Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios medicinos centrai

Kiek žinau, yra ant tos pačios odos taškai ar ploteliai, pagal kuriuos sprendžiama apie tam tikrų organų būklę.Tai susiję su odos  inervacija.Ir tuos nervinius impulsus(krūvius) galima išmatuoti.Jei organo ląstelių veikla kinta, kinta ir nervinis impulsas iš to organo, tą pokytį ir gali pamatuoti palyginus su standartu.Labai sudėtinga tema, visą sistemą tik specialistas nuodugniai galėtų paaiškinti. Visos mano žinios iš bendro išsilavinimo, bet ir to užtenka , kad nematyčiau pagrindo abejoti tokia diagnostika.
Atsakyti
Tiems, kas ieško homeopatų, masažistų ar nori kitaip natūraliai pasigydyti.Čia adresų visoje Lietuvoje sąrašas ir paslaugų sąrašai. http://www.medicina....ius=&rubrika=32
Atsakyti
Čia truputį peno auksčiau minėtų diagnostikos metodų kritikams ir šalininkams biggrin.gif
Čia kritikams 8) http://www.delfi.lt/...003&categoryID=
O čia šalininkams 8) www.eliseeva.ru
Atsakyti
Gal tie diagonostikos metodai būtų ir tesingi, tik prieš darant ir mokant reikia gerokai pasiklausinėti apie "spacialisto" klasifikaciją. Mane "akcijos" metu ištyrė. Beveik per prievartą biggrin.gif Nesupratau nieko, baksnojo kažkokiu pagalėliu mano vargšę pėdą, ir žiūrėjo į tipo "ampermetrą" biggrin.gif Schemą prieš nosį pasidėjo, baksteli ir pasižymi, baksteli ir pasižymi. po to jei neklystu vienos rankos krumplius taip štyrė. Gavau super išvadą: Nesveikos kepenys (labai norėjo išgauti atsakymą kad rūkau ar bent jau geriu ohmy.gif ) ir geriausiai padėtų man natūralūs vaistai. Pripylė žirnelių į terbikę ir sako čia gydymosi kursas. Aš klausiu nuo ko? O tos moteriškės "nuo nesveikų kepenų". Kaip sakau "nesveikų kepenų", jei jos visiškai sveikos? blink.gif O jos sako, tai "ko galvą linkčiojot, kai kalbėjome apie tai, jog kepenis gydyt reikia". Aš nepraradau sveiko jumoro jausmo ir sakau "tai, jei galvą kratau, tai gal su ja kas negerai?". Vienu žodžiu, baigėsi viskas recepto išrašymu: išrašė vit. C. Čia turbūt nuo pragertos sveikatos sutrikimų ;D Sumokėjau 15 Lt. (žinokit už tokią atrakciją ir teigiamas emocijas juoko metu nieko negaila) ir buvau paprašyta po gydymo vėl pasirodyti pakartotinei diagnostikai (už 100 ar 150 Lt.). Kaip aš galėjau patikėti? Jei kiekvienas, net antro kurso studentas man nustatytų pakitimus širdyje ir gal net įvardintų diagnozę, o čia tyrė tyrė ir nematė? Gali žmogus nežinoti visų savo negalavimų, bet tegul randa nors tokius, kurie tikrai yra. Visgi esu labiau linkusi pasikliauti "normaliais" gyd., bet neneigiu alternatyviosios medicinos išgalių. Reikia tik su saiku ir protu jomis naudotis. Man prie širdies vaistažolės, homeopatija, masažai, mankštos.
Jei aš nueisiu į natūralios medicinos centrą ir prieš mane sustos idealių, sveikų žmonių grupė, tai aš sumokėsiu daug, kad būčiau žvali, sveika, graži ir energinga. Bet tokios mintys man nekyla, žvelgiant kaip dar gerokai galima pakoreguoti to centro įkūrėją Tulčiną su visomis jos "išrastomis" klizmomis, alfa kapsulėmis ir t.t. pateisinu tik tuomet jos  "sveiką" išvaizdą, jei ji neįperka savo įsteigtame centre siūlomų procedūrų wink.gif Nueisiu ir kas man garantuos, kad išeisiu tokia pati graži kaip atėjau ??? biggrin.gif Neleisiu klizmų terapijos metodu man išplauti sveiko mąstymo likučių.
Atsakyti
QUOTE
Neleisiu klizmų terapijos metodu man išplauti sveiko mąstymo likučių.

;D ;D ;D
Teisingas pastebejimas!
Atsakyti
Ir dar labai teisingas Rasmos pastebejimas apie pacia centro vadove, as irgi ziuriu i ja, o mintys tokios pacios wink.gif gi turetu geriau atrodyti.
Prisiminiau, jog sveikuoliu mokykloje vieni organizmo isvalymui siule klizmas, o kiti (Br. Vysniauskas) tai teige, kad klizmos jam nepriimtinos ir kad geriau Glauberio druska.  
Atsakyti
Aš net nežinau ar čia dėt ar atskirą temą atidaryt, bet radau kelis gydomųjų vonių receptus inete, tuoj pabandysiu kelis čia įkelt:

Augalų mišinio vonios alergijos gydymui. Imti po lygiai dobilų lapų bei žiedų, beržų bei aviečių lapų, ramunėlių žiedų ir mėtų. 200 gr. mišinio užpilti 2 stiklinėmis verdančio vandens, 15 min. pakaitinti ant silpnos ugnies. Perkošti ir supilti į vonią. Procedūros trukmė-15 min. Tokia vonia naudinga net alergijos kamuojamiems naujagimiams. Ji padeda iš organizmo pasišalinti nereikalingoms medžiagoms. Galima daryti atskirai kiekvieno mišinį sudarančio augalo vonias.

Lakišiaus vonios. Viena iš efektyviausių alergijos gydymo priemonių. Rekomenduojamos 37-38°C temp. vonios. 4 valgomus šaukštus susmulkintos žolės užpilti 1 litru verdančio vandens. 15 min. palaukti ir supilti į vonią. Vonios daromos kasdien arba kas antrą dieną. Jų trukmė-20 min. Gydymo kursas-10 procedūrų.

Ši vonia tinka odos pagražinimui, atnaujinimui. Išspausti 5 citrinų sultis ir įlašinti 8 lašus citrinų aliejaus, 2 litrus išrūgų (galima naudoti ir pasukas). Mišinį supilti į 34-36°C vonią ir 15-20 min. maudytis.

Raminanti nervus ir gydanti nemigą vonia.
Ji atnaujina odą ir saugo ją nuo aplinkos poveikio, be to yra labai malonaus aromato. 2 saujas eglių spyglių užpilti 1 litru verdančio vandens, 10 min. pavirinti, perkošti ir supilti į vonią. Vandens temperatūra-34-35C. Trukmė-20 min.


Atsakyti
Ši vonia tinka nuvargusioms kojoms. Citrinos sultis sumaišyti su 5 lašais citrinų aliejaus, 3 lašais levandų aliejaus, 1 valgomu šaukštu grietinės. Viską gerai išmaišius supilti į vonelę su šiltu vandeniu. Mirkyti kojas apie 15 min. Nudžiovinus įtrinti odą šviežiomis citrinų sultimis

Raminanti nervus ir gydanti nemigą vonia.
Ji atnaujina odą ir saugo ją nuo aplinkos poveikio, be to yra labai malonaus aromato. 2 saujas eglių spyglių užpilti 1 litru verdančio vandens, 10 min. pavirinti, perkošti ir supilti į vonią. Vandens temperatūra-34-35C. Trukmė-20 min

Raminanti, medžiagų apykaitą gerinanti vonia. 1 dalis raudonėlio žolės, 5 dalys didžiosios dilgėlės lapų ir stiebų, 3 dalys ramunėlių, 2 dalys juodojo serbento lapų, 2 dalys čiobrelio žolės, 5 dalys lakišiaus žolės. Viską pakaitinti ant silpnos ugnies, perkošti ir supilti į vonią. Vonios temp. 35-38°C, tačiau priklausomai nuo organizmo individualumo gali būti aukštesnė arba žemesnė
Atsakyti
Naudoti esant peršalimo ligoms. 300 gr. pušų spyglių užpilti 3 l verdančio vandens ir ant silpnos ugnies pavirinti 15-20 min. Perkošti ir supilti į vonią. Vandens temp. 36-38°C.

Naudoti esant peršalimo ligoms. Imti 350-500 gr. stambiai maltų miežių miltų. Maišant supilti 3 l verdančio vandens ir kaitinti 10-15 min. Kai viskas atvės, supilti į vonią. Vandens temp. 36-37°C.

Naudoti esant peršalimo ligoms. Imti 200 gr. beržų pumpurų (arba 300 gr.džiovintų lapų, ar 500 gr. šviežių lapų), užpilti 3 litrais verdančio vandens, kaitinti 15-20 min. ant silpnos ugnies. Supilti į vonią. Vandens temp. 36-37°C.

Naudoti esant peršalimo ligoms. 200 gr. sausų ajero šaknų (300 gr. šviežių šaknų) užpilti 3 litrais verdančio vandens, kaitinti 15-20 min. ant silpnos ugnies. Supilti į vonią. Vonios temp. 36-37°C. Vonia vertingesnė, jei kartu su ajero šaknimis įmaišoma ir ajero lapų.

Naudoti po peršalimo ligomų. Pilnai voniai imti 50-60 gr. medaus. Vandens temp. 36-37°C.


Atsakyti
Čia radau puslapiuką apie liaudies mediciną, su receptėliais kaikurioms ligoms gydyti, vaistažolių aprašymais, arbatėlėmis....
http://www.geocities...cina/ivadas.htm
Atsakyti
As zinau apie si centra, pati ten dariausi proceduras - tikrai puikius dalykus ten daro. Testa irgi pasidariau. Numeciau 17 kilu per 2 menesius.
Manau, kad visiems jo nedaro, todel kad brangus jis yra ir jokia ligonine negaletu sau to leisti. As Amerikoj buvau, apie testa ten irgi girdejau, tai ten jis apie 500 doleriu kainuoja. Bet geriau sumoketi uz toki testa dabar, negu paskui moketi simtus hirurgui ir anasteziologui.
Tokia mano nuomone.
Atsakyti
Kaip grybai po lietaus rolleyes.gif dygstantys natūralios medicinos centrai siūlo “stebuklingų” gydymosi būdų nuo visų ligų. Gal teko tai išbandyti?. Ar natūralioji medicina daro stebuklus.

Žarnyno, inkstų, kepenų valymas, limfodrenažinis masažas, garų kapsulės, angliarūgštės vonios, termografinė diagnostika ir t.t. — tokias paslaugas siūlo natūralios medicinos centrai. Jos nepigios, bet ar efektyvios? O gal net kenksmingos? Išsakyk savo nuomonę apie natūralų gydymą. O jei teko naudotis natūralios medicinos centrų paslaugomis — papasakok savo įspūdžius. g.gif
Atsakyti