Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(žibutė @ 2008 04 05, 11:17)
Nieko mūsų vežimui nepadarė schmoll.gif KAip ir lagaminams nieko neatsitiko tongue.gif Bet jei kas ir nusibrozdintų, neimu aš į galvą tokių dalykų, visvien daiktas dėvisi ir nieko čia nepadarysi smile.gif O kad LABAI apgadintų, tai nesu girdėjusi tokio atvejo g.gif

Man kelionių agentūroj sakė, kad su vežimėliu važiuoji iki lėktuvo, t.y. neduodi į bagažą, o lėktuve paduodi stiuardesei. Atskridus atiduoda vežimėlį ir tada važiuoji bagažo. O būtina duoti į bagažą ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 04 05, 15:50)
Labutis,

Buvau trumpam islekus, todel dabar imetu nuoroda batuku maudynems, as emiau situs:
http://adams.co.uk/s...ts_id/7298.html

O berniukams yra tokie:
http://adams.co.uk/s...ts_id/7300.html

mes juos jau ir baseine isbandem...man patiko, nors batuku dydzio nepataikiau (imsiu dar vienus), bet vis tiek mergina ju nepamete, nes prie kauliuku jie susitraukia gumyte.
jei kam idomu, tai 6 dydis - 15 cm,o musu kojyte -13. jauciu,kad reikia uzsakyt 5 dydi  ax.gif

Tiesa, jau prisipirkau visokios pripuciamos atributikos mazutei  ax.gif Kamuoli, plaukmenis ant rankyciu ir ta rata,ale vaikstyne, nes baseine isbandem paprasta pripuciama rata su kiauru vidum, tai net is maziausio ji iskrenta  doh.gif

O del vezimo - tai butinai imsiu, nors manoji jame visai nesedi, bet negi mes ja tampysim ant ranku visur? Nors musu vezimas ganetinai didelis ir sunkus, bet nedarau is to problemos - juk paties niekur tempti jo nereiks.... ax.gif

O kur pirkot ta rata su sedyne ir kokia kaina?
Atsakyti
Sveteli, viska pirkau Senukuose ax.gif Niu, ta ale vaikstyne tai paskutine pasiemiau, bent jau lentynoje ju daugiau nebuvo ax.gif O kaina tai gal 12 lt...Kad man kazkaip nedaug pasirode, net nustebau, nes buvau nusiteikus daugiau moket bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 04 06, 10:30)
Sveteli, viska pirkau Senukuose  ax.gif Niu, ta ale vaikstyne tai paskutine pasiemiau, bent jau lentynoje ju daugiau nebuvo ax.gif O kaina tai gal 12 lt...Kad man kazkaip nedaug pasirode, net nustebau, nes buvau nusiteikus daugiau moket  bigsmile.gif

Mes irgi tokį daiktą pirksim. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuke @ 2008 03 31, 22:08)
Aciu uz temele, o as pasikartosiu ko senojoje klausiau. Ruosiames i Kreta su 4 men mazyle. kas keliavot su tokiu mazu vaiku, gal patarsit ar reikia imtis auto kedute, ar neverta terliotis (pamenu, kad i Lenkijos avialiniju auto kedutes netilpo) Ir ar skrydziams Europoje avialiniju taip at galima prasyti kedes vaikui  - jei neperkamas atskira vieta. Aciux is anksto 4u.gif

Keliavom su Austru avialinijom, skrydis su persedimu Vienoje, tai autokedutes i salona imti neleido, tik iki trapo. Visada paduodavo prie trapo i prie jo pasiimdavo:)
Pries kelione skambinome siu avialiniju atstovams del lopsio, kadangi jie deklaruoja kad duoda, pasirodo tik kai kuriuose lektuvuose, o keduciu tvirtinimo vietos taip pat ne visu tipu lektuvuose. Taigi mano nuomone kad pries skrendant geriausia skrydziui pasiruost pasitarus su avialiniju atstovais:)
Atsakyti
Aš pasigedau šitoj temoj mamyčių su truputį didesniais vaikučiais patirties. Čia daugumoj diskutuoja mamytės sy kūdikėliais.
Mūsų vaikams 4 ir 5 metukai ir kelionė į šiltus kraštus su jais bus pirmoji, todėl irgi dar daug ko neįsivaizduojam, kaip seksis. Jei atsirastų mamyčių turinčių patirties keliaujant su tokio amžiaus vaikučiais - labai lauksiu jų pasakojimų.
Aš vat galvoju kiek kokių žaislų reikia vežtis? Kaip ten su tais mini klubais, ar vaikai juose kažkiek dalyvauja, nes juk kitos kalbos apart lietuvių nemoka.
Atsakyti
Sveikutes,
skrendam i turkija geguzes 22, tai renku visokius patarimus ax.gif

