Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė 6

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 08, 20:28)
buvo cia mergina bandziusi,dar vis gydosi berods...tik turi neigiama puse..ts zuvytes buna ir gydymas  vyksta paciento namie,jei zuvys isdvesia,tu uz jas dar papildomai sumoki,suma nemaza,neskaitant proceduru kainos doh.gif

blink.gif eina sau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2008 11 19, 11:45)
tai lietuvoj sinelite jas turi firmazuveles
o, pinigai cia skaudi tema-kainavo 2000  lt.4 savaiciu kursas ir dar kadangi pasirasai, jos esi atsakingas uz jas-tau jas atveza, tai kai puse ismire, dar 2000 lt. uzrase doh.gif tai man nervu kainavo daugiau nei sveikatos doh.gif dabar vazinesiu pas zuvytes, nebenoriu tokios atsakomybes. ir dar persalau sededama tam kubile :ohsiaip tai smagu su jom, o po proceduros dar ilgai jauciasi masazo poveikis thumbup.gif

va,cia aprase mirksiukas.gif
Atsakyti
labutis dar kartą tai ką šventės baigėsi kimbam į darbus lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Man jau vėl pradeda dygti žvynai tad remisija po izraelio truko 4mėn. bet sanariukai aprimo nežinau kas padėjo ar kasdieninė mankšta ar kedrų aliejus o gal paskutiniai papilai sanariams FlEX(tabletės)kurias galima nusipirkti sportinių prekių parduotuvėje kaina 140lt forumuose skaičiau jau vartoju 3 savaites kraujas atsistatė sanariainurimo gal tai tik laikina bet matyt žvynelinę gerai pamaitinau vitaminais ir ji pradeda savo atakas g.gif manau eisiu ekstra į soliariumą tai va taip gyveniu
Atsakyti
Labas vakaras mamytės 4u.gif Turiu ir aš šitą džiaugsmelį,tik pas mane jis tik ant galvos smile.gif niekada toliau galvos ir neemigravo smile.gif
Šlykštukė liga,pas kirpėją kada buvau jau nepamenu (gėda to ką ji praskleidus pamatys),tamsios spalvos rūbai tik pagerėjimo periodu,palaidi plaukai irgi tik per pragiedrulius smile.gif o niežėjimas kartais būna tooooks nepakeliamas kad...na jūs ir pačios visa tai išgyvenat ką aš čia.. ax.gif
Tai ar priimsit i savo šeimynėlę? bigsmile.gif
Beje,labai gražiai pavadinta "Undinėlės" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 01 08, 23:21)
Beje,labai gražiai pavadinta "Undinėlės"  thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Aisku,kad priimsim..dalinsimes patarimais,vargaisir dziaugsimes kartu kai pageres mirksiukas.gif 4u.gif
Merginso..patarkit del soliariumo,kas lankotes,kiek kartu i savaite einate,po kiek minuciu isbunate,kaip atrasti ta aukso viduriuka g.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

O as i soliariuma nelabai galiu eiti. Pas mane ant nugaros atsirado pigmentine deme. Buvau pas odos gydytoja,tai sake,kad nuo saules,jei eisiu i soliariuma,tai reikia ta vieta uzklijuoti. Kad ta vieta maziau ant saules spiduliu butu. doh.gif Reikes sian galva isplauti,nes visa riebaluota nuo tepalo. O gal koki sampuna gera zinot ,gal bandet?
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 01 09, 10:55)
Labas rytas,

O as i soliariuma nelabai galiu eiti. Pas mane ant nugaros atsirado pigmentine deme. Buvau pas odos gydytoja,tai sake,kad nuo saules,jei eisiu i soliariuma,tai reikia ta vieta uzklijuoti. Kad ta vieta maziau ant saules spiduliu butu.  doh.gif  Reikes sian galva isplauti,nes visa riebaluota nuo tepalo. O gal koki sampuna gera zinot ,gal bandet?

