Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 6

man irgi keista su tais toxinais...juk buna ir mazi vaikuciai serga pso, tai pas juos irgi toxinai speja susikaupti? g.gif

siandien man ziauri diena...vos judinu visas kuno dalis - taip ziauriai sanarius skauda doh.gif tikiuosi i vakara pageres unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos. Prisijungiu ir as prie jusu. Turiu ir as sita zaraza. verysad.gif anksciau atsirasdavo viena,dvi demeles,patepdavau ir praeidavo. O dabar ju daugiau,atsirado ir galvoj. Nesuprantu kodel cia taip staigiai ju padaugejo. Tepu Daivonex tepalu. Kai viena,dvi demeles buvo,tai padedavo ir Advantan 0,1% kremas,isnykdavo demeles.
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 01 08, 12:36)
Sveikos,merginos. Prisijungiu ir as prie jusu. Turiu ir as sita zaraza.  verysad.gif  anksciau atsirasdavo viena,dvi demeles,patepdavau ir praeidavo. O dabar ju daugiau,atsirado ir galvoj. Nesuprantu kodel cia taip staigiai ju padaugejo. Tepu Daivonex tepalu. Kai viena,dvi demeles buvo,tai padedavo ir Advantan 0,1% kremas,isnykdavo demeles.

sveikute.......vel susitikome .... mirksiukas.gif pas mane ta pati situacija,...galvoje zaizdeliu atsirado,plaukai puse nuslinko.....ne kas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 08 sausio 2009 - 13:43
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 08, 14:42)
sveikute.......vel susitikome .... mirksiukas.gif pas mane ta pati situacija,...galvoje zaizdeliu atsirado,plaukai puse nuslinko.....ne kas doh.gif

drinks_cheers.gif gerai,kad suradau pazistamu veidu. As tai labai imu i galva,labai pasidariau nervuota del ju,dabar rasau ir asaros rieda. Nekenciu sios bjaurybes. Ali kokio velnio tik nera. bash.gif Radau inete viena preparata,jis valo organizma, aprasyme radau,kad tinka ir nuo psoriazes,tai uzsakem,sian gavom. Bandysim. kam idomu,tai ikeliu nuoroda http://www.gomeoton....okazaniya.shtml

O kuom tu tepi? gal koks yra sampunas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 08 sausio 2009 - 14:01
ai,as nesinervuoju mirksiukas.gif tai nieko nekeistu,tiksliaiu keistu i blogaja puse...as tepu elocon 0,1 procentu....padeda,bet kazkaip paskutiniu metu laikinai padeda doh.gif
Poto aprasyk koki poveiki tas preparatas dave tau mirksiukas.gif
Atsakyti
O jis receptinis ar galima ir be recepto nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 01 08, 13:03)
O jis receptinis ar galima ir be recepto nupirkti?

receptinis....man jis patinka,pasitepi zaizdeles pradeda grauzti,toks vaizdas,kad jis uzdegina jas
Atsakyti
sveikutes, ir as prisidedu smile.gif
pas mane ir yra si problemele nuo paauglystes. si liga dazniausiai paumeja del nervu ir ypac ziema, nes truksta saules. pas mane pakankamai lengva forma, tai tepu demeles elocon tepaliuku (jis receptinis) ir dar ziema yra gerai pavaikscioti i soliaruma tik aisku silpnai ir nepersistenkti, nes gali pabloget g.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Ar bandėte kas tų žuvyčių terapiją? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 08 sausio 2009 - 19:13
QUOTE(braskute_v @ 2009 01 08, 17:37)
Labutis  4u.gif
Nežinau ar galiu prie Jūsų jungtis, bet mano vyras turi šitą problemytę, bet aš tai susigyvenus ir man netrukdo, o va vyras kartais matau, kad kompleksuoja, nes pas jį išplitusi visame kūne.
Geriausia situacija vasara, tai labai gražiai viskas nudega ir susivienodina, o va rudenį ir žiemą tai jau sunkiau būna  verysad.gif

tai zinoma,kad junkis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2009 01 08, 19:37)
Labutis  4u.gif
Ar bandėte kas tų žuvyčių terapiją?  4u.gif

Apie kokias jus cia zuvytes kalbat? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2009 01 08, 17:37)
Labutis  4u.gif
Ar bandėte kas tų žuvyčių terapiją?  4u.gif

buvo cia mergina bandziusi,dar vis gydosi berods...tik turi neigiama puse..ts zuvytes buna ir gydymas vyksta paciento namie,jei zuvys isdvesia,tu uz jas dar papildomai sumoki,suma nemaza,neskaitant proceduru kainos doh.gif
Atsakyti