojam g.gif , bet kelioniu agenturoj pasake kad reikes papildomai primoketi uz lovyte. Uz visa laika mums gaunasi virs 200 lt. Nu siaip tas maniezas labai nedidelia, susilanksto taip patogiai i toki krepsi, nera sunkus, bet va nezinau kaip gabentis  g.gif

oho,kaip unsure.gif 5 zvaigduciu ir dar primoket unsure.gif gal ir mum tada moket reiks,pasidomesiu g.gif bet jei virs 200 kainuos,tai tikrai verta nusipirkt uz 300 koki kelionini lovyte-manieza ,daiktas tai pasiliks,o taip tai ismesti pinigai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 07, 13:15)

As jusu vietoi tikrai pasiskambinciau, nes manau, kad keliones agentura deda tuos 200lt sau i kishene, ir shiaip niekad dar negirdejau kad tokia paslauga butu mokama g.gif mes buvom Andoroi ir Egipte ir nieko nemokejom, Andoroi buvo chicco maniezas o Egipte paprasta medine lova, na ir Druskininkuose Vilnius SPA nemokejom....bet visko gali buti ax.gif
Atsakyti
Bandysiu tiesiai viesbuciui parasyti, uzklausiu kaip ten su tomis lovelemis.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 08, 19:54)
Bandysiu tiesiai viesbuciui parasyti, uzklausiu kaip ten su tomis lovelemis.

praneshk kai susisieksi, man irgi bus idomu kaip ten... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deniz @ 2008 04 06, 19:35)
likan, o kam tau Turkijoj batukai maudynem? savo dukra i uzsieni vezuosi jau tris metus (nuo 5 m.) ir niekada nereikejo nei batuku, nei dar kazko ypatingo, ypac Turkijoj. Jie labai vaikus myli, tad, bent jau mano maze buvo visa laika uzimta bigsmile.gif

Na musu pupa kai pamatys baseina, tai as neisivaizduoju kaip ja reikes is ten krapstyti lotuliukas.gif jau taip megsta vandeni bigsmile.gif jeigu neduodu jai vandenuko namie pazaisti, tai prispjaudo ant grindu ir mozoja blush2.gif

QUOTE(lukne1 @ 2008 04 06, 21:06)
Niu nemanau, kad su tais batukais bus karsciau, nei su kitais. Juk kai karsta, tai karsta su bet kokiais batais, net ir su flopais bigsmile.gif
Niu, atviri batukai man atkrito, nes pati esu ne karta pirstus nusimusus i akmenukus, be to, mes skrendam i kreta, tai man reikalingi tokie baciukai.
Papildyta:
Man batukai reikalingi tik baseinui ir prie juros, o ne vaiksciojimui po miesta.

Tai ir mums tik baseinui ir jurai, bet apie akmenys nepagalvojau visai doh.gif
Atsakyti