Nu jooo su šampūnu tai vienos bėdos kaip ir su vandeniu..Man padėdavo fructis garnier,bet ir tai priklausomai kokioj parduotuvėj pirktas,nes labai daug fuflo pasitaikydavo verysad.gif O vanduo mano skalpui irgi tik "miesto"turi būt,nes jei prispyrus reikalui išsiplaudavau pas mamą (ten šulinio vanduo) tai jau žiūrėk žvyniukai moja nuo pakaušio lotuliukas.gif Dabar esu UK vanduo čia tai neduok die.. kažkokiom chlorkėm trenkia,bet mano žvynelinei tai jis uoj kaip patinka,bet čia naudoju head sholders šampūną,žvyniukai nedingo bet bent jau ir nesiplečia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 01 08, 14:51)
drinks_cheers.gif gerai,kad suradau pazistamu veidu. As tai labai imu i galva,labai pasidariau nervuota del ju,dabar rasau ir asaros rieda.

:console tik nenukabink nosies, man irgi visko budavo, ir prie sios temos tko sedeti su asaromis, bet su laiku susitaikai, susidraugauji ir ta kiekviena nauja demele tik pirmas į minutes sunervuoja, paskui spjaunu i viska, tepu ja, gydau ir viskas smile.gif
taip kad cia su laiku ir tu priprasi maziau reaguoti - linkiu kuo greiciau tokia savybe issiugdyti, nes kaip jau zinai, nervai kenkia smile.gif

QUOTE(MilliVanilli @ 2009 01 09, 01:21)

Šlykštukė liga,pas kirpėją kada buvau jau nepamenu (gėda to ką ji praskleidus pamatys)

Beje,labai gražiai pavadinta "Undinėlės"  thumbup.gif

susirask patikima kirpeja kuriai pirma karta atskleisk kuo sergi smile.gif kirpejos tikrai zino sias ligas ir nesibaido ju kaip tau atrodo wink.gif as suradau tokia...ilgai tylejau bet ji pati pastebejo ir uzklause, ir dar pasidalino ziniomis gautomis per seminarus apie sia liga thumbup.gif todel be vargo ikirpykla dabar einu kada tik noriu wub.gif

Undineles wub.gif juk kazkaip reikia save pamaloninnti, o pacios undineles labai mielos butybes, juk mes tokios ir esame ar ne? mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o as pati uzsukau cia nes antra diena lipu sienomis...
man skauda sanarius
nebezinau ka daryti, vaistu negeriu, bijau kad jau kai pradesiu su vaistais draugauti tai galo nebus unsure.gif
nezinau kas cia ar oras ar kas
anksciau skaudedavo tik kelieniu sanariukus, dabar skauda netgi pirstu sanarius doh.gif
nesizinau kur detis
jau vakar neislaikiau ir apsiblioviau, nes nesuprantu uz ka man tokiai jaunai tokie sanariu skausmai cray.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 01 08, 21:28)
buvo cia mergina bandziusi,dar vis gydosi berods...tik turi neigiama puse..ts zuvytes buna ir gydymas  vyksta paciento namie,jei zuvys isdvesia,tu uz jas dar papildomai sumoki,suma nemaza,neskaitant proceduru kainos doh.gif

blink.gif

QUOTE(lelija3 @ 2009 01 08, 23:10)
labutis dar kartą tai ką šventės baigėsi kimbam į darbus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif
Man jau vėl pradeda dygti žvynai tad remisija po izraelio truko 4mėn. bet sanariukai aprimo nežinau kas padėjo ar kasdieninė mankšta ar kedrų aliejus o gal paskutiniai papilai sanariams  FlEX(tabletės)kurias galima nusipirkti sportinių prekių parduotuvėje kaina 140lt forumuose skaičiau jau vartoju 3 savaites kraujas atsistatė sanariainurimo gal tai tik laikina bet matyt žvynelinę gerai pamaitinau vitaminais ir ji pradeda savo atakas g.gif manau eisiu ekstra į soliariumą tai va taip gyveniu