O nebus karsta su tokiais uzdarais batukais g.gif

QUOTE(lukne1 @ 2008 04 05, 15:50)
Labutis,

Buvau trumpam islekus, todel dabar imetu nuoroda batuku maudynems, as emiau situs:
http://adams.co.uk/s...ts_id/7298.html

O berniukams yra tokie:
http://adams.co.uk/s...ts_id/7300.html

mes juos jau ir baseine isbandem...man patiko, nors batuku dydzio nepataikiau (imsiu dar vienus), bet vis tiek mergina ju nepamete, nes prie kauliuku jie susitraukia gumyte.
jei kam idomu, tai 6 dydis - 15 cm,o musu kojyte -13. jauciu,kad reikia uzsakyt 5 dydi  ax.gif

Tiesa, jau prisipirkau visokios pripuciamos atributikos mazutei  ax.gif Kamuoli, plaukmenis ant rankyciu ir ta rata,ale vaikstyne, nes baseine isbandem paprasta pripuciama rata su kiauru vidum, tai net is maziausio ji iskrenta  doh.gif

O del vezimo - tai butinai imsiu, nors manoji jame visai nesedi, bet negi mes ja tampysim ant ranku visur? Nors musu vezimas ganetinai didelis ir sunkus, bet nedarau is to problemos - juk paties niekur tempti jo nereiks.... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(likan @ 2008 04 06, 17:51)
O nebus karsta su tokiais uzdarais batukais  g.gif

O tai su tais batukais vaikas ir lakstys lauke? Tarkim pliaže, ar einant gatve?

Aš užsakiau atviresnius. 4u.gif
Atsakyti
likan, o kam tau Turkijoj batukai maudynem? savo dukra i uzsieni vezuosi jau tris metus (nuo 5 m.) ir niekada nereikejo nei batuku, nei dar kazko ypatingo, ypac Turkijoj. Jie labai vaikus myli, tad, bent jau mano maze buvo visa laika uzimta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deniz @ 2008 04 06, 18:35)
likan, o kam tau Turkijoj batukai maudynem? savo dukra i uzsieni vezuosi jau tris metus (nuo 5 m.) ir niekada nereikejo nei batuku, nei dar kazko ypatingo, ypac Turkijoj. Jie labai vaikus myli, tad, bent jau mano maze buvo visa laika uzimta bigsmile.gif

Bet vistiek, juk taip slidu prie baseino. unsure.gif Ir pačiam baseine. Pavyzdžiui kai buvom Druskininkuose, maniškė buvo porą kartų nukritus. g.gif Aišku nestipriai, bet maža kas.
Atsakyti
Niu nemanau, kad su tais batukais bus karsciau, nei su kitais. Juk kai karsta, tai karsta su bet kokiais batais, net ir su flopais bigsmile.gif
Niu, atviri batukai man atkrito, nes pati esu ne karta pirstus nusimusus i akmenukus, be to, mes skrendam i kreta, tai man reikalingi tokie baciukai.
Papildyta:
Man batukai reikalingi tik baseinui ir prie juros, o ne vaiksciojimui po miesta.
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2008 04 06, 20:06)
Niu nemanau, kad su tais batukais bus karsciau, nei su kitais. Juk kai karsta, tai karsta su bet kokiais batais, net ir su flopais bigsmile.gif
Niu, atviri batukai man atkrito, nes pati esu ne karta pirstus nusimusus i akmenukus, be to, mes skrendam i kreta, tai man reikalingi tokie baciukai.
Man batukai reikalingi tik baseinui ir prie juros, o ne vaiksciojimui po miesta.

Na jeigu akmenys, tai kitas reikalas. Pas mus smėliukas bus, tai nereikia uždarų. ax.gif
Atsakyti