QUOTE(RAMUNELE2 @ 2008 11 01, 14:28)
Sveikos,as taip pat papildysiu jusu gretas.Isskaiciau visa foruma ,radau daug informacijos,patarimu ir silto palaikymo.Aciu.Tik noreciau kad atsilieptu tos kurioms pso yra galvoje.Beje buvau pas gud. Grigaitiene Vilniuje gk klinikoje.Gavau sarasa sampunu, keratolitiku,israse daivonex losijono,elocon naudoti kai bus stiprus progresas.Deja sampunai kuriuose yra derva man netinka ,nes dar labiau sausina oda.Todel naudoju tik eucerin su slapalu .Patepus uriage keratasone geliu pleiskanu luobeliai atkrenta po jais raudonos demes,todel nezinau kaip ir kuom toliau jas gydyt. Kazkur skaiciau, kad elokonu gydyt ,nes kur yra raudonos demes ten vyksta uzdegimas.Kazkaip nelabai noretusi hormonais gydyt,gal zinote kokiu nors kosmetiniu losijonu esu visiskai zalia
Sveiki visi, turiu pso galvoje gal nuo 8 klases......Naudojau ir cemericiu vandeni, ir visokius sampunus. S.m. naudoju tik Elocoli, nes tik tokius man israse gydytoja. Stengiuosi be reikalo nekisti rankas i plaukus (ypac sunku kai pradeda niezti galvos oda

). Sampunus visada keiciu, t.y. vienas pasibaige, perku koki kita, kad galvos oda nepriprastu.

Buvau s.m Tunise, prie juros-tai labai padejo saule, jura ir t.t, gal kokius 3 men. galvos oda buvo svari. Zinojau dar is gydytojos kad reikia i Izraeli, bet kaip supratau padejo kita silta salis.