o Izraelyje buvot gydymosi tikslais ar ne? Ar nuo poilsio tiesiog pagerėjo? blush2.gif Parašykit daugiau, nes jei daugiau turėčiau info, gal galėtumėm irgi vyrui nupikrti tokią kelionę, kad ir pas tas žuvytes lotuliukas.gif man sunku su saviškio dėl to, kad jis jau viskuo nusivylęs ir nieko naujo nebebando schmoll.gif Jokių papildų nenaudoja schmoll.gif oda išsausėjusi, vis kasosi ir kasosi, o aš siurbti nespėju doh.gif Nežinau, kaip padėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2009 01 09, 13:30)
blink.gif
o Izraelyje buvot gydymosi tikslais ar ne? Ar nuo poilsio tiesiog pagerėjo?  blush2.gif  Parašykit daugiau, nes jei daugiau turėčiau info, gal galėtumėm irgi vyrui nupikrti tokią kelionę, kad ir pas tas žuvytes  lotuliukas.gif man sunku su saviškio dėl to, kad jis jau viskuo nusivylęs ir nieko naujo nebebando  schmoll.gif  Jokių papildų nenaudoja  schmoll.gif  oda išsausėjusi, vis kasosi ir kasosi, o aš siurbti nespėju  doh.gif  Nežinau, kaip padėti  verysad.gif

proceduru su Turkijos zuvelemis ir negyvosios juros druskomis yra ir Turkijoje,tik vat reikia info pasieskoti g.gif as irgi noreciau nuvykti i Turkija ir suderinti poilsi su gydymu rolleyes.gif nors man tikrai nera tragiskai,po demele ant alkuniu ir prie koju sulenkimo demele,bet didziausia problema dabar galva doh.gif
O oda visada atsigauna pabuvojusi siltuose krastuose....as liepos menesi buvau Kretoje(pries tai buvo gan suaktyvejusi liga),tai ten apsigydziau ..nieko nedarydama,jokiu ligos pozymiu,kaip nerasta(nors jokiu vaistu nevartojau,niekuom netepiau)poto kokius 3-4 menesius isvis niekas neislindo thumbup.gif
Atsakyti
[quote=`delfine`,2009 01 09, 12:29]

susirask patikima kirpeja kuriai pirma karta atskleisk kuo sergi smile.gif kirpejos tikrai zino sias ligas ir nesibaido ju kaip tau atrodo wink.gif as suradau tokia...ilgai tylejau bet ji pati pastebejo ir uzklause, ir dar pasidalino ziniomis gautomis per seminarus apie sia liga thumbup.gif todel be vargo ikirpykla dabar einu kada tik noriu wub.gif

Reiks pabandyt,bet kažkaip gėda ax.gif blush2.gif
stiprybės tau 4u.gif dėl sąnariukų.. verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
[quote=braskute_v,2009 01 08, 18:37]

Ar bandėte kas tų žuvyčių terapiją?
[/quote]
bandziau, derinau su soliariumu-padejo, ant koju nebera, pilvui dar teks pakartoti, bet ir ten maziau. man ziaurus buvo paumejimas, reikejo kazka daryti, tai zuvytes kaip isganymas thumbup.gif bet bl... ka su ta galva daryt doh.gif doh.gif doh.gif

[quote=braskute_v,2009 01 09, 14:30]
:to, kad jis jau viskuo nusivylęs ir nieko naujo nebebando :Jokių papildų nenaudoja oda išsausėjusi, vis kasosi ir kasosi, o aš siurbti nespėju Nežinau, kaip padėti :
[/quote]

tepalais ir papildias as ir nusivyluis, bent jau man nepadejo jaunystej, tik kelione i siltus krastus, konkreciai Krymas. todel dabar net nejau pas daktarus iskart pas zuvytes, kazkaip mano vyras tikejo, kad pades. taip ir buvo bigsmile.gif
[quote=MilliVanilli,2009 01 09, 16:47]
[quote=`delfine`,2009 01 09, 12:29]

Reiks pabandyt,bet kažkaip gėda ax.gif blush2.gif
stiprybės tau 4u.gif dėl sąnariukų.. verysad.gif
[/quote]
as irgi kazkiek laiko kompleksavau, ilgai nevaiksciojau pas kirp, bet isdrisau, pasakiau, kuo sergu, ir turiu kirpeja, tik kazkaip dar kol ten plauna, viska, nesmagu, kad kas nors kitas pamatys blush2.gif sakys, kokia cia zaraza kerpat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dauguma zmoniu neturi zalio supratimo apie PSO, kad neuzkreciama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 09 sausio 2009 - 22